Read the Official Description

Contactati-ne azi pentru a începe cariera în asistarea Dental!

O cariera in munca colaboratori in mai multe opțiuni de carieră dentare. În plus față de asistarea la dentist în timpul o varietate de proceduri, alte drepturi extinse sunt atribuite asistentului dentar din Florida, cum ar fi expunerea si procesarea radiografiile, coroane temporare fabricarea, și luând afișări pentru modelele de studiu. Îndatoririle unui asistent dentar sunt printre cele mai cuprinzătoare și mai variate în cabinetul stomatologic. Asistentul dentar îndeplinește mai multe sarcini care necesită competențe atât interpersonale și tehnice.

Absolvent al programului dentar asistarea HCC va fi pregătită să ia Asistență stomatologică Consiliul Național (DANB) și trecerea cu succes, absolvent va purta credential Certified Dental Assistant (CDA) CDA credential va necesita 12 de ore de formare continuă în fiecare an. A deveni un Certified Dental asistent asigură publicul că asistentul dentar este pregăti pentru a asista în mod competent în furnizarea de servicii stomatologice. Programul HCC este de 12 luni.

Cererea pentru asistenții dentare în zona Hillsborough County este foarte mare. Opțiuni de carieră includ atât full-time și pozițiile part-time. Cabinete stomatologice sunt interesante, plăcute, oamenii medii în care orientate spre a lucra.

Colegiul Hillsborough comunității Asistență stomatologică Programul, un site educațional acreditat de către American Dental Association, este dedicat pentru a oferi accesibile, de înaltă calitate, educație la prețuri accesibile într-un mediu de învățare superioară, inovatoare pentru studenți. Vom oferi educația și formarea necesară pentru asistenții dentare să lucreze în toate comunității dentare. Programul va avea un rol de lider pentru educarea dentare asistenti, care vor contribui la creșterea și dezvoltarea economică a zonei Tampa Bay si statul Florida.

Programul Asistarea HCC Dental este recunoscut de către Comisie cu privire la acreditare dentară și predă toate funcțiile din Florida Extins.

Program taught in:
Engleză

See 11 more programs offered by Hillsborough Community College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
5,000 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019