Citește Descrierea Oficială

Îngrijire Paramedic Programul de primar este proiectat pentru a oferi studenților educațional și hands-on de formare necesare pentru a deveni competenți în această poziție provocatoare pentru a oferi ingrijire pre-spital. Un accent deosebit este pus pe formare echilibrată pentru a permite absolvenților să îndeplinească o varietate de nevoi fizice, intelectuale, emoționale și medicale ale pacienților pre-spitalicești. De formare include toate aspectele majore ale îngrijirii medicale; Programul de asistenta primara Paramedicii de la Keyin Colegiul îndeplinește sau depășește standardele stabilite de către Asociația paramedic din Canada, în orientările sