Citește Descrierea Oficială

O Education Program medical este un program de 4 ani, cu accent in asistenta primara si durata de 166 săptămâni. Ea acordă un medic de grad medicament (grad MD). Programul MD este format din doi ani de cursuri de pre-clinice în disciplinele de bază ale Gross Anatomie, Biochimie, Histologie si Biologie celulara, Microbiologie / Imunologie, neurostiinte, patologie, farmacologie si fiziologie. În al doilea an abordarea sistemului de organe este folosit pentru a integra conținutul de bază științei curriculum-ului.

Anii de pre-clinice asigura integrarea continutului clinice si experientele timpurii clinice prin Introducere aptitudinilor clinice, fiziopatologia, științele comportamentale și de bază Psihiatrie. În plus, programele longitudinale în medicina comunitară, învățare bazată pe problemă, Geriatrie și etica medicală sunt integrate în programul educațional al primilor doi ani.

Al treilea an prevede clerkships clinice de bază: Medicina de familie, Medicina Interna, Obstetrica Ginecologie, Pediatrie, Psihiatrie si Chirurgie. Al patrulea an completează aceste experiențe clinice de baza cu rotatii avansate in medicina interna, medicina de urgenta, Radiologie, Subspecialties chirurgicale și Îngrijire Selectives primare. Cinci luni de rotatii elective oferi experiențe clinice suplimentare în mai multe domenii subspecialitate.

Un program de cinci ani ar putea fi disponibile pentru studenții care au nevoie să se desfășoare într-un ritm mai lent în timpul științelor de bază. Primii doi ani sunt extinse la trei.

Programul de Educație Medicală este acreditat de către Comitetul de legătură pentru Educație Medicală (LCME), Comisia statelor din Orientul privind învățământul superior (MSCHE), iar Consiliul Rico Puerto Educației (PR-CE)

Cerințele de admitere

În mod obișnuit, patru ani de studii de licență sunt necesare pentru a se pregăti pentru intrarea în școală medicală; Cu toate acestea, programe speciale (de exemplu, programe combinate de bacalaureat-MD) poate permite ca acest lucru să fie redus. educație generală care include științele sociale, istorie, arte și limbi este tot mai importantă pentru dezvoltarea competențelor medic în afara domeniului cunoștințelor științifice. Ponce Health Sciences University sugerează cu tărie că solicitanții se aplică cu un BA / BS la o instituție de nivel de colegiu acreditat de Consiliul Educației din PR sau de către o organizație de acreditare din SUA. Candidații care au absolvit o diplomă de licență se va acorda preferință. În termen de gradul de licență, toți solicitanții sunt rugați să fi urmat cursurile de pre-med pentru a se conforma cu premizele Puerto Rico Medical Consiliul de Medici ( "Junta de Licenciamiento y Disciplina Médica de Puerto Rico") și șase credite în matematică. Pentru aceste articole, cursuri on-line nu sunt accepted.s. Cursurile necesare pentru admitere sunt după cum urmează (care urmează să fie incluse în gradul de licență):

MDprogram

* Oricare dintre următoarele caracteristici: Psihologie, Sociologie, Antropologie, Științe Politice, și / sau economie.

Engleză și spaniolă sunt clase directe rechizitele lingvistice (gramatică și / sau literatură). Pentru cerința de limba engleză, clase din alte departamente descrise ca fiind "scris intensiv" poate fi considerată ca substitut.

În plus față de cerințele de mai sus, vă recomandăm curs de muncă în Biochimie, Biologie celulară, Genetică, Microbiologie, Arte Liberale și / sau umaniste.

 • În totalitate bilingvă în limba engleză și spaniolă (a se citi, scrie, să vorbească și să înțeleagă)
 • AAP minim de 2,7 pe o scală de patru puncte (așa cum este calculat de către AMCAS) este necesară pentru aplicarea; media noastră este de 3,5.
 • Minimă Știința GPA de 2.7 pe o scală de patru puncte (așa cum este calculat de către AMCAS) este necesară pentru aplicarea; media noastră este de 3,2.
 • Finalizarea unui grad absolvent în domeniul științei sau aliate de sanatate pot fi folosite pentru a înlocui AAP și Știința GPA de gradul de licență.
 • scor minim MCAT este 494 - Nu mai mult de trei încercări vor fi luate în considerare - scorurile MCAT în termen de cel mult trei ani înainte de aplicarea la PHSU.

Programe binare

Ponce Health Sciences University are un program combinat de bacalaureat-MD în consorțiu cu două universități particulare:

 1. Pontifical Universitatea Catolica din Puerto Rico la Ponce (PUCPR) - Programul cu PUCPR include doi ani de cursuri pre-medicale la PUCPR și patru ani de medicina la PHSU. Trebuie sa contactati Departamentul de Stiinte generale de la 787- 841-2000 pentru detalii.
 2. Universitatea Interamericană de PR la Ponce (UIA) - Programul cu UIA include trei ani de cursuri pre-medicale la UIA și patru ani de medicina la PHSU. Trebuie sa contacteze Departamentul de Stiinta la 787-284-1912 pentru detalii.

