Programe profesionale pre

Generalități

Programul de descriere

SCCC oferă o varietate de programe de pre-profesionale, inclusiv pre-stomatologie, pre-inginerie, pre-farmacie, terapie de pre-med, de pre-fizice și opțiunile de pre-veterinare. Elevii sunt capabili să aleagă între opțiunile asociate și opțiunile de transfer, concentrându-se pe o bază largă de cunoștințe în domeniile științelor, matematicii și comunicațiilor. Rigoarea și provocarea unei căi pre-profesionale este evidentă în tipurile de cursuri, sarcini de curs și abilitățile de management al timpului cerute de studenții din program. Colaborând în strânsă colaborare cu facultatea și personalul din divizia de matematică, știință și HPERD, împreună cu coordonatorul de transfer al SCCC, absolvenții programelor pre-profesionale ale SCCC sunt pregătiți să urmărească o varietate de opțiuni pentru carieră și educație continuă.

Pre-engineering: Inginerii aplică teoriile și principiile științei și matematicii la cercetarea și dezvoltarea de soluții economice la problemele tehnice. La studenții comunității Seward County College, studenții pot lua cursurile fundamentale de științe și matematică, precum și alte cerințe de educație generală, înainte de a se transfera la o universitate pentru a finaliza o diplomă de inginerie.

Studii Premedicale: Un practician medical este cineva care caută bunăstarea și sănătatea oamenilor. Practicanții medicali tratează persoanele bolnave și rănite, precum și consilierea pacienților în ceea ce privește sănătatea și sănătatea. Pe lângă lucrul la spital, clinică sau practică privată, medicii pot lucra și pentru universități, laboratoare de cercetare sau pentru guvern. La studenții comunității Seward County College, studenții pot lua cursurile fundamentale de științe și matematică, precum și alte cerințe de învățământ general, înainte de a se transfera la o universitate pentru a finaliza o diplomă de licență și pentru a continua în domeniul lor de medicină ales.

Ultima actualizare Iun 2017

Despre facultate

Seward County Community College is a two-year institution offering 45 programs of study, including Adult Basic Education, certificate programs and associate of arts, associate of science, general stud ... Citeste mai mult

Seward County Community College is a two-year institution offering 45 programs of study, including Adult Basic Education, certificate programs and associate of arts, associate of science, general studies and applied sciences degrees. Citește mai puţin