Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală Ph.D. în inginerie biomedicala

Avizare și Planificarea pentru primul an

Orientare pentru noii studenti absolventi vor fi programate cu o săptămână înainte de începerea semestrului de toamna. Elevii noi ar trebui să planifice să participe.

Odată acceptată în oricare Ph.D. în Biomedical Science, sau Ph.D. în programul de inginerie biomedicala, si inainte de identificarea unui mentor disertație, studenții vor fi informat de către Comitetul consultativ An (FYA). Există un membru al comitetului FYA la fiecare instituție parteneră. Probleme și întrebări legate de rotații de laborator și cursuri trebuie să fie discutate cu un membru al comitetului FYA. Acest membru al facultatii FYA va menține un rol în calitate de avocat informal consilier și student absolvent, și va oferi îndrumare pe tot parcursul programului studentului, după cum este necesar.

Întrebări sau probleme cu privire la înregistrare pentru clase ar trebui să fie îndreptate către biroul GSBSE.

În momentul în care studentul a finalizat trei rotații ea / el va fi ales un laborator de acasă și asamblat un comitet disertație. Rolul consiliere în programele academice vor scădea apoi la mentor.

stipendiu

GSBSE Ph.D. elevii vor fi sprijinite cu un $ 23000, bursa de școlarizare, taxele și jumătate din costul de asigurari de sanatate pentru primii 2 ani ai programului (în timpul rotațiilor și primul an complet în laboratorul mentorului). La începutul celui de al treilea an universitar studentului (de obicei, septembrie), mentorul va fi apoi responsabil pentru furnizarea de stipend studentului complet, de școlarizare, taxele și jumătate din costul de asigurări de sănătate. Nivelul de finanțare stipendiu după primele 2 ani va fi la latitudinea instituției / programului. Ar trebui remarcat faptul că studentul va trebui doar să se înregistreze pentru un credit tezei pe semestru după finalizarea cu succes examenul global.

Programul de studiu - Anii 1 și 2

Rotații de laborator

Studenții care doresc să efectueze lucrări de disertație prin GSBSE sunt necesare pentru a finaliza trei rotații de laborator, fiecare cu durata de un semestru universitar sau de vară. O broșură abstractă de rotație va fi disponibil pentru rotirea studenților cu trei luni înainte de începerea primului semestru în program. GSBSE impune ca cel puțin două instituții să fie reprezentate în experiența de rotație a unui student. Aceste rotații sunt alese de către student cu obiectivele de a oferi experiențe în diverse domenii de cercetare și medii, precum și în identificarea unei disertații mentor.

Orarul tipic de rotație pentru calendarul academic este:

  • În primul rând de rotație: Fall
  • În al doilea rând de rotație: de primăvară
  • rotație a treia: de vară

La sfârșitul fiecărui laborator de rotație, studentul va oferi un rezumat al realizărilor sale / sale de cercetare în laborator și o evaluare a experienței. Cercetator principal (PI) va evalua performanța studentului de rotație, și să discute această evaluare în detaliu cu elevul. Punctele forte și deficiențele vor fi notate, iar PI poate sugera cursuri sau de studiu pentru a corecta eventualele deficiențe care sunt identificate. Ambele evaluări vor fi transmise biroului GSBSE. Această evaluare de rotație va deveni o parte permanentă a dosarul studentului.

Ce este GSBSE?

Cerințe de program (30 credite)

Există trei cursuri obligatoriu ca toate GSBSE Ph.D. studenții sunt obligați să completeze.

  • Primul este un curs Introducere in Biomedicale Stiinta si Ingineria cursului (BMS 625). Acest curs este format dintr-o serie de patru module care oferă un cadru pentru o introducere de cercetare în domeniul Biomedical Science and Engineering: Signal Transduction, dezvoltare, stres si Genomics.
  • Al doilea curs trebuie să se referă la biocomputing sau Biostatistica (de exemplu, BMS 543 computațională Genomics sau AMS 597 Biostatistica).
  • Ultimul curs trebuie să se referă la bioetica și conduita științifică (de exemplu, INT 601 Conduita Responsabil de cercetare).
  • Cerințe suplimentare de curs vor fi unice pentru fiecare elev și GSBSE vor fi adaptate în funcție de gradul lor (doctor in Stiinte biomedicale, sau doctorat în inginerie biomedicala). Vor fi stabilite cursuri de mentorul lor de disertație și de comisie.
  • cel puțin douăzeci total credite de cursuri trebuie să fie efectuate, și un total de treizeci de credite finalizate în ansamblu (inclusiv credite tezei).

Alegerea unui mentor (e) Disertație

In timpul verii primului an, studentul este de așteptat să identifice un mentor din cele trei sau patru rotatii finalizate, pot fi prevăzute excepții cu aprobarea directorului. Studentul va începe în laborator, ales în vara sau toamna semestrul al doilea an. În prima jumătate a anului în laboratorul mentorului un anumit subiect și concentrat disertație ar trebui să fie identificate și un comitet teză stabilit.

Comitetul de Disertatie

Alegerea Comitetului Dizertatie

Un comitet disertație constă din consilier primar a unui student și alți 4 membri ai facultăților. Cel puțin unul dintre membrii facultății trebuie să fie dintr-o instituție parteneră GSBSE, care este diferită de instituția consilierului primar. Alegerea unui comitet disertație este critică, deoarece membrii comitetului vor fi consilieri și evaluatori direcți elevului pe tot parcursul programului. Odată ce comitetul este stabilit și proiectul de disertație unui student a fost propus, o reuniune a comitetului ar trebui să aibă loc. Obiectivele acestei reuniuni a comisiei includ 1) identificarea cerințelor de curs rămase, 2) pentru aprobarea propunerii de disertație, și 3) de stabilire a unui cadru de timp și subiect pentru examenele de candidatura. În curs de pregătire pentru această întâlnire, studentul trebuie să pregătească și să distribuie planul propus de studiu (pdf), care include munca curs de absolvent luate sau anticipate, clasele a câștigat, și o descriere a subiectului tezei propuse. Toți membrii comisiei vor semna pe planul propus de studiu, în cazul în care este considerată acceptabilă. Planul de studiu trebuie să fie depuse la biroul GSBSE pentru aprobarea de către directorul și depunerea ulterioară cu Graduate School. Odată ce o comisie este stabilită, orice modificare propusă în direcția de cercetare sau a planului de studiu trebuie să fie discutate de către student, la o reuniune a comitetului convocate. atunci comisia va acorda în mod colectiv aprobarea noului plan de studiu. Planul revizuit de studiu trebuie să fie depuse la biroul GSBSE pentru aprobarea de către directorul și depunerea ulterioară cu Graduate School. Comitetul se va întruni cel puțin o dată pe an (cu o reuniune suplimentară pentru examinare cuprinzătoare), sau mai frecvent, astfel cum sunt stabilite de comun acord de student și comisia lui / ei. După fiecare reuniune comisiei consilierul va fi invitat să prezinte o evaluare / actualizare a progresului elevului. Acest raport intermediar ar trebui să fie împărtășite cu elevul și, dacă este necesar, ar trebui luate măsuri corective.

Reuniuni ale Comitetului

Scopul comisiei disertație este de a consilia student pe tot parcursul activității lor de cercetare, precum și pentru a evalua progresul și strategia studentului. Este, prin urmare, este important ca elevul să aibă întâlniri regulate ale comisiilor, care vor servi scopul raportării progreselor către fiecare membru al comisiei. O comisie trebuie să îndeplinească cel puțin o dată în fiecare an, dar se pot întâlni mai frecvent la discreția membrilor comitetului. Este responsabilitatea studentului de a se pregăti pentru întâlnirea prin acordarea fiecărui membru al comitetului de materiale scrise cu cel puțin o săptămână înainte de reuniune, precum și pregătirea unui raport de progres, care va fi prezentat oral, la începutul reuniunii. Studentul trebuie să adune o ordine de zi a reuniunii, care include raportul de progres, obiectivele pentru anul următor, precum și detaliile și datele referitoare la activitatea lui / ei specifice. Studentul ar trebui, de asemenea, planul de a urmări întâlnirea în timp util, prin furnizarea de materiale suplimentare, actualizarea termene, obiective, etc, astfel cum a fost solicitat de comisie.

mentorul studentului va fi responsabil pentru raportarea progresului elevului prin intermediul unui formular Comitet Disertatie Rezumat (pdf) după fiecare ședință a Comitetului. Formularul este disponibil aici link-ul. Rezumatul Comitetului ar trebui să fie semnat de către fiecare membru al comisiei (o confirmare prin e-mail la biroul GSBSE vor fi suficiente), iar evaluarea ar trebui să fie împărtășită cu elevul GSBSE. La acel moment, preocupările sau probleme trebuie discutate cu studentul și un plan pentru a aborda aceste probleme sau ar trebui să fie specificate în formular.

umophd01

Alte cerințe pentru studenți GSBSE

Publicații

Elevii sunt de așteptat să publice munca lor în calitate înaltă, reviste, în plus față de depunerea unei disertație în scris. Publicarea cel puțin o lucrare de prim autor într-un jurnal peer-revizuite este necesar pentru absolvire. O copie a unui dat elevilor în primul rând, prim-autor peer-revizuite de hârtie ar trebui să fie prezentate biroului GSBSE la data publicării.Prezentarea de Cercetare

Pe parcursul programului, elevii vor fi de așteptat să prezinte rezumate pentru prezentare la reuniuni științifice.

Vă rugăm să rețineți: Programul GSBSE trebuie să fie recunoscute în toate publicațiile și prezentările ca afilierea studentului.

Participarea la reuniunea anuala GSBSE

studenti absolventi GSBSE sunt necesare pentru a participa la reuniunea anuala GSBSE in fiecare an. Ședința se desfășoară în fiecare an, a doua zi de vineri și sâmbătă a lunii septembrie.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la UMaineOnline (University of Maine) »

Acest curs este Online
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
12,540 USD
$ 418 / cr. în stare și $ 1.330 / cr. in afara statului
După locații
După dată