Fiecare universitate este responsabil pentru selectarea candidaților pentru a participa. Ele sunt selectați dintre cei care dau dovadă de performanțe remarcabile în High School și College Board examene. Pentru PHSU, acești candidați trebuie să respecte toate, dar sunt solicitate rechizite un scor minim de 20 MCAT. Odata ce elevul indeplineste toate rechizitele de admitere, vor fi admise automat la Ponce Sanatate Universitatea de Stiinte. Cererile sunt procesate prin AMCAS.

Criterii de selecție

La evaluarea reclamantelor, Comitetul de Admitere selectează cel mai bun dintre toți candidații care aplică. PHSU caută pentru studenții de integritate și de maturitate, care arată preocuparea pentru alții, potentialul de lider si o atitudine pozitiva pentru a lucra cu oamenii. Se va acorda preferință rezidenților locali, dar solicitanții de pe continent din SUA sunt, de asemenea, invitați să se aplice.

Admitere Comitetul evaluează cererile luând în considerare mai mulți factori, printre care se numără:

 1. Performanta academica
 2. înscris de MCAT
 3. eseu solicitantului
 4. Activitati extracuriculare
 5. experiențe de viață
 6. Experiența în domeniul sănătății (cercetare, muncă în folosul comunității)
 7. interviuri
 8. Scrisori de recomandare

solicitanții care sunt încă în completare gradul acceptate, trebuie să finalizeze cu succes toate cursurile în curs de desfășurare la nivel academic au fost execute la momentul depunerii cererii.

avans permanent

Avansat permanent (Transfer)

Advanced Comitetul permanent MD va lua în considerare cererile de transfer de la alte scoli medicale la al doilea sau al treilea an al programului MD. Solicitanții trebuie să fie în stare bună academice. Elevii cu sancțiuni academice sau disciplinare nu vor fi luate în considerare pentru transfer. Studenții care doresc transfer de la școlile acreditate LCME pot fi acceptate la nivelul pentru care acestea aplică cu condiția ca curriculum-ul lor este echivalent cu cel al PHSU.

Numărul de acceptări va depinde întotdeauna de disponibilitatea locurilor vacante. . Se va acorda preferință rezidenților locali.

De scolarizare: va fi în conformitate cu anul universitar la care solicitantul va fi înscris.

Cerințe de admitere avansate Permanent

 • facă dovada de o diplomă de licență de la o instituție la nivel de colegiu acreditat de către Consiliul de PR al Educației sau de către o organizație de acreditare din SUA și să respecte următoarele cursuri:
MDadv

* Oricare dintre următoarele caracteristici: Psihologie, Sociologie, Științe Politice, Economie sau Antropologie

 • AAP de licență de 2,7 sau mai mare (pe o scală de patru puncte)
 • În totalitate bilingvă în limba engleză și spaniolă (a se citi, scrie, să vorbească și să înțeleagă)
 • Au luat MCAT
 • Fii un student de bună credință în stare bună, la lui / ei Medical School
 • Au finalizat cursuri în școală medicală echivalentă cu curriculumul PHSU înainte de a anului pentru care se solicită admiterea.
 • Etapa USMLE 1- aprobat, de preferință, la prima încercare (de a aplica pentru admiterea la al treilea an)
 • Studentul trebuie să prezinte următoarele:
 • transcriere oficială de la toate instituțiile au participat (universitare și postuniversitare)
 • transcriere oficială de la școala medicală din care candidatul solicită transferul
 • Scrisoare de bonitate de decan al școlii medicale
 • Să prezinte două scrisori de recomandare de la profesori, consilieri academice sau de supraveghere clinice de la scoala medicala care studentul participa, care poate comenta / performantele academice, caracterul și interesele sale.
 • Scrisoare care explică motivul (motivele) pentru care se solicită transferul la PHSU
 • Certificat de înregistrare nr penal (lichidare de poliție / Verificare fundal)
 • Taxa de cerere de US $ 75, nerambursabil

După acceptare, toți studenții sunt obligați să prezinte următoarele:

 • Confirmarea scrisă de acceptare și un depozit nerambursabil de $ 100,00 pentru a fixa scaunul din clasa a intra.
 • Examen fizic (utilizând un formular pus la dispoziție de Oficiul pentru Admitere)
 • Certificat de sănătate de la Departamentul de Sanatate al PR
 • Dovezi de până la data de înregistrare imunizare (trebuie să includă varicelo, Td Adult, MMR si trei doze de hepatita B).
 • Politica privind standardele tehnice
 • Alte documente vor fi notificate ca pertinente.

Clase și rotații clinice încep în fiecare iulie.

Cum să Aplici

Cererea de admitere la MD avansat permanent poate fi obținut de asemenea personal la biroul de admitere.

Termenul-limită pentru depunerea unei cereri complete este 15 din aceeași admitere an se solicită.

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Ponce Health Sciences University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iulie 2019
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
4 - 5 anii
La zi
Price
142,613 USD
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019, Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019, Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date