Parazitologie medicală msc

Generalități

Programul de descriere

Master medical Parazitologie își propune să ofere instruire de bază în aspectele teoretice și practice ale parazitologie medicale, acoperind protozoarul și paraziți metazoan oamenilor și vectorii care le transmit, și înzestrarea elevilor cu aptitudini specializate pentru a le permite să urmeze o carieră în cercetare, de control sau de predare în legătură cu parazitologie medicală. Module de studiu specializate sunt alese dintr-o listă de diverse subiecte.

Absolvenții intra o serie de domenii, de la sanatate la nivel mondial de diagnosticare până la cercetarea de bază aplicată și controlul operațional studii universitare superioare și poziții academice / legate de predare.

Memorial Medalia și Premiul Patrick Buxton este acordat celui mai bun elev al anului. Fondată de rudele lui Patrick Alfred Buxton, profesor de entomologie, care a murit în 1955.

Obiective


Până la sfârșitul acestui curs elevii ar trebui să fie în măsură să demonstreze: cunoasterea detaliate și înțelegerea biologiei, cicluri de viață, patogeneza, diagnosticul și infecții parazitare la om și de relevanța acestora pentru sănătate și control uman; cunoștințe detaliate și înțelegere a biologiei și a strategiilor de control a vectorilor și gazdele intermediare de paraziți umane; să efectueze identificarea practice de laborator de etape parazit atât liber și în țesuturi și diagnosticarea infecțiilor; competențe de specialitate în: avansate de diagnostic, moleculare, imunologice, genetice, chimioterapic, aspecte ecologice și / sau de control ale subiectului; capacitatea de a proiecta un laborator sau proiect de cercetare pe bază de teren, și se aplică abilități de cercetare relevante; pregăti un raport scris, inclusiv o analiză critică literatura de specialitate de publicații științifice relevante, și arată competență în comunicarea descoperiri științifice.

Curriculum

TERMEN 1


Există o perioadă inițială de orientare de două săptămâni, care include o introducere pentru a studia la Școala, sesiuni de competențe-cheie de calcul și de studiu și o introducere în grupe majore de agenți patogeni. Aceasta este urmată de un modul de predare Core zece săptămâni: Parazitologie & Entomologie. Sesiuni de calcul de bază, biologie moleculara si statistici sunt rulate pe întreaga durată pentru toți studenții.

Termeni 2 și 3


Elevii să ia un total de șase module, câte unul din fiecare slot orar. O selecție de module tipic este prezentat mai jos; nu toate modulele vor fi disponibile în fiecare an. Unele module poate fi luată numai după consultarea cu directorul de golf.

C1: Biologie Moleculara si ADN-ului recombinant Tehnici; Vector Prelevarea de probe, identificare și incriminare; Imunologie avansat.

C2: Advanced Diagnostic Parazitologie; Biologie Vector și Vector-Parazit Interacțiuni; Metode statistice în Epidemiologie.

D1: Biologie Moleculara & infectare Cell; Proiectare programelor de control al bolilor în curs de dezvoltare țări; Prezicerea Bolilor in Time & Space.

D2: Genetica a agenților patogeni & Vectori; Biologie Moleculara de Boli Infectioase; Epidemiologie și control al bolilor transmisibile.

E1: Imunologie de parazitare de infectare; Metode de control; Vector SIDA; Epidemiologie genetice.

E2: Control & Epidemiologie a malariei; Chimioterapia antimicrobiană; Tropical Environmental Health.

Domeniul rezidențial Trip


Există un o săptămâna curs de teren obligatoriu, între Termen 2 și 3, pe vector și de prelevare de probe și identificare parazit metode.

Raport de proiect


Elevii finaliza un proiect de cercetare. Aceasta se poate baza pe o analiză critică a unui subiect aprobat, analiza o colecție de rezultate sau un studiu de laborator. Elevii întreprindere de proiecte de peste mări vor necesita o finanțare suplimentară de până la 1.500 £ pentru a acoperi costurile implicate.

Majoritatea studenților care se angajează proiecte în străinătate să primească sprijin financiar pentru zborurile din fondurile fiduciare School constituite în acest scop.

Durata curs


Full-time pentru un studiu an sau împărțită de peste doi ani. Elevii care cursul de studiu împărțită de peste doi ani participa cu normă întreagă pentru o parte din Anul 1, și apoi se angajează restul cursului lor în anul 2. Divizarea poate avea loc oricând între pauză de Crăciun și sfârșitul predare formală în luna mai, de aranjament prealabil cu directorul de golf. Hârtie 1 poate fi luată la sfârșitul Anul 1 sau la sfarsitul anului 2. Cartea 2 trebuie să fie luate la sfarsitul anului 2. Solicitanții interesați ar trebui să indice alegerea pe formularul de cerere.

Cerințe de intrare


Fie un grad de clasa a doua Onoruri de o universitate recunoscută în domeniul științei, sau un legate de subiect, sau o diploma in medicina. Candidații cu o calificare corespunzătoare tehnice și experiența de muncă, sau calificări echivalente, sunt, de asemenea, binevenite.

* Taxa de scolarizare: Starea taxe este considerat la cerere.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin