Program postuniversitar în Inginerie Biomedicală (Leuven)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Dincolo de cursurile fundamentale în biologia și fiziologia celulelor umane, programul oferă, de asemenea, oferte de ultimă oră în biomecanica musculo-scheletică, biomecanica biofluidă, măsurători și stimulare biomedicală, prelucrarea datelor biomedicale și imagini și analize medicale. Capping these este un proiect de proiectare care oferă practică practică în proiectarea dispozitivelor medicale și a software-ului medical.

Dincolo de cursurile fundamentale în biologia și fiziologia celulelor umane, programul oferă, de asemenea, oferte de ultimă oră în biomecanica musculo-scheletică, biomecanica biofluidă, măsurători și stimulare biomedicală, prelucrarea datelor biomedicale și imagini și analize medicale. Capping these este un proiect de proiectare care oferă practică practică în proiectarea dispozitivelor medicale și a software-ului medical.

Acest program postuniversitar va oferi o educație la nivel avansat în domeniul ingineriei biomedicale. Curriculumul și cursurile sunt bazate pe cercetare și pregătesc elevul pentru o carieră în industria dispozitivelor medicale, în instituțiile de asistență medicală și guvern.

Programul este organizat de Facultatea de Inginerie.

Urlul programului

https://www.mech.kuleuven.be/en/bme/education/PostgraduateProgramme

Durata programului

Un program cu normă întreagă durează 1 an universitar, începând de la sfârșitul lunii septembrie. De asemenea, este posibil să urmați acest program part-time, repartizat pe 2 ani.

Locație

Leuven

Taxa de înregistrare

  • Student SEE: 670,9 euro (înregistrare cu normă întreagă) și 452,5 euro (înregistrare part-time)
  • student non-SEE: 4000 de euro (înregistrare cu normă întreagă) și 2000 de euro (înregistrare cu normă parțială)

Profil

Curriculumul și cursurile sunt bazate pe cercetare și pregătesc elevul pentru o carieră în industria dispozitivelor medicale, în instituțiile de asistență medicală și guvern. Programul poate fi urmat ca parte a unui examen predoctoral.

Carieră

Puteți participa la acest program ca parte a unui examen predoctoral sau ca următorul pas către o carieră de succes în industria dispozitivelor medicale, a sănătății sau a guvernului.

Obiective

Programul postuniversitar în Inginerie Biomedicală are ca scop instruirea studenților cu o diplomă de inginerie de bază, cu privire la cunoștințele de ultimă generație și tehnici în domeniul în creștere al ingineriei biomedicale. Acesta își propune să introducă studenții la conceptele, metodele și instrumentele de bază atât în disciplinele tehnologiei informației medicale, cât și în biomecanică / biomateriale. Acesta își propune să aducă studenții la un nivel de cunoștințe, înțelegere și experiență care este necesar pentru a efectua activități de cercetare și a dezvolta dispozitive medicale și software asociat. În acest scop, studentul va trebui să învețe să interacționeze cu profesioniștii din domeniul medical și să țină cont de cadrul strict de reglementare.

Ca program postuniversitar, se presupune că studenții care intră în acest program au dobândit deja abilitățile și atitudinile generale tipice programelor de inginerie. Aceste abilități și atitudini vor fi consolidate în program. Mai mult, în special, abilitățile de lucru în echipă într-un mediu interdisciplinar și abilitățile de procesare a informațiilor în același mediu (medical, inginerie, reglementare) vor fi consolidate.

Rezultatele învățării pentru program

Cunoştinţe:

Studentul absolvent a dobândit o bună înțelegere a conceptelor, metodelor, instrumentelor și aplicațiilor din:

  • dispozitive de inginerie biomedicală
  • aplicații biomecanice și biomateriale (ortopedie, stomatologie, dispozitive de reabilitare, implanturi cardiovasculare etc.)
  • tehnologia informației medicale (prelucrarea de imagini medicale, analiza biosignală, tehnologia senzorilor, sistemele de informații spitalicești etc.)

Studentul absolvent a obținut o introducere în problemele de reglementare.

Aptitudini:

Studentul absolvent și-a perfecționat abilitățile de rezolvare a problemelor, este familiarizat cu practica de zi cu zi a proiectării dispozitivelor biomedicale și și-a accentuat atitudinea critică de cercetare într-un mediu centrat pe cercetare.

El / ea este capabil să citească literatura științifică internațională, să scrie o lucrare științifică și să prezinte o prezentare științifică.

atitudini:

Competențele cheie care vor fi abordate în program se vor concentra pe prelucrarea activă a cunoștințelor de către studenți și pe o pregătire în tehnicile de ultimă generație în domeniu.

Prin urmare, studentul absolvent va avea o atitudine multidisciplinară și va fi instruit să funcționeze într-un context în schimbare rapidă.

Taxe de școlarizare

Pentru mai multe informații despre taxele noastre de școlarizare, vizitați www.kuleuven.be/tuitionfees

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

KU Leuven is the highest ranked university of Belgium.

KU Leuven is the highest ranked university of Belgium. Citește mai puţin
Vizitează site-ul școlii