Program de 6 ani în limba engleză, Facultatea de Medicină, Universitatea din Rzeszów

Generalități

Programul de descriere

Rzeszów este un oraș în creștere, vibrant de aproximativ 192 000 de locuitori situați în sud-estul Poloniei. Universitatea din Rzeszow, aflată la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului, este o mare universitate publică cu peste 18.000 de studenți full-time și part-time, dintre care 2.800 de studenți sunt înscriși la Facultatea de Medicină.

Universitatea din Rzeszów Facultatea de Medicină, divizia engleză oferă un program de 6 ani care conduce la gradul de medic Doctor (MD). Programul de studiu al Facultății de Medicină engleză se bazează pe programul european standard de 6 ani, format din 2 ani de cursuri preclinice și 4 ani de cursuri și practici clinice, cu instruire de către facultatea medicală în limba engleză.

Informații despre aplicație pentru programul MD de 6 ani

Instruirea preclinică și clinică în domeniul anatomiei, histologiei și embriologiei se desfășoară în noua clădire a Științelor Morfologice echipate cu laboratoare de anatomie, histologie, medicină legală și patomorfologie moderne. Această clădire modernă este echipată pentru a găzdui 250 de studenți practicieni în orice zi și clasele sunt împărțite în grupuri de la 10 până la 15 elevi. Pregătirea clinică este oferită în grupuri de câte 5 studenți. Laboratorul de anatomie din cadrul unității de științe morfologice este echipat cu mese de proiector cu iluminare chirurgicală , microscopie confocală, tomografie computerizată pentru necesitățile medicale medico-legale, modele umane digitale tridimensionale pe o masă anatomică virtuală și un laborator complet echipat de microscopie. Fiecare elev are acces la o bibliotecă de date cu diapozitive histologice de organe umane.

Elevii sunt, de asemenea, instruiți la Spitalul Clinic Provincial Nr. 1 și la Spitalul Clinic Provincial nr. 2 (Spitalul Clinic Provincial Nr. 2 se află în imediata vecinătate a Clădirii de Științe Morfologice) la Rzeszów și în alte câteva spitale locale afiliate la Facultatea de Medicină. Peste 6.000 de profesioniști din domeniul medical lucrează în Spitalele Provinciale din Rzeszów.

În primii doi ani de studiu preclinic, studenții vor urma cursuri de Anatomie, Histologie, Embriologie și Cytofiziologie, Biochimie, Biofizică, Psihologie Medicală, Fiziologie, Biologie Moleculară, Microbiologie cu Parazitologie, Imunologie, Genetică, Igienă și Epidemiologie, Tehnologia Informației și Biostatistică , Primul ajutor, îngrijirea pacienților, sănătatea publică, etica medicală, medicul de familie și ajutorul pentru situații de urgență.

Obligațiile de practică de vară în pregătirea spitalelor clinice sunt adesea efectuate în spitalele noastre locale și în alte țări din Europa, cum ar fi Italia și Germania.

Cursurile clinice efectuate în anii 3-6 includ patologie, patofiziologie, farmacologie, toxicologie, genetică clinică, diagnosticare imagistică, dermatologie și venerologie, boli infecțioase, medicină dezastrată, otolaringologie, boli de organe mastice, boli interne, pediatrie, boală internă, chirurgie, ginecologie , Diagnosticul de laborator, Neurologie, Medicină de familie, Anesteziologie, Medicină de urgență, Oftalmologie, Medicină nucleară, Pulmonologie, Transplantologie, Psihiatrie, Ortopedie, Neurochirurgie, Urologie, Oncologie, Imunologie Clinică și Medicină de Urgență.

Absolventul care obține titlul profesional de doctor medical are posibilitatea de a lucra în instituții publice și private de asistență medicală, instituții de cercetare și centre de cercetare și dezvoltare, precum și instituții care se ocupă cu consilierea și diseminarea cunoștințelor referitoare la educația pro-sănătății.

Facultatea de Medicină este urmată de tradiția școlii noastre medicale pentru rezidenții polonezi. Acest program este oferit absolvenților de liceu calificați care au demonstrat excelență în științele biologice și fizice și sunt capabili să se supună pregătirii medicale preclinice și clinice în limba engleză vorbită și scrisă. Candidații vor fi evaluați pentru admitere pe baza istoriei academice și a unui interviu care va evalua cunoștințele în biologie, chimie, fizică și limba engleză.

  • Facultatea de Medicină (program de 6 ani în limba engleză)
  • Studii complete (6 ani, 12 semestre)
  • Plata - 11 000 de euro pe an. Acord: Student - Universitatea.
  • Taxa de recrutare este de 20 de euro

Acest program este oferit absolvenților de liceu calificați internaționali care au demonstrat excelență în științele biologice și fizice și sunt capabili să se supună pregătirii medicale preclinice și clinice în limba engleză vorbită și scrisă. Candidații vor fi evaluați pentru admitere pe baza istoriei academice și a unui interviu care va evalua cunoștințele în biologie, chimie, fizică și limba engleză.

Elementele luate în considerare în procesul de recrutare: BIOLOGIA la un nivel avansat.

Elemente suplimentare luate în considerare în procesul de recrutare: CHIMIE sau FIZICĂ - unul dintre subiectele alese de candidat la un nivel avansat.

Competențele așteptate de la candidat: Candidatul are cunoștințe la nivel de gimnaziu în domeniul biologiei, chimiei, fizicii, limbii engleze la nivelul B2 și demonstrează capacitatea și motivația de a studia medicina.

Informații despre aplicație

Documente necesare:

1. Declarație privind datele personale.

2. Un formular de cerere completat, semnat și scanat și trimis la adresa de e-mail de mai jos.

3. Un acord semnat că studentul va plăti asigurare lunară de sănătate (în jur de 15 euro) în Polonia.

4. Copia pașaportului - prin e-mail scanat și trimis la adresa de e-mail de mai jos.

5. 2 fotografii în format de pașaport (1 fotografie trimisă prin e-mail) Versiunea electronică a fotografiei trebuie trimisă ca fișier JPG, dimensiune 400 × 500 pixeli, nu mai mare de 2 MB.

6. Certificat medical care nu atestă contraindicații pentru a începe studii superioare în Polonia - prin e-mail în limba engleză. Documentele trebuie traduse în limba poloneză (candidatul poate avea documente traduse după sosire).

7. Un certificat de absolvire a liceului cu transcrieri de grade - în limba engleză prin e-mail. Traducerea trebuie făcută în limba poloneză (candidatul poate avea documente traduse după sosire).

8. Candidații trebuie să prezinte un document certificat care să ateste cunoașterea limbii engleze la un nivel minim de B2 sau rezultatul unei examinări scrise scrise în limba engleză la un nivel avansat (cel puțin 80%) sau un grad bun de la liceu examen în limba engleză sau un document care confirmă absolvirea școlii secundare sau a studiat în străinătate sau în Polonia, unde limba de predare a fost engleza.

9. Dovada plății taxei de cerere (20 euro) - prin e-mail.

Candidații ar trebui să trimită toate documentele enumerate mai sus într-un singur e-mail (dacă mai multe e-mailuri sunt necesare pentru trimiterea documentelor, acestea trebuie trimise secvențial în aceeași zi) la: urmed@ur.edu.pl până pe 7 septembrie, 2018.

Un e-mail de confirmare va fi trimis după primirea tuturor documentelor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Rzeszów is a growing, vibrant city of about 192,000 residents located in southeastern Poland. The University of Rzeszow, which is a 15 minute walk from the center of the city, is a large public Univer ... Citeste mai mult

Rzeszów is a growing, vibrant city of about 192,000 residents located in southeastern Poland. The University of Rzeszow, which is a 15 minute walk from the center of the city, is a large public University with over 18,000 full and part-time students, 2,800 of which are enrolled in the Faculty of Medicine. Citește mai puţin