Politica de sănătate Master, planificare și finanțare

Generalități

Programul de descriere

Sanatate Politica Master, Planificare & Finantare își propune să dezvolte o analiză critică a problemelor în cadrul politicii de sănătate, de planificare și de finanțare și pentru a permite studenților să elaboreze răspunsuri politice adecvate de sanatate. Elevii provin dintr-o gamă largă de medii. Acesta este un program comun furnizat de școală și Școala de Economie și Științe Politice din Londra. Cursul oferă cursuri de formare relevante pentru țările de la toate nivelurile de dezvoltare, cu toate că participanții sunt capabili să se specializeze.
Absolvenții intra cariere in domeniul sanatatii la nivel mondial și politicii naționale de sănătate și de planificare, cercetare, consultanță sau roluri de advocacy în guverne și agenții internaționale.

Obiective


Până la sfârșitul acestui curs elevii ar trebui să poată: demonstra cunoașterea și înțelegerea unei game diverse de politici de sănătate la nivel mondial și național, inclusiv curent și tendințele și, de asemenea, de discipline relevante pentru studiul politicii de sănătate, planificarea și finanțarea emergente (epidemiologie, economie de sanatate si a altor științe sociale); aplice cunoștințele și competențele folosind o abordare multidisciplinară pentru a formula, implementa și evalua politicile și planurile de sanatate a acestora; spectacol scris și competență verbal în comunicarea dovezi empirice și în consolidarea și evaluarea critic dezbateri relevante pentru problemele de politica de sănătate și de finanțare a sănătății, și să demonstreze competență în cercetare și abilități de prezentare cheie, cum ar fi realizarea unui căutare literatură, o analiză critică a literaturii de specialitate publicate sau pentru a evalua rezultatele cercetarii.

Structura programului


Studenții trebuie să ia cursuri de la valoarea de opt module, și completează o disertație de 10.000 cuvânt (20% din global Master)

Toți participanții să ia:

Termen 1:

 • Obligatoriu modul LSE: Finantare Sănătate
 • Obligatoriu modul LSHTM: Servicii de sănătate
 • Un modul suplimentar la LSE din următoarea gamă: Health Economics, farmaceutice Economie, sau Învățătura de Health Policy.
 • Un modul suplimentar la LSHTM din următoarea gamă: Health Policy, de proces și de putere, Basic Epidemiologie sau probleme în domeniul sănătății publice.

Termen 2 și 3:

 • În plus față de module obligatorii enumerate mai sus, elevii vor fi în măsură să ia 4 module suplimentare de la LSE, fie sau LSHTM.
 • Pentru modulele care urmează să fie luate la LSE, orice restricții vor fi incluse în caietul de sarcini programului, și pot fi ajustate de LSE. În prezent, se propune ca orice modul absolvent LSE pot fi luate, sub rezerva aprobării de către directorii de golf.
 • Pentru modulele să fie luate la LSHTM, orice restricții vor fi incluse în caietul de sarcini programului, și pot fi ajustate prin LSHTM.
 • Module obligatorii "- se va aplica nu, în prezent, pentru un mandat de 2 sau 3.
 • Module recomandate "(alegeri masă) - similare cu opțiunile disponibile în termen obligatorii 1 elemente.
 • Module opționale "(alegeri periferice) - studenții ar trebui să consulte manualul de curs și, dacă este necesar, tutorele sau directorul de golf înainte de a selecta oricare dintre aceste module.
 • Orice LSHTM liniar sau de studiu module, alese dintr-o listă de module aprobate.

Nu va fi, în mod normal posibil să se ia alte module LSHTM cu excepția o alegere "caz special" necesită aprobarea oficială de către directorul de golf și departamentale directorul de golf învățat. Elevii pot face un maxim de o astfel de alegere în grad.

În toate cazurile, set complet de fiecare elev de alegeri module trebuie să fie aprobate de către directorii de curs de la LSE și LSHTM pentru a confirma că alegerile elevilor se potrivesc carierei lor declarat urmărește și formează un set coerent de module pentru Master. Elevii trebuie să îndeplinească, de asemenea, cerințele de admitere pentru fiecare modul în parte. Orientare pe baza caietului de sarcini programului vor fi furnizate în manualul curs, pentru a sublinia diferențele esențiale dintre modulele recomandate și să furnizeze observații, dacă este cazul pe module opționale - pentru a ajuta atât studenților, cât și profesori diferențiază între acestea și de a face alegeri module cel mai adecvat.

Durata programului


Full-time pentru un an sau part-time peste doi ani. Studenții part-time sunt asteptati sa participe la Scoala de zile cel puțin doi ani și jumătate în fiecare săptămână și să discutați acest lucru cu directorii de golf, dacă oferit un loc.

Cerințe minime de intrare


Candidații trebuie să dețină fie echivalentul a cel puțin un grad de clasa a doua Onoruri de la Universitatea din Londra, în știință, economie, stiinte sociale sau un legate de subiect, sau o diploma in medicina. Candidații cu o calificare corespunzătoare tehnice și experiența de muncă, sau calificări echivalente sunt, de asemenea, binevenite. Se recomandă o experiență de minimum un an în politica de sănătate sau de lucru de sanatate legate publică.

* Taxa de scolarizare: Starea taxe este considerat la cerere.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin