Filter
Program Asociat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Studii Postliceale Cea Mai Bună în Emergency Medicine

Cu un grad asociat, elevii încep să construiască bazele lor de educație și de carieră. În cazul în care o diplomă de licență durează de obicei trei la cinci ani pentru a câștiga, un grad asociat necesită doar două. Există, de asemenea, programe în care elevii se pot atinge de certificare sau licensure, îmbunătățirea șansele de a se califica cu succes pentru locuri de muncă odată ce absolvesc.

Doar ceea ce este un grad asociat în Paramedicii EMS și? Instructori Ghidul programului elevii pe măsură ce învață despre serviciile de ambulanță și unităților avansate de susținere a vieții, precum și modul de a lucra sub direcții și supraveghere medicală. Exemple de cursuri frecvent intalnite in EMS și paramedicii programe de doi ani includ teoria paramedic, subiecte speciale în compoziție EMS și engleză. Programele pot include, de asemenea componente clinice și practice de laborator, și ar putea exista, de asemenea, o clasă Capstone.

De ce ar vrea cineva să câștige un grad asociat în Paramedicii EMS și?Unul dintre principalele motive este că domeniul medical este una care este în mod constant în cerere și plină de oportunități pentru cei care au acreditările corespunzătoare și educație. Instructorii pot ajuta, de asemenea elevii se pregătească pentru certificare profesională și licensure, care sunt de obicei necesare pentru ocuparea forței de muncă.

În ceea ce privește costul total al completarea unui program de diplomă de licență, aceasta depinde de instituția participat, lungimea totală a programului și dacă există taxe suplimentare care trebuie să fie luate de îngrijire. Pentru cele mai recente informații și de încredere, student va dori să intre în contact cu birourile de admitere fiecare școală se gândesc de a participa.

Dupa ce a absolvit un program de EMS și Paramedicii, oportunitati de cariera sunt de obicei disponibile în astfel de medii de lucru ar fi private de ambulanță, servicii de pompieri și organizații EMS imprastiate pe tot globul.Există poziții și trunchiere în zonele puțin probabil, cum ar fi publicarea de cercetare, proiectare sisteme, personal și activități de educație, dezvoltare și evaluare.

programe de gradul asociat Sunt disponibile aproape și departe. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Emergency Medicine

American National University

Oferim un program intensiv care include cursurile de care aveți nevoie pentru a primi diploma de student. Rezultatul este o experiență de învățare bine rotunjită, care te ... [+]

Fii primul răspuns - ajută-i pe alții atunci când au nevoie cel mai mult

Programul Tehnologie Medicală de Urgență - Paramedic asociat ' ¹ vă va oferi pregătirea de care aveți nevoie pentru a fi pacientul prima ocazie pentru îngrijire critică.

Pregătiți-vă pentru deciziile rapide de salvare a vieții pe care le veți face zilnic prin intermediul -

Discuții în clasăPractic și laboratorExperiența pe teren

American National University oferă un program intensiv care include cursurile de care aveți nevoie pentru a primi gradul dvs. de asociat. Rezultatul este o experiență de învățare bine rotunjită, care te pregătește să te așezi la certificarea EMT-B.... [-]

Statele Unite ale Americii Pikeville
September 2019
La zi
100 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză