Studiu Postliceal în Physiotherapy

Studii Postliceale Cei Mai Buni în Physiotherapy

Physiotherapy

După finalizarea liceului, cei care aleg să urmeze studii în continuare superior de obicei merge pe pentru a câștiga un grad asociat într-un subiect specific. Gradul este acordat după finalizarea unui anumit număr de cursuri în cele mai importante, ținând, de obicei, de doi ani pentru a termina.

Ce este un Associate in fizioterapie? Fizioterapie este un domeniu de specialitate de reabilitare fizică și medicină, care utilizează practici menite să promoveze funcționarea adecvată a organismului, mobilitate și calitatea vieții. Cursuri pentru un grad asociati in fizioterapie este conceput cu scopul de a da studenților o cunoaștere de lucru a sistemelor corporale și modul de a determina și de a administra tratamente în mod eficient. Aceste cursuri implică examinare, evaluare, diagnostic, prognostic și planul de ingrijire. Planul de îngrijire devine un accent deosebit, deoarece aceasta este metoda prin care se vindeca pacientul.

În plus față de satisfacția personală de a ajuta oamenii să-și recapete independența lor fizice in mod regulat, terapeuti fizice tind să aducă acasă un salariu puternic de aproximativ 80.000 $.

Nu există nici o îndoială că este nevoie de o bucată considerabilă de bani, în scopul de a investi într-o instituție de sănătate modern colegiu. Puneți întrebări reprezentanților admitere pentru ultimele cifre de cheltuieli pentru a se asigura că vă implicați într-un program academic, care este în același timp în intervalul de pret si care se potrivește aspiratii.

Pe ansamblu, locuri de muncă în domeniul fizioterapie a fost în creștere în ultimii ani. Deoarece este un domeniu care se referă la o astfel de lățime mare de aspecte ale corpului uman, cei care merg în ea profesional de obicei alege să se specializeze într-un domeniu, în funcție de punctele forte și preferințele lor. Acestea variază de la reabilitare cardiovasculare si respiratorii la problemele neurologice la pediatrie.

Deoarece nevoia de experți în fizioterapie este universal, cursuri universitare pot fi găsite în campus sau on-line pe tot globul. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Grad asociat în kinetoterapie

Sacramento City College
Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Sacramento

Acest program este studiul mecanicii mișcărilor corpului. [+]

Kinetoterapie termen înseamnă studiul de circulație și asociat al programului de studii de arte subliniază cursuri majore de preparare pentru studenții care doresc transferul la o universitate de patru ani. Studenții care intră în domeniul de kinetoterapie putem aștepta la perspectivele de carieră în domeniul de fitness, sanatate si wellness, formare atletic, știință exercițiu, educație / instruire și administrare de sport.

Studenții care au selectat particular Colegiul de patru ani, la care doresc să transfere ar trebui să utilizeze catalogul acestei instituții, ca principiul ghid pentru determinarea cursuri suplimentare.

Acest program este studiul mecanicii mișcărilor corpului.... [-]


Grad asociat în kineziologie

Irvine Valley College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Irvine

Școala de Kinesiologie, Sănătate și Atletism de la Irvine Valley College oferă oportunități pentru studenți în conceptele de fitness și sănătate pe tot parcursul vieții. Elevii nu numai că fac exerciții fizice, ci și sunt introduși în subiecte legate de exerciții, cum ar fi fiziologia corpului, nutriția, prevenirea accidentelor și îmbunătățirea sănătății. Programul servește tuturor studenților, indiferent de vârstă, nivel de fitness sau experiență anterioară. [+]

Școala de Kinesiologie, Sănătate și Atletism (KHA) oferă programe și cursuri pentru fiecare student la IVC. Pentru cei care caută oportunități de transfer și de carieră, KHA oferă instruire pentru studenții care doresc să se pregătească pentru cariere profesionale în predare (educație fizică în zonele K-12 și Adapted) și discipline conexe în Atletic Training, Coaching, Exercise Science, Fitness, Psihologie sportivă.

Kinesiologia este o disciplină integrativă care se concentrează asupra diferitelor componente și procese ale mișcării umane legate de activitatea fizică și sport, încorporând domeniile anatomiei umane, fiziologiei, neuroștiinței, biochimiei, biomecanicii, psihologiei, istoriei și sociologiei.... [-]