Filter
Pre-Nurse
Statele Unite ale Americii Tennessee Nashville Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cei Mai Buni {healthcarestudies-pre-nurse:plural} în Statele Unite ale Nashville în Statele Unite ale Americii 2019

Un program de pre-asistență este de obicei un pas inițial unic pentru persoanele fizice de a se educa despre profesia de îngrijire medicală, care acoperă teme de matematică și știință de la chimie la statistici. Acest lucru ar putea ajuta studenții să dobândească cunoștințe despre industria medicală și să decidă dacă să urmeze un grad avansat.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Nashville este partea de nord-centrală și capitala statului Tennessee, Statele Unite ale Americii. Datorită numeroase universități și colegii din oraș este numit ca Atena din sud.

Solicită Informații pentru {healthcarestudies-pre-nurse:plural} în Sănătate în Statele Unite ale Nashville în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Tennessee
Nashville
Tip de studiu
Ritm
Welch College

Acest grad de doi ani pregătește studenții de planificare pentru a introduce un program de asistenta medicala sau un domeniu legat de asistență medicală. Welch Colegiul e ... [+]

Asociat de știință Grad: Pre-Nursing

Acest grad de doi ani pregătește studenții de planificare pentru a introduce un program de asistenta medicala sau un domeniu legat de asistență medicală. Welch Colegiul este un membru al partenerilor în Programul de Nursing. Scaune din partener în Programul de Asistență Medicală (administrat prin Universitatea Belmont de Tennessee State Bardului de Nursing) sunt retrase din circuitul agricol pentru calificați absolvenți Welch Colegiul de AS în știință, care se pot finaliza apoi Bachelor of Science de la Universitatea Belmont în doi ani suplimentari.

Programul Detalii

37 de ore de Arte și Științe Core

30 de ore de corelare a studiilor teologice... [-]

Statele Unite ale Americii Nashville
September 2019
La zi
136 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză