Filter
Program Asociat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Studii Postliceale Top în Stomatologie

Nu fiecare loc de muncă necesită solicitanților să aibă un grad de patru ani. Grade asociat da oamenii de știință de cunoștințe rudimentare de un domeniu specific, care poate fi mai mult decât suficient pentru a se califica pentru un loc de munca bine platite. Programe dura de multe ori doi ani și, uneori, poate fi completat on-line.

Ce este un grad asociat in stomatologie? În timp ce elevii stomatologie nu învață în sala de clasă, o majoritate de educația lor are loc de multe ori în laborator. E acolo unde ei invata despre igiena orala, patologie, științe sociale, parodontologie, stiinta de comportament si de nutritie. Elevii, de asemenea, să învețe cum să folosească în mod corespunzător instrumente stomatologice. După ce elevii au terminat un program de grad asociat, ele pot fi interesat în continuarea programului o diplomă de licență.

Avantajele completarea unui program de licență de doi ani în stomatologie includ calificare pentru locuri de muncă ca un asistent de stomatologie sau igienist dentar.Cu în continuă creștere populația lumii, există o nevoie tot mai mare pentru profesioniști dentare cunoștință și bine calificați, dintre care o nevoie deținătorii de grade asociat Stomatologie pot profita.

Elemente comune care determină cât de mult o costurile de program includ taxele programul general, în cazul în care se află instituția și dacă un elev este în măsură să finalizeze cursuri on-line. Pentru mai informații up-to-date pentru școlarizare și burse oportunități, persoanele interesate ar trebui să ajungă la admitere birouri de școli în care acestea sunt cele mai interesate.

Cu un asociat de Medicina Dentara, absolvenți de program sunt susceptibile de a se califica pentru ocuparea forței de muncă în calitate de dentare igienisti și asistenți dentare. Persoanele interesate trebuie să fie sigur de a câștiga de certificare adecvată sau licensure pentru zona în care doresc să se angajeze. Medii de lucru comune pentru astfel de ocupații includ centre de îngrijire ambulatoriu, birouri medic si Cabinetele de medici dentiști.oportunități de angajare sunt adesea crescut, prin completarea unui program acreditat.

Dă cariera profesională un control și se înscrie într-un program stomatologie. Opțiuni sunt disponibile peste tot în lume, și o parte din cursuri dvs. pot fi oferite on-line. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Stomatologie

North Iowa Area Community College

Gradul asociat câștigat vă oferă cerințele de educație generală și cursuri de bază necesare pentru a continua educația ca un junior la o școală de patru ani. ... [+]

NIACC ofera primii doi ani spre o diplomă de licență în aproape orice domeniu. Gradul asociat câștigat vă oferă cerințele de educație generală și cursuri de bază necesare pentru a continua educația ca un junior la o școală de patru ani.

În al treilea rând Semestrul

În al patrulea rând Semestrul

Notă:

AA și cerințele de gradul în care sunt îndeplinite cu acest program proba. Verificați cu instituția de transfer pentru limbi străine cerința. Cerințele de admitere variază de la instituție la instituție. Contactați instituția de transfer sau verificați cu un NIACC consilier / consultant pentru asiste... [-]
Statele Unite ale Americii Mason City
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
North Iowa Area Community College

Stomatologie Associate Degree ... [+]

Stomatologie Associate Degree

Primul semestru

SDV-199 College Essentials ENG-105 Compozitie I CHM-166 Chimie generală I MAT-128 Precalculus * SAU MAT-134 Trig & Anal. Geometrie BIO-202 Biologie I

Semestrul al doilea

ENG-106 Compozitie II General CHM-176 Chimie II BIO-203 Biologie II Umanistice / Științe sociale clasă

În al treilea rând Semestrul

CHM-263 Organic Chemistry I PHY-162 College Fizica I Umanistice / Științe sociale clasă Electiv

În al patrulea rând Semestrul

CHM-273 Organic Chemistry II PHY-172 College Fizica II Umanistice / Științe sociale clasă SPC-112 Public Speaking Nivel matematica adecvate necesare înainte de înscrierea în orice clasă de matematică. Vezi catalogul NIACC pentru lista de cursuri generale de educație. ... [-]
Statele Unite ale Americii Mason City
September 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză