Programul medical de șase ani

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Programul Medical de șase ani este structurat ca o succesiune de două curriculum: 1. Curriculum Pre-Medical 2. Curriculum Medical

Curriculum Pre-Medical

Curriculum-ul Pre-Medical la WCMC-Q este format de doi ani. Acesta este conceput pentru a pregăti studenții pentru a răspunde cerințelor educaționale și rigorile curriculum medical al programului Medical de șase ani.

Conținutul curs se concentrează pe aspecte ale științelor de bază care au relevanță directă pentru domeniul medicinii. Cursurile sunt identice cu cele predate la campusul Ithaca și include sesiuni de laborator, precum și experimentele demonstrative date în timpul perioadelor de curs.

Curriculum medical

La finalizarea a curriculum-ului pre-medical, studenții sunt revizuite pentru promovarea la curriculum-ul medical al de șase ani programul Medical. Curriculum-ul este format din Medical patru ani. Elevii vor lua cursuri de stiinta de baza in primii doi ani de curriculum-ului medical și apoi să ia cursuri de baza clinice în al treilea și al patrulea an.

Cerințe

Enumerate mai jos sunt cerințele pentru a aplica pentru admiterea la programul Medical de șase ani.

 1. Liceul Finalizarea
 2. Teste standardizate
 3. Motto personal
 4. Scrisori de referință
 5. Interviuri

Procedură

Mai jos este o listă de pași necesare și documentele care trebuie să fie prezentate pentru a finaliza cererea dumneavoastră.

 • Aplicatie online completat cu motto personal
 • Două sau mai multe scrisori de referință (unul de la fiecare Stiinta / profesor de matematică și unul de la consilier / principal)
  • Formele de referință sunt disponibile cu aplicația on-line
  • Vă rugăm să rețineți că un maxim de 5 referințe vor fi acceptate
 • Transcrieri oficiale sau atestate de note de curs de la toate școlile secundare / ridicate participat (fotocopii, documentele scanate sau trimise prin fax nu poate fi acceptat)
 • Transcrieri oficiale sau atestate de note de curs de la toate colegii sau universități au participat (fotocopii, documentele scanate sau trimise prin fax nu poate fi acceptat)
 • Copii legalizate ale tuturor diplomelor și a câștigat de grade
 • Rezultatele oficiale ale examinărilor externe (dacă este cazul), cum ar fi O-Levels, AS, nivelurile A, IB, și AP
 • Rezultatele oficiale ale testelor standardizate, cum ar fi examenele SAT sau ACT (fotocopii, documentele scanate sau trimise prin fax nu poate fi acceptat)
 • Rezultatele oficiale ale unui examen limba engleză de competență aprobate: fie TOEFL sau IELTS Academic (fotocopii, documentele scanate sau trimise prin fax nu poate fi acceptat)
 • Oficial IELTS UKVI (Academic IELTS) pot fi prezentate (fotocopii, scanate, sau prin fax documente nu pot fi acceptate)
 • Fotocopie a pașaportului valabil
 • Un pașaport mărime fotografie
 • Vă rugăm să rețineți că toate documentul
s prezentat devin proprietatea WCMCQ și nu pot fi returnate.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Established in 2001 as a partnership between Cornell University and Qatar Foundation, WCMC-Q is part of Weill Cornell Medical College in New York and shares its mission of dedication to excellence in ... Citeste mai mult

Established in 2001 as a partnership between Cornell University and Qatar Foundation, WCMC-Q is part of Weill Cornell Medical College in New York and shares its mission of dedication to excellence in education, patient care and research. The first medical school in Qatar and a pioneer of coeducation at university level, WCMC-Q offers an integrated program of pre-medical and medical studies leading to the... Citește mai puţin