Programe de absolvire în Acupunctură și Medicină Chineză (MSTCM, DACM, DAOM, DACM de tranziție)

Generalități

Programul de descriere

Programe de absolvire în Acupunctură și Medicină Chineză (MSTCM, DACM, DACM de tranziție)

O facultate distinsă și un curriculum riguros au înființat Colegiul American de Medicină Tradițională Chineză (ACTCM) la California Institute of Integral Studies ( CIIS ), școala de acupunctură și medicină chineză drept colegiul de medicină chineză și școala de acupunctură din SUA din 1980. trei grade avansate oferă educație aprofundată și experiență practică în medicina tradițională chineză, acupunctură, herbalism chinez, masaj Shiatsu și Tui Na și vindecare holistică. Absolvenții noștri sunt vindecători experți care lucrează în setări independente și echipe de medicamente integrative și sunt lideri în domeniul lor.

  • Master ACTCM's Master (MSTCM) oferă studenților noi în domeniu cunoștințe cuprinzătoare și competență clinică, în scopul de a deveni un prestator de servicii medicale și acupuncturist.
  • Primul nostru doctorat profesional (DACM) este destinat studenților noi din domeniu care doresc să intre în profesie la nivel de doctorat.
  • De asemenea, oferim un grad avansat de doctorat post-universitar pentru practicarea acupuncturistilor (DACM de tranziție) care doresc să dezvolte noi abilități clinice și academice și să se angajeze în cercetare, predare și munca savantă.

Despre noi

Fondat în 1980 la San Francisco, Colegiul American de Medicină Tradițională Chineză (ACTCM) de la California Institute of Integral Studies ( CIIS ) este unul dintre cele mai vechi colegii de acupunctură și medicină chineză din țară. Facultatea distinsă și un curriculum riguros au stabilit ACTCM ca un program cu adevărat excepțional, care aduce studenți din întreaga lume. ACTCM oferă master și doctorat în acupunctură și medicină tradițională chineză, precum și o selecție largă de programe de certificat, cursuri publice și cursuri de educație continuă. În 2015, ACTCM s-a unit cu California Institute of Integral Studies ( CIIS ), care are sediul și în San Francisco. Recunoscută drept „Cel mai bun al golfului”, Acupunctura ACTCM

De asemenea, colegiul a fost onorat pentru rolul său puternic de lider în promovarea asistenței medicale durabile, în special prin protejarea speciilor pe cale de dispariție cu WWF, AAF, Fish Fish and Wildlife din SUA și Fondul Save the Tiger.

Misiunea noastră

ACTCM va oferi o educație profesională exemplară și o îngrijire de calitate a pacienților în acupunctură și medicina chineză și în domeniile conexe asistenței medicale.

Viziunea noastra

ACTCM va fi un centru internațional de excelență educațională care avansează colaborarea profesională și durabilitatea în medicina și asistența medicală chinezească.

Valorile noastre fundamentale

ACTCM cuprinde filozofia și spiritul medicinei tradiționale chineze și încearcă să întruchipeze următoarele valori în fiecare efort:

  • Integritate
  • Diversitate
  • Îngrijirea
  • Armonie
  • Colaborare

Vă interesează ACTCM?

ACTCM se remarcă prin excelența programelor și facultății noastre, iar prin oportunitatea inegalabilă, oferim studenților noștri să exploreze și să crească în domeniul Medicinii Chineze.

Admitere

ACTCM la CIIS oferă două programe de studii studenților care încep cariera de medicină chineză, un program de masterat (MSTCM) și un prim program de doctorat profesional (DACM). Pentru studenții care practică deja în domeniu și / sau au licență, oferim un program de doctorat postuniversitar (DACM de tranziție). Vizualizați catalogul nostru de cursuri pentru a afla mai multe despre orele oferite în fiecare program la www.actcm.edu sau www. CIIS .edu. ACTCM acceptă în prezent aplicații pentru toate programele.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Citește mai puţin