Program de doctorat în medicină integrată biologie (IBM)

Duke-NUS Graduate Medical School Singapore

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Program de doctorat în medicină integrată biologie (IBM)

Duke-NUS Graduate Medical School Singapore

Program de doctorat în Biologie Integrat de Medicină (IBM)

Duce-NUS a lansat programul său de doctorat inaugural în biologie integrată și Medicină (IBM) în luna august 2010. Programul se distinge de alții în Singapore și în străinătate, prin accentuarea formare în BioScience de translatie, pregătirea de tăiere margine de cercetatori pentru a lua rezultatele cercetărilor de la "standul de la noptiera." Elevii vor completa formarea lor avansat intr-unul din cele cinci programe Signature de cercetare Duke-NUS lui:

  • Cancer si Stem Cell Biology
  • Emerging Infectious Diseases
  • Cardiovasculare și Boli Metabolice
  • Neurostiintele comportamentale si tulburari
  • Servicii si sistemele de sanatate de cercetare

Gradul, care va avea, în medie, 4 la 5 ani pentru a finaliza, culminează cu dezvoltarea unei teze scrise și o apărare de succes disertație pe cale orală.

Cum ar fi programul de MD Duke-NUS, Ph.D. curs de bază include o strategie de educație roman care tranzitia rapid studenții la un mod de învățare mai potrivite pentru o carieră pe tot parcursul vieții în cercetarea biomedicală. Din prima săptămână în cadrul programului, studenții sunt introduse pentru căutările literaturii științifice, evaluare și critică de lucrari stiintifice seminale. Curriculum-ul de bază este livrat într-un mediu colaborativ de învățare grup mic, care consolidează gândirea critică și dezbatere publică.

Curriculum

Anul 1 - necesare cursuri și rotații de laborator

Toate doctoranzi participa la cursul de bază de 15 săptămâni numit "molecule de medicamente" în timpul primului semestru al programului de doctorat. Acest curs introduce pe elevi la cercetarea translațională, și oferă instruire pe modele experimentale, metodele și mecanismele care conduce investigațiile circulante în boala la om. Formare științifică etică este țesut de-a lungul cursului. Acest curs este predat de către o serie de Duce-NUS facultate și de personal care să introducă expertiza lor pentru elevi. Acesta nu este un curs de curs, ci un curs interactiv de învățare care necesită o pregătire și o participare semnificativă.

Elevii vor efectua, de asemenea, două rotații de laborator de 8 săptămâni dintre programele de cercetare Signature Duke-NUS. Mentori pentru rotațiile trebuie să fie regulat facultate clasat pe locul și să fie pe lista mentor aprobat. Aceste rotații sunt structurate pentru a oferi studenților cu o expunere de prima mana pentru laboratoarele în care acestea pot alege să efectueze o cercetare de doctorat. La sfârșitul rotațiilor, elevii vor fi rugați să se angajeze la un mentor teză și o disciplină de specialitate.

În al doilea semestru, studenții pot continua cu cursuri și / sau a începe cercetarea primară. Specificul va depinde de domeniile de specialitate studenți aleg să urmeze.

Anul 2 - dezvoltarea unui examen teză și de calificare

La începutul celui de al doilea an, elevii vor lucra spre dezvoltarea proiectelor de diploma. Elevii pot sau nu pot continua cu cursuri formale, cu toate acestea, se așteaptă ca toți candidații doctoranzi să participe activ la seminarii de cercetare Duke-NUS și cluburi de jurnal sponsorizat de către Signature lor programe de cercetare. Aceste seminarii oferi studenților cu un forum pentru a da prezentări orale, evalua literatura, analiza știință competitiv, precum și schimb de idei cu privire la progrese majore și direcții viitoare pentru domeniul lor de cercetare. Această activitate oferă o bază critică pentru o carieră în cercetare translațională. Circulante Duke-NUS seminarii de cercetare se gasesc aici.

În primul semestru, toți studenții doctoranzi să ia o de calificare sau examen preliminar. Studenții de succes vor apăra o propunere de finanțare mostră, oferind facultatea cu posibilitatea de a evalua cunoștințele fundamentale și capacitatea de a cercetare pe bază de ipoteze pungă.

Ani 3 și 4 - cercetare și a tezei

După examenul de calificare, restul de formare de doctorat constă în execuția proiectului tezei și participarea regulată la seminarii de cercetare și de jurnal Clubs. Mentorul tezei va ghida elevul și să acționeze în calitate de președinte al elevului Graduate tezei de Comitetul consultativ. Succes a tezei de doctorat va fi judecat de către publicația sau anticipat publicarea a două primului autor lucrări de calitate, cu accentul fiind pe calitate.

Mentorii tezei de doctorat

Gradul IBM este un program intensiv, de cercetare, care culminează cu susținerea unei lucrări și publicarea rezultatelor elevului. Cercetare se face sub îndrumarea unui mentor facultate aprobat, care serveste ca presedinte al comisiei disertație elevului și oferă sprijin financiar pentru activitățile de cercetare.

Elevii vor fi supuse procesului de selecție mentor spre sfârșitul primului semestru al programului.

De școlarizare, Taxe și Burse

Toți elevii acceptate vor fi furnizate cu o bursă și părtășie să acopere costul integral al școlarizare și taxe. Elevii din Singapore pot beneficia de o prestigioasa A * STAR Fellowship. Termeni si conditii de bursele pot varia în funcție de sponsor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
4 - 5 anii
Cu normă întreagă
Locations
Singapore - Buona Vista area
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Singapore - Singapore
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Singapore - Buona Vista area
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala