Program medical (md)

Generalități

Programul de descriere

Acest program este deschis în prezent doar cetățenilor australieni, rezidenți permanenți australian, titulari ai unei vize umanitare din Australia și Noua Zeelandă cetățeni (dar nu Noua Zeelandă rezidenții permanenți).

ACADEMICĂ CERINȚE DE INTRARE

Programul Medical ^ este format din două grade secvențiale - Bachelor de Studii Medicale (BMedSt) și doctor în medicină (MD). Toți studenții selectați pentru intrarea în program medical ^ va trebui să completeze atât BMedSt și MD. Ambele grade sunt acordate la finalizarea anului 5.

Programul Medical ^ începe cu Bachelor de Studii Medicale (BMedSt), care este un program de licență și, astfel este deschis absolvenților de Anul 12 școală. De asemenea, este BMedSt deschis pentru studenții care au absolvit un program de licență.

Școlarizarea în program sunt strict limitate pentru a se asigura clasa de dimensiuni mici și destinații de plasare clinice suficiente. Ca atare, intrarea este extrem de competitiv.

solicitanții postuniversitare vor fi evaluate pe baza următoarelor criterii:
 1. AAP dintr-o diplomă universitară anterior finalizate în ultimii nouă ani, care trebuie să includă Anul 12 limba engleză și chimie sau matematică B sau fizică sau un echivalent. Solicitanții care nu îndeplinesc aceste cerințe trebuie să completeze un curs de corelare aprobat înainte de aplicarea lor pot fi luate în considerare.
 2. clasament interviu structurat.
Pentru cerințele complete de intrare, vizitați bond.edu.au/medicine.

Solicitanții sunt selectate printr-un proces riguros de evaluare bazat pe realizări academice deosebite, în combinație cu o capacitate demonstrata de a obtine rezultate absolvent de cunoștințe și de gândire critică, de conducere, inițiativă și munca în echipă, abilități de comunicare, responsabilitate, etice abilități de luare a deciziilor, motivarea și non raționament -verbal.

Candidații preselecționați vor fi necesare pentru a participa la un interviu în persoană la Bond University, în cazul în care adecvarea lor generală în medicină și pregătire pentru a efectua un curs extrem de solicitante vor fi examinate. Solicitanții vor fi intervievați de către persoane care provin din medii medicale si non-medicale care sunt instruiți în interviuri de medicina stil de intrare.

PROCESUL DE APLICARE

 1. Cererile trebuie depuse prin intermediul QTAC (www.qtac.edu.au) și ar trebui să includă toate documentele necesare, oferind dovezi ale dumneavoastră An 12 rezultate subiect în limba engleză și chimie sau matematică B sau fizică sau un echivalent.
 2. Bond University va determina eligibilitatea pe baza unei evaluări a performanțelor academice.
 3. Bond University va invita candidații pe lista scurtă pentru a participa la un interviu de pe-campus.

DESCRIERE

Programul Medical ^ este format din două grade secvențiale - Bachelor de Studii Medicale (BMedSt) și doctor în medicină (MD). Toți elevii selectați pentru intrarea în Programul Medical ^ vor trebui să completeze atât BMedSt, cât și MD pentru a fi eligibili pentru înregistrarea ca practician în orice stat sau teritoriu din Australia sau Noua Zeelandă. Ambele grade sunt acordate la finalizarea anului 5.

Programul Medical ^ este conceput pentru a dota absolvenți cu cunoștințele, aptitudinile și atributele pe care un medic cere pentru a practica in conditii de siguranta si in mod eficient medicament în mediul actual de asistență medicală complexă.

Programul Medical ^ se distinge prin accentul puternic educațional pe învățarea bazată pe caz, medicina bazată pe dovezi și practica clinică integrată. Din cauza de mici dimensiuni de clasă, elevii învață într-un mediu extrem de personalizat cu echipamente de stat-of-the-art.

