{healthcarestudies-pre-vet:singular}

Privește 2 {healthcarestudies-pre-vet:plural} 2019

Studiile în medicina veterinară pre-veterinară pot face apel la studenții care se bucură de lucru în aer liber și care primesc experiență reală în medicina pre-veterinară. Experiența în lumea reală poate ajuta un student să determine ce direcție să urmeze după ce a luat cursuri într-un program pre-vet.

Vezi Cel Mai Bun {healthcarestudies-pre-vet:plural} în Sănătate 2019

Citește Mai Mult

Pre-Veterinary Medicine (Agriculture Concentration)

Eastern Kentucky University
Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Richmond

[+]

{healthcarestudies-pre-vet:singular} 2019. Care sunt cerințele pentru a fi admiși la programul? [-]

Licență în medicină pre-veterinară

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Tampa

Studenții care sunt interesați în a merge la scoala medicale veterinare de obicei majoră în biologie, chimie sau biochimiei.

[+]

Licențiat în Medicină Pre-Veterinară

Studenții care sunt interesați în a merge la scoala medicale veterinare de obicei majoră în biologie, chimie sau biochimiei. Deoarece aceste specializări includ atât cursurile necesare pentru intrarea în școlile profesionale, cât și cursuri suplimentare care vor ajuta pregătirea studenților pentru programe veterinare și pentru examenul de admitere (examenul de înregistrare a examenelor medicale sau admitere la facultate). Cu toate acestea, alte grade pot pregăti, de asemenea, studenții pentru profesiile din domeniul sănătății; prin urmare, elevii sunt încurajați să majoreze în domeniul în care acestea excelează și ar trebui să consulte un pre-Health Profesioniști consultant despre cursuri.... [-]