Programe postuniversitare de fiziologie medicală online

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Masterat în fiziologie medicală și farmacologie

140279_MedPharm-Phys_1400x4000-min.jpg

Universitatea din Florida

Masterul online al Universității din Florida în fiziologie medicală și farmacologie oferă studenților o înțelegere largă a fiziologiei și farmacologiei, cu accent pe sistemele umane. În acest program concis, dar cuprinzător, studenții vor explora sistemele nervos, cardiovascular, digestiv, renal / excretor, respirator, tegumentar, endocrin, reproductiv și sistem musculo-scheletic.

Dezvoltat ca o colaborare între Departamentul de Farmacologie și Terapie al UF și Departamentul de Fiziologie și Genomică Funcțională din cadrul Colegiului de Medicină, acest program este destinat persoanelor care doresc să-și îmbunătățească cererea de școală medicală prin dobândirea de cunoștințe practice, fundamentale în domeniul medical sau cariere prin deosebirea academică.

Acest program de 30 de credite necesită 15 credite axate pe fiziologie medicală și 15 credite axate pe farmacologie medicală, asigurând studenților o înțelegere științifică avansată a principalelor sisteme ale corpului uman, impactul medicamentelor asupra organismelor vii la nivel celular și molecular și normal și anormal condițiile din sistemele corpului uman.

Studenții pot finaliza acest master online în doar un an. Cursurile sunt oferite în întregime online și pot fi finalizate în propriul ritm. GRE nu este necesar pentru admiterea în program.

Rezultatele învățării elevilor

Pe măsură ce progresează prin program, elevii vor:

 1. Dezvoltarea unei înțelegeri aprofundate a nomenclaturii medicamentelor și a substanțelor biologice.
 2. Înțelegeți și definiți principiile farmacodinamicii, farmacocineticii și neurofarmacologiei.
 3. Explorează și identifică etapele descoperirii medicamentelor, principiile interacțiunilor medicament-țintă și farmacogenetica în ceea ce privește răspunsurile individuale la medicamente.
 4. Câștigați cunoștințe practice ale sistemelor umane ale corpului, în legătură cu fiziologia și farmacologia.
 5. Analizați și discutați fiziologia și farmacologia hipertensiunii și măsurătorile cantitative implicate în fiziologia pulmonară.
 6. Descoperiți farmacologia în legătură cu cancerul, tegumentul, antimicrobienele și antiparazitele.

Costurile programului

Școlarizarea este de 550 USD pe oră de credit plus taxe * pentru toți studenții, indiferent de locul în care locuiesc. Acest program nu acceptă UF EEP sau scutirea de stat din Florida.

Studenții la masterat sunt eligibili pentru ajutor financiar federal. Vă rugăm să contactați Susana Morales, consilierul nostru de ajutor financiar, pentru a afla mai multe despre opțiunile de ajutor.

Cerințe de admitere

Pentru a aplica la programul de master online în program de fiziologie medicală și farmacologie, veți avea nevoie de următoarele:

 • O diplomă de licență
 • O fundație științifică puternică, cu minimum cinci semestre complete de cursuri legate de biologie, chimie și / sau fizică
 • Un GPA de divizie superioară de 3.0
 • Stenogramele oficiale de la fiecare colegiu sau universitate au participat
 • Taxa de cerere de 30 $
Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across ... Citeste mai mult

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across the spectrum of basic, translational, and clinical investigation. Citește mai puţin