Filter
Program Asociat
Filipine Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează Studii Postliceale de Top în Filipine 2019

Cei care doresc să urmeze un program postliceal trebuie să fie conștienți de faptul că aceste programe durează în jur de doi ani de studiu. Instituțiile din întreaga lume oferă aceste programe într-o varietate de subiecte diferite, ceea ce le permite studenților să studieze ceva ce îi interesează.

Filipine, oficial cunoscut sub numele de Republica Filipine, este un stat suveran în sud-estul Asiei, în vestul Oceanului Pacific. Limba engleză este una din limbile oficiale ale Filipine și este un subiect obligatoriu în toate școlile.

Contactează Direct Școlile Studii Postliceale de Top în Filipine 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

AMA Education System

Sf. Augustin School of Nursing este pionier din Asia și cea mai mare școală pentru Nursing Practice, Aide Nursing, Professional Caregiving și transcriere medicale. Angaje ... [+]

Sf. Augustin School of Nursing este pionier din Asia și cea mai mare școală pentru Nursing Practice, Aide Nursing, Professional Caregiving și transcriere medicale. Angajează să facă elevii să învețe într-un mediu de îngrijire. Ajungand la comunitatile care o deserveste prin misiuni medicale și diverse programe de ingrijire de sensibilizare. Exact același tip de Pinoy îngrijire pe care absolvenții Sf. Augustin sunt de partajare aici și în străinătate.

Ca răspuns la cererea în creștere pentru cadrele medicale de aici și în străinătate, Sf. Augustin School of Nursing (SASN) a fost înființat în 2004. Raspunsul la sucursalele pionier în España Manila, Lagro Quezon City si East Rizal a fost fenomenal.... [-]

Filipine Manila
November 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză