Filter
Program Asociat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Studii Postliceale Top în Surgical Medicine

După ce a absolvit liceul, mulți oameni decid să lucreze spre obținerea unui grad asociat în legătură cu o anumită industrie sau disciplină academică. Multe colegii comunitare ofera programe de gradul asociat, iar cele mai multe pot fi finisate în termen de aproximativ doi ani, dacă sunt luate cu normă întreagă.

Doar ceea ce este un grad asociat în chirurgie? Destinat pentru cei care doresc să lucreze în situații clinice sau de îngrijire a sănătății, acest curs de studiu urmărește să ofere participanților o privire de ansamblu de tehnici chirurgicale generale și practici. Elevii din aceste programe ar trebui să aștepte instrucțiuni cu privire la diverse instrumente chirurgicale și echipamente și cum să le ocupe în mod corespunzător, și cele mai multe programe subliniază, de asemenea etica chirurgicale, terminologia medicală și considerații legate de o anumită măsură. Multe programe de gradul chirurgie asociat, de asemenea, locul de muncă pentru a spori cunoștințele elevilor biologiei umane, chimie și fiziologie.

Un grad asociat este necesară pentru multe locuri de muncă în domeniul medical și de îngrijire a sănătății.De asemenea, ajută în general cei care câștigă-l face mai mulți bani pe parcursul carierei lor.

Costul de obținere a unui grad asociat in chirurgie variază în mare măsură din cauza unor considerente, cum ar fi în cazul în care se află o școală care oferă un program și cât de popular cursul interventii chirurgicale este. Verificați cu sediul admitere fiecare școală pentru cifre exacte de înscriere.

Mulți absolvenți de programe de gradul chirurgie asociat merg să lucreze tehnicienilor ca chirurgicale. Alții lucrează ca asistenți medicali, asistenți care alăptează sau în cadrul altor capacități, în condiții clinice sau de spital unde se pot utiliza cunoștințele lor de patologie, boli și terminologie medicală. Unii absolvenți decid să-și continue studiile referitoare la chirurgia chiar mai departe, și fac acest lucru prin înscrierea în programe de gradul pe baza de chirurgie de licență.

Multe programe de gradul chirurgie asociat sunt oferite online de școli respectate pe tot globul, iar baza noastră de date oferă informații suplimentare cu privire la multe dintre aceste programe. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin

3 Rezultate din Surgical Medicine

Southern Technical College

Ai ceea ce este nevoie pentru a lucra intr-un mediu plin de presiune care necesită o atenție deosebită și celor mai mici detalii? În programul nostru de Tehnician chirurg ... [+]

Associate in Programul nostru de Tehnician chirurgicale

Ai ceea ce este nevoie pentru a lucra intr-un mediu plin de presiune care necesită o atenție deosebită și celor mai mici detalii? În programul nostru de Tehnician chirurgicale, vă puteți pregăti pentru a lucra la o echipă de salvare a vietii ca un tehnician chirurgie într-un cadru fast-paced, provocatoare, cum ar fi un spital, centru medical sau chirurgical centru.

În acest program, vă puteți pregăti pentru a deveni un competent, entry-level tech chirurgicale în psihomotorii cognitive și domeniile de învățare afective. Acest program este acreditat de către Biroul de Acreditare de Sanatate Școli Educație, care vă permite să se așeze pentru examenul de certificare în domeniul tehnologiei chirurgicale dat de Consiliul Național de Tehnologie chirurgicale si chirurgicale Asistarea (NBSTSA). După trecerea acestui examen recunoscut la nivel internațional, veți câștiga acreditare de Technologist chirurgicale Certified (CST).... [-]

Statele Unite ale Americii Fort Myers Port Charlotte Tampa
September 2019
La zi
88 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American National University

Tehnologia Chirurgicală și Programul de Asistență Centrală de Procesare Sterile este conceput pentru a pregăti studenții pentru carieră în cadrul Departamentului de Servi ... [+]

Fii parte dintr-o echipă chirurgicală vitală pentru îngrijirea pacientului

Tehnologia Chirurgicală și Programul de Asistență Centrală de Procesare Sterile este conceput pentru a pregăti studenții pentru carieră în cadrul Departamentului de Servicii Chirurgicale ca membri ai echipei de camere integrale profesionale (OR) care oferă îngrijiri chirurgicale pacienților în timpul managementului cazurilor perioperatorii. Tehnologia chirurgicală va combina cunoștințele de instrumentație chirurgicală, anatomie și fiziologie, microbiologie, fiziopatologie și gândire critică, pentru a asista echipa OR în procedurile chirurgicale.

Printr-un curriculum combinat de prelegeri, laboratoare și instruire clinică, veți dezvolta abilitățile medicale și tehnice necesare pentru a avea succes.... [-]

Statele Unite ale Americii Lexington
September 2019
La zi
90 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American National University

Programul nostru de Chirurgie Tehnologică este conceput pentru a vă oferi abilitățile tehnice și cunoștințele necesare pentru angajarea la nivel de intrare ca membru al u ... [+]

Fii parte dintr-o echipă chirurgicală vitală pentru îngrijirea pacientului

American National University de gradul asociat al American National University Chirurgică¹ este conceput pentru a vă oferi abilitățile tehnice și cunoștințele necesare pentru angajarea la nivel de intrare ca membru al unei echipe de asistență medicală chirurgicală.

Printr-un curriculum combinat de prelegeri, laboratoare și instruire clinică, veți dezvolta abilitățile medicale și tehnice necesare pentru a avea succes.

În calitate de student în cadrul programului Tehnologie chirurgicală, veți:

Fiți familiarizați cu procedurile actuale de operare și de livrare.Aflați cum să lucrați în situații de presiune înaltă.Obțineți experiență de primă mână într-un cadru medical.Finalizați o plasare externă chirurgicală.... [-]
Statele Unite ale Americii Salem