{healthcarestudies-pre-vet:singular}

Privește 2 {healthcarestudies-pre-vet:plural} 2018/2019

Un program în medicina pre-veterinară poate ajuta la pregătirea studenților care doresc să lucreze cu animale pentru a merge la școala veterinară. Studenții care urmează un curs pre-vet de studiu pot, de asemenea, să poată lucra la un stagiu cu un medic veterinar pentru a afla mai multe despre profesie.

Vezi Cel Mai Bun {healthcarestudies-pre-vet:plural} în Sănătate 2018/2019

Citește Mai Mult

Licență în medicină pre-veterinară

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Tampa

Studenții care sunt interesați în a merge la scoala medicale veterinare de obicei majoră în biologie, chimie sau biochimiei.

[+]

Licențiat în Medicină Pre-Veterinară

Studenții care sunt interesați în a merge la scoala medicale veterinare de obicei majoră în biologie, chimie sau biochimiei. Deoarece aceste specializări includ atât cursurile necesare pentru intrarea în școlile profesionale, cât și cursuri suplimentare care vor ajuta pregătirea studenților pentru programe veterinare și pentru examenul de admitere (examenul de înregistrare a examenelor medicale sau admitere la facultate). Cu toate acestea, alte grade pot pregăti, de asemenea, studenții pentru profesiile din domeniul sănătății; prin urmare, elevii sunt încurajați să majoreze în domeniul în care acestea excelează și ar trebui să consulte un pre-Health Profesioniști consultant despre cursuri.... [-]


Pre-Veterinary Medicine (Agriculture Concentration)

Eastern Kentucky University
Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Richmond

[+]

Care sunt cerințele pentru a fi admiși la programul? [-]