Citește Descrierea Oficială

AICASA

Colegiul American de Arte și Științe Internaționale din America (AICASA) oferă cursuri de știință în domeniul sănătății și cursuri de licență pentru a stabili sau întări baza de studii pentru medicină și alte profesii aliate în domeniul sănătății. Elevii care vin direct de la liceu care cunosc calea spre un grad MD sunt cei pe care doresc să-i urmeze pot aplica AICASA pentru a câștiga un AS în domeniul științelor în domeniul sănătății.

AICASA este de părere că oricine are talentul, unitatea și pasiunea de a fi un medic specialist calificat nu trebuie să i se refuze oportunitatea de a-și realiza acel vis. Colegiul oferă o varietate de cursuri de licență, cu accent pe științele pre-medicale și de sănătate și oferă multe opțiuni, toate acestea putând duce la o oportunitate de a obține o diplomă de masterat * sau un asociat al științei (AS), grad în științele medicale .

Coloana vertebrală a medicinei

Prin intermediul curriculum-ului său, AICASA furnizează toate resursele necesare pentru medici potențiali și pentru alți profesioniști din domeniul sănătății pentru a-și asigura educația pe drumul cel bun.

Solicitanții calificați vor fi obținut o diplomă de liceu cu un GPA minim de 2,8 bazat pe un sistem de 4,0 și cel puțin 1000 sau 24 în primele două secțiuni ale SAT sau, respectiv, în total, pentru ACT.

Solicitanții calificați din țările din Comunitatea Caraibelor (CARICOM) vor fi obținut o diplomă de liceu, diploma de 5-a forma sau echivalentul acesteia, cu o AAP de cel puțin 2,8. De asemenea, vor fi luate examene CXC în engleză, matematică, biologie, chimie și fizică cu scoruri de 1 sau 2 (este permis un punctaj de 3).

Cursurile non-grad pot fi luate pentru a completa premisele lipsă și / sau consolidarea competențelor academice.

Insula sigură și senină oferă un mediu unic în care să se creeze o bază în științele sănătății.

* Diplomă acordată de Colegiul de Medicină AUA.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la American University of Antigua »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019