Studenții beneficiază de o varietate de sisteme de predare și învățare, inclusiv tutoriale bazate pe caz de grup mic, învățarea bazată pe probleme, cursuri practice, aptitudini clinice și de formare de laborator, învățarea auto-dirijată, bazate pe web și de e-learning, seminarii interactive și prelegeri . Această abordare contemporană a educației medicale asigură faptul că învățarea se referă în mod direct la îngrijirea pacientului și se pregătește absolvenți să-și asume un nivel ridicat de responsabilitate.

Programul Medical ^ este format din 14 semestre totale de peste două grade succesive, sau echivalent cu 7 ani academice standard în durată. Cu toate acestea, cu Bond calendarul trei semestre per an și perioade intensive de formare clinice, Programul medical ^ este completat în doar 4 ani și 8 luni, cu absolvenții apoi eligibile pentru a aplica pentru stagii de spital.

PROGRAMĂ STRUCTURĂ *
BACHELOR 0F STUDII MEDICALE
ANI 1 - 3 "ANUL PRE-CLINIC"

In primii doi ani (5 semestre), în Bachelor de Studii Medicale (BMedSt) de învățare și de predare are loc în principal în sesiuni de grupuri mici formate din cazuri interactive prin învățarea bazată pe probleme, precum și laboratoare de aptitudini clinice, activități de simulare, comunitate și clinică destinații de plasare și o experiență de imersiune culturală.

Programul utilizează pe scară largă o abordare bazată pe învățarea bazată pe probleme (PBL), în cazul în care în fiecare săptămână introduce un caz clinic în jurul căruia este integrat de învățare.

În al treilea an, studenții sunt situate la Centrul de Cercetare Clinic Universitar pentru Educație și la Spitalul Robina. Acest lucru permite elevilor să aibă un an suplimentar plin cufundat în mediul clinic și acționează ca o tranziție excelent de învățare pe bază de campus la imersiune completă la locul de muncă în componenta MD a Programului medical ^.

Anul 1
2 semestre

Anul 1 începe cu bazele moleculare și celulare ale vieții și apoi se ghidează învățarea prin primul ciclu al sistemelor organismului, dispuse in generatii. Acest ciclu se concentrează pe:
 • Prezentarea structurii și funcției organelor discrete
 • bază psihologică a comportamentului uman normal
 • bază sociologică a comportamentelor populațiilor
Bazele unui practician eficient sunt explorate printr-o introducere pentru efectuarea unor observații eficiente de oameni, atât sănătoase și bolnave. Acest lucru implică începutul dezvoltării înțelegerii și a abilităților implicate în comunicarea interpersonală eficientă, grupuri de lucru și de învățare în colaborare. În mod colectiv, oportunități de învățare integrate oferă bazele de:
 • Conștientizarea rolurilor medicului și asistență medicală sistem
 • Impactul bolii asupra pacientului, familia lor și în societate
 • Baza de etică a centrate pe pacient de ingrijire a sanatatii
Anul 1 include, de asemenea, un accent Indigene, cu o experiență de imersiune culturală au loc în semestrul 2, ca parte a lui Bond inovatoare Aboriginal si Stramtoarea Torres Islander Sanatate curriculum-ului.

Anul 2
3 semestre

Anul 2 este încadrat în jurul unui al doilea ciclu prin sistemele corpului și se concentrează pe:
 • Relațiile dintre structură și funcție, clădire complexitatea într-un sisteme integratoare se concentreze
 • Mecanisme de boli și de organisme infecțioase
 • mecanisme compensatorii normale pentru restabilirea functiei normale
Cunoașterea cadrelor psihosociale este aprofundat și extins pentru a explora răspunsurile variate ale indivizilor, grupurilor, populații și culturi la boli precum explorarea factorilor psiho-sociale care contribuie la boli și impactul asupra asistenței medicale pacientului, subliniind complexitatea inechităților de sănătate. Cunoștințele și abilitățile unui medic competent fundație continuă, cu un accent pe istorie luarea și examinarea fizică a sistemelor discrete. Din cauza complexității etice ale asistenței medicale sunt apoi analizate în continuare inclusiv a cadrului legal pentru furnizarea de asistență medicală și de plasamente in setarile de ingrijire a sanatatii va oferi contextul introducerii sistemelor de asistență medicală.

Anul 3
3 semestre

În anul 3, formatul modificărilor de învățare de la facilitator ghidat de învățare, bazată pe probleme de plumb pentru clinician, învățarea bazată pe caz. Bond a dezvoltat Bond © Spitalul Virtual, care este un mediu virtual de învățare clinică în cazul în care elevii lucrează în grupuri mici pentru a diagnostica și de a gestiona o serie de cazuri clinice. La atât campusul universitar și Educație Clinică și Centrul de Cercetare, Bond are o facilitate de simulare acreditat, avansat, care oferă un context autentic abilitățile procedurale și clinice pe care elevii dobândesc în curs de pregătire pentru munca lor clinice în ultimii doi ani ai programului.

Pe parcursul anului, elevii să completeze rotații clinice care au oglindă în cazul în care acestea vor fi plasate în ultimii doi ani ai curriculum-ului. Rotațiile includ practica generala, Medicina, Chirurgie, Sanatate Mintala, Sanatate Copilului, Femei Sanatate, de urgenta si Critical Care. Studenții sunt, de asemenea, expuse la stiintele clinice de patologie si de farmacologie si de a invata principiile de imagistica medicala.

Centrul de Cercetare in practica bazata pe dovezi este principalul centru de cercetare de la Universitatea Bond. Activitatea de cercetare este axat pe intelegerea diferentelor intre probe de cercetare și aplicarea ei practică. În anul 3, elevii vor avea posibilitatea de a finaliza un curs prin acest centru. Ei vor învăța de la cadre universitare de nivel internațional, și pentru a obține abilități de primă clasă în evaluarea probelor în practica medicală. În plus, studenții module de cercetare complete și evaluări scrise pe care le furnizează cu abilitățile de fundație care au nevoie pentru a finaliza cerințele lor de proiect pentru MD.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, datorită posibilităților de plasare, durata de semestre poate varia în comparație cu standardul calendarul academic Bond.

REZULTATE

Finalizarea Ani 1 - 3 îndeplinește cerințele de Bachelor de Studii Medicale și permite studenților să tranziție în Doctor în medicină, care cuprinde ultimii doi ani ai programului medical ^.

DOCTOR IN MEDICINA
ANI 4 - 5 "ANII CLINICI"

Doctor de Medicina component (MD) este un program de nivel de masterat Extended și se realizează prin rotatii clinice in spital si comunitare de asistenta medicala setarile, precum și față-pentru a face față de predare la sesiuni de educatie timetabled. În acest timp, studenții se angajează o cercetare sau un proiect profesional, sau o experiență Capstone și să pregătească un portofoliu de munca lor.

Anul 4
3 semestre

Anul 4 include rotații prin următoarele discipline clinice:
 • Sănătatea copilului
 • Medicină
 • Sanatate Mentală
 • Chirurgie
 • Sănătatea Femeii
În evaluarea de formare (ITA) se desfășoară pe tot parcursul anului, precum sfârșitul anului de evaluare scrise și examene clinice structurate Obiectiv (OSCEs). Elevii adună, de asemenea, rezultatele muncii lor într-un portofoliu.

Elevii vor planifica, de asemenea, proiectul lor MD, care vor fi întreprinse în anul 5. Proiectul presupune un program de învățare structurat cu independente de cercetare sau de grup și învățarea bazată pe practică.

Elevii vor fi capabili să selecteze una dintre cele trei opțiuni:
 1. Un proiect bazat pe cercetare
 2. O experiență Capstone
 3. Un proiect profesional concentrat.
Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, datorită posibilităților de plasare, durata de semestre poate varia în comparație cu standardul calendarul academic Bond.

