campus2

Dacă sunteți un student prospectiv în căutarea unui program mai eficient și doriți să luați programul nostru de diplomă MT într-un interval de timp mai scurt, această opțiune ar putea fi pentru dumneavoastră. Programul accelerat oferă același curriculum de înaltă calitate și instrucțiuni excepționale într-un interval de timp mai scurt, fără pauzele oferite în programul de 21 de luni.

Semestrul de ansamblu

Semestrul 1

La începutul programului nostru de 2218 de ore pe bază de competențe, elevii sunt introduși în anatomia musculo-scheletică, inclusiv palparea și kineziologia, care formează baza de expertiză de bază pentru terapeuți de masaj. În plus, studenții își încep călătoria de a învăța abilitățile de masaj și de evaluare necesare pentru a începe practica clinică. În cele din urmă subiecții eticii, profesionalismului și comunicării în cadrul relației terapeutice, îi sprijină în înțelegerea și îndeplinirea rolului lor de profesionist în domeniul sănătății.

Semestrul 2

Patologiile sunt introduse în acest termen, acordând o atenție specială acelor condiții care sunt relevante din punct de vedere clinic. Abilitățile de masaj și evaluările devin mai extinse și elevii își primesc prima ocazie de a practica publicul prin participarea la Student Intern și Clinici comunitare. Hidroterapia începe în acest termen, care instruiește studenții despre utilizarea terapiilor cu apă și temperatură. Importanța cercetării în practicarea terapiei de masaj, ca și studenți, este predată pentru a accesa, a examina și a efectua studii. Regulile pentru terapia masajului și managementul afacerilor sunt explorate.

Semestrul 3

Masajul și abilitățile de evaluare devin mai specifice regiunilor sau sistemelor corpului și concentrarea clinică devine mai specifică condiției și include prescrierea asistenței la domiciliu clienților. Elevii continuă să-și construiască și să își dezvolte abilitățile critice de gândire și raționament prin studii de caz și experiență practică. Elevii continuă să construiască cunoștințe de anatomie și fiziologie a tuturor sistemelor corpului, cu accent pe sistemul nervos.

Semestrul 4

În timpul final al programului, abilitățile de masaj și evaluare devin mai avansate, iar aplicarea clinică devine mai interesantă și provocatoare. Elevii încep să înțeleagă modul în care medicamentele și alte tipuri de terapii sunt utilizate în combinație cu terapia de masaj și au ocazia să-și amalgamă cunoștințele, abilitățile și abilitățile dobândite pe tot parcursul programului, în timp ce se pregătesc examene provinciale sau de calificare.

Cost și Taxe

Taxele de școlarizare pot fi modificate la discreția colegiului cu o notificare prealabilă.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Canadian College Of Massage & Hydrotherapy »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
16 luni
La zi
Price
16,950 CAD
Școlarizarea studenților la nivel național; $ 24.500 Taxa internațională pentru studenți
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date