Programul de Certificat Licențiat în Clinic

Generalități

Programul de descriere

Cercetarea clinică este cea mai rapidă disciplină în creștere în industria medicală în creștere și în industriile farmaceutice. Menținerea ritmului în continuă creștere a cunoștințelor și a noilor proceduri de reglementare generate de progresele în cercetarea clinică este esențială pentru succesul carierei.

Obiectivul programului Nondegree este de a oferi o înțelegere aprofundată a fundamentelor științifice ale cercetării umane.

Curriculumul oferă o înțelegere aprofundată a elementelor-cheie, fundamentale ale cercetării clinice, care includ:

 • Proiectarea și comportamentul studiului clinic
 • Cercetare clinică
 • Bunele practici clinice de cercetare
 • Evaluarea critică a literaturii medicale, de cercetare

Cine poate beneficia de acest program?

- profesioniști din domeniul clinic și de sănătate din toate varietățile, inclusiv:

 • medici, stomatologi
 • asistente medicale de cercetare
 • coordonatorii de studiu,
 • managerii în domeniul cercetării clinice și al managementului site-ului,
 • profesioniști în industria farmaceutică, biotehnologie și aparate medicale, precum și organizațiile CRO și SMO

Beneficiile acestui program:

 • Câștigați un certificat absolvent de la Boston University's School of Medicine, o instituție de cercetare de vârf
 • Calificați-vă pentru a participa la Asociația Profesioniștilor în Cercetarea Clinică (ACRP) și la examenul de coordonare a cercetărilor clinice ȘI renunțați la cerința de lucru de doi ani
 • Aplicați o parte din creditele obținute către un Master of Science în Clinical Research (MSCR) (Notă: Programul MSCR este alcătuit din cursuri bazate pe campus și nu este pe deplin disponibil într-un format online.)
 • Completați o acreditare profesională valoroasă în doar 2-4 semestre complete de studiu, mărind în același timp abilitățile și cunoștințele dumneavoastră în cercetarea clinică.

Programul certificat constă în patru cursuri online care explorează:

GMS CI 675 OL Proiectarea studiilor clinice de cercetare - Semestrul de toamna, 4 credite

Acest curs acoperă principiile științifice și epidemiologice importante necesare pentru proiectarea studiilor clinice de cercetare. Subiectele includ părtinire, confuzie, dezvoltarea problemei de cercetare, definirea unei populații adecvate de studiu, alegerea măsurilor de rezultat, etica cercetării clinice și reglementarea și aspecte de analiză statistică.

GMS CI 660 OL Bunele practici clinice - semestru de toamnă, 4 credite

Introduce responsabilitățile de reglementare ale sponsorilor, monitorilor și anchetatorilor care efectuează studii clinice. Informațiile practice și exercițiile sunt concepute pentru a respecta PCG din perspectivă industrială. Subiectele includ: selectarea anchetatorilor calificați; obținerea aprobării etice pentru pacienți și inițierea cu succes a site-urilor.

GMS CI 640 OL Probleme de reglementare și de conformitate - Semestrul de primăvară, 4 credite

Explică cerințele de reglementare pentru produsele de îngrijire medicală, și anume medicamente, biologici, diagnostice și dispozitive. Destinat celor interesați de afacerile de reglementare sau evaluării clinice, dezvoltării, fabricării, testării și / sau comercializării acestor produse. Oferă o analiză aprofundată a regulamentelor și orientărilor FDA pertinente și relația cu activitățile științifice și logistice implicate în luarea unui produs de la cercetare la piață. Conținutul și pregătirea solicitărilor de reglementare, inclusiv o Cerere de Investigare a Noului Medicament (IND), o Excepție de Investigare a Dispozitivelor (IDE), o Nouă Cerere de Medicină (NDA), o Cerere de Licență Biologică (BLA) , și o notificare pre-piață de 510K. Se revizuiesc, de asemenea, cerințele internaționale pentru produsele de sănătate.

GMS CI 789 OL Evaluarea critică a literaturii medicale - semestru de primăvară, 4 credite

Oferă studenților experiență în citirea și evaluarea critică a cercetărilor curente, publicate în literatura medicală, referitoare la inițierea, proiectarea, implementarea și evaluarea cercetării clinice.

** CI 675 OL este o condiție prealabilă pentru acest curs. [4cr]

Certificarea online a certificatelor

Pentru programele online, taxele sunt următoarele:

 • Cost / oră de credit = 985 USD / oră de credit = 3940 USD / curs
 • Taxa tehnologică = 60 USD / credit = 240 USD / curs
 • Taxa pentru servicii pentru studenți = 60 USD
 • Costul total pe curs = 4240 USD / curs

Beneficiile învățării online

Interactivitate

Programele Boston University Online sunt pline de activități, animații și simulări pentru a se asigura că elevii profită din plin de experiența lor. Elevii participă activ la fiecare curs printr-o varietate de mijloace, inclusiv discuții on-line, chestionare și misiuni.

Flexibilitate

Versatilitatea este o caracteristică cheie a cursurilor și programelor Boston University Online. Materialele de curs online sunt disponibile în douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, din orice locație. Ceea ce înseamnă că elevii pot învăța unde și când funcționează cel mai bine - pentru ei. Fiecare student determină ce ore sunt cele mai bune pentru a studia, pentru a participa la cursuri și pentru a-și îndeplini sarcinile. Deși studenții trebuie să completeze cerințele cursului într-un interval de timp stabilit, orele efectiv petrecute pentru îndeplinirea acestor cerințe sunt în mare parte la comoditatea fiecărui individ.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Division of Graduate Medical Sciences (GMS) at Boston University School of Medicine (BUSM) is a recognized leader in research and graduate education in the biomedical sciences. Our more than 900 s ... Citeste mai mult

The Division of Graduate Medical Sciences (GMS) at Boston University School of Medicine (BUSM) is a recognized leader in research and graduate education in the biomedical sciences. Our more than 900 students can choose from 33 fields of study, with interdisciplinary programs available in many areas. Citește mai puţin