Citește Descrierea Oficială

O Ph.D. Programul in medicina de translatie este caracterizat de o conotație multidisciplinară semnificativă dacă metoda experimentală cu accent pe mecanismele celulare și subcelulare combină cu analiza fiziologică și fiziopatologice ale organismului ca întreg. Un accent deosebit este pus pe integrarea dintre cercetarea experimentală și clinice, scopul de a facilita traducerea rezultatelor științifice în aplicații de diagnostic și terapeutice noi sau mai eficiente. O componentă importantă a programului este de cercetare care vizează descoperirea și testarea de noi agenți terapeutici, care includ molecule mici tradiționale, precum și nano-vectori, atât sintetice și biologice.

Programul constă în următoarele 3 curriculum:

a) Sisteme de Fiziologie și Fiziopatologie, experimentale si clinice.

b) Fiziologie Moleculară și Medicină.

c) Drug Discovery.

Elevii vor participa la proiectul lor de ales în laboratoarele de școală și instituțiile asociate. În cursul programului, acestea vor fi implicați într-o serie de activități - de la cluburi jurnal, ateliere de lucru și sesiuni de formare în competențe de comunicare la un spectru complet de cursuri - organizat de facultate cu o reprezentare internațională puternică. Participarea la aceste activități este obligatorie. Programul include, de asemenea, posibilitatea de etape de formare complementară în laboratoare aliate, în interiorul sau în afara țării. Fiecare cursant lucreaza sub supravegherea unui tutore, în timp ce programul se intră în responsabilitatea unui Consiliu Facultății numit de către Școala.

Selecția candidaților din afara UE se face pe baza proiectului de cercetare propus pentru programul, înregistrare și de referință academice scrisorile din fostele autorități de supraveghere. Solicitanții UE, inclusiv candidații italieni, vor avea în plus un examen oral pe tema de cercetare propus lor. Fiind o componentă de calificare a cererii, propunerea de cercetare trebuie să se încadreze în zonele selectate pentru apelul. De obicei, lungimea ei nu trebuie să depășească 10-12 de pagini, dar trebuie să fie suficient de informativ pe obiectivul studiului, motivele, metodologia, rezultatele așteptate, și semnificația generală în domeniu.

Posibilii aplicanți trebuie să dețină, în cel mai puțin, o diplomă de licență de patru ani. Cererile pot fi preparate în limba italiană sau engleză. Solicitanții străini, a căror limbă maternă nu este limba engleză, trebuie să facă dovada cunoașterii cu o certificare adecvat sau, alternativ, trebuie să fi urmărit activitățile academice anterioare în această limbă.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date