Anul 5
3 semestre

Anul 5 include rotații prin următoarele discipline clinice:
 • medicina de urgenta
 • Practică generală
 • Critical Care / anestezicelor / Ortopedie
 • Selective (Elevii au posibilitatea de a selecta un domeniu de interes sub-specialitate)
 • rotația electiv / pre-stagiu (Studenții au o altă oportunitate de a efectua plasamente clinice suplimentare, fie în Australia sau în străinătate, care pot fi experiența lor Capstone finală).
În evaluarea de formare (ITA) se desfășoară pe tot parcursul anului, precum sfârșit de an evaluare scrisă și Obiectiv examene clinice structurate (OSCEs). De asemenea, portofoliul de studenți să prezinte finală, la final de an pentru punctele de angajamente.

Elevii vor completa, de asemenea, proiectul lor MD în timpul elective sau selective a acestora, care este fie o cercetare sau un proiect profesional, sau o experiență Capstone. Proiectul va culmina cu prezentarea unui raport final și prezentarea la conferința de sfârșit de an.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, datorită posibilităților de plasare, durata de semestre poate varia în comparație cu standardul calendarul academic Bond.

REZULTATE PROFESIONALE

Absolvenții de grade secvențiale (BMedSt și MD) vor avea adecvate cunoștințe, atitudini și competențe pentru a funcționa eficient ca stagiari în spitale australian și va fi poziționat în mod ideal, să se supună de formare suplimentară în oricare dintre colegii de specialitate Australasian.

Noștri absolvenți medicale anterioare au asigurat stagii în spitalele din Australia și Noua Zeelandă.

RECUNOAȘTEREA PROFESIONALĂ

Programul Bond Medical ^ (Bachelor de Studii Medicale și Doctor în medicină) este acreditat de către Consiliul Medical Australian (AMC), asigurându-se că acesta îndeplinește sau depășește liniile directoare naționale convenite pentru învățământul medical. După finalizarea cu succes a celor două grade secvențiale în Programul medical ^, absolvenții sunt eligibile pentru înregistrarea ca medic în orice stat sau teritoriu în Australia sau Noua Zeelandă.

BOND UNIVERSITATEA GARSONIERA DE PATHWAY SCIENCE BIOMEDICALĂ

Studenții eligibile pentru a absolvi Bond University Bachelor of Biomedical Science în Pre-Health reuniune majoră profesională minimă necesară AAP vor fi eligibile pentru a fi luate în considerare pentru selecție pentru a intra în Anul 2 de Bachelor de Studii Medicale (BMedSt) componenta a Programului medical ^. Procesul de selecție se va baza pe AAP, performanța pe GAMSAT și un interviu cu oferte făcute o dată și rezultatele finale AAP devin disponibile. Până la 5 locuri in Anul 2 va fi rezervat pentru Bond Biomedical Science (Pre-Sănătate majore profesionale) absolvenți.

Vă rugăm să rețineți curent medical Programul ^ cerințe se aplică în continuare.

^ Programul medical este format din două grade secvențiale - Bachelor de Studii Medicale (BMedSt) și doctor în medicină (MD). Toți studenții selectați pentru intrarea în program medical ^ va trebui să completeze atât BMedSt și MD pentru a fi eligibil pentru înregistrare ca medic în oricare stat sau teritoriu în Australia sau Noua Zeelandă. Ambele grade sunt acordate la finalizarea anului 5.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their fe ... Citeste mai mult

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their feet now, and the innovators blazing new trails now. With so much happening in the world, why wouldn’t you learn from right now? The way we learn at Bond University means you’ll never be left behind. You’ll experience things at Bond that will push you forward. At Bond University, you will learn how to learn in the now. We are challenging, volunteering, practicing and collaborating. RIGHT NOW, you could learn from everyone and everything from a university that values now. Citește mai puţin