Filter
Pre-Nurse
Statele Unite ale Americii Tennessee Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cea Mai Bună {healthcarestudies-pre-nurse:plural} în Statele Unite ale Tennessee în Statele Unite ale Americii 2019

Un program de pre-asistență este de obicei un pas inițial unic pentru persoanele fizice de a se educa despre profesia de îngrijire medicală, care acoperă teme de matematică și știință de la chimie la statistici. Acest lucru ar putea ajuta studenții să dobândească cunoștințe despre industria medicală și să decidă dacă să urmeze un grad avansat.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Contactează Universitățile și {healthcarestudies-pre-nurse:plural} în Sănătate în Statele Unite ale Tennessee în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Tip de studiu
Ritm
Welch College

Acest grad de doi ani pregătește studenții de planificare pentru a introduce un program de asistenta medicala sau un domeniu legat de asistență medicală. Welch Colegiul e ... [+]

Asociat de știință Grad: Pre-Nursing

Acest grad de doi ani pregătește studenții de planificare pentru a introduce un program de asistenta medicala sau un domeniu legat de asistență medicală. Welch Colegiul este un membru al partenerilor în Programul de Nursing. Scaune din partener în Programul de Asistență Medicală (administrat prin Universitatea Belmont de Tennessee State Bardului de Nursing) sunt retrase din circuitul agricol pentru calificați absolvenți Welch Colegiul de AS în știință, care se pot finaliza apoi Bachelor of Science de la Universitatea Belmont în doi ani suplimentari.

Programul Detalii

37 de ore de Arte și Științe Core

30 de ore de corelare a studiilor teologice... [-]

Statele Unite ale Americii Nashville
Septembrie 2019
La zi
136 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză