Filter
Pre-Med
Rusia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cea Mai Bună {healthcarestudies-pre-med:singular} în Rusia 2019

Elevii care efectuează cursuri pre-med sunt formarea pentru educația lor continuă în domeniul medical. Pe lângă accentul pus pe studiile științifice, cum ar fi biologia și chimia organică, acest domeniu de studiu pune, în general, temelia pentru multe cariere diferite în medicină.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Contactează Școlile - {healthcarestudies-pre-med:plural} în Sănătate în Rusia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

rezultate găsite

Kursk State Medical University

Cursurile pregătitoare pentru studiul medicinei și științei au loc în Centrul nostru preuniversitar este destinat studenților care dețin O-nivel sau orice alt echivalent. ... [+]

Cursurile pregătitoare pentru studiul medicinei și științei au loc în Centrul nostru preuniversitar este destinat studenților care dețin O-nivel sau orice alt echivalent.

La sfârșitul programului, studenții vor primi diplomă dublă, KSMU Pre-University

Programul nostru de Sănătate Internațională este personalizat pentru a se potrivi obiectivelor și obiectivelor de învățare ale fiecărui grup de studenți.

Cazare este oferită în Pensiune studențească din apropiere. Taxă de școlarizare accesibilă.

De ce să alegeți KSMU ?Școala medicală nr.1 din Rusia, cu peste 80 de ani de experiență didacticăMetode eficiente de învățare în grupuri miciRecunoscute la nivel internațional de către OMS, GMC, JPA, MMC6 ani curs de doctorat în limba englezăDespre noiÎnființată în 1935 cu mai mult de 80 de ani de experiență în predarea medicineiPrima universitate din Rusia să ofere un program medical pe deplin în limba englezăLocul 1 printre universitățile medicale din Rusia în RUR World University Rankings 2018Aproximativ 2.650 de studenți internaționali din peste 50 de țări din întreaga lume studiază în prezent la Universitatea... [-]
Rusia Russia Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
7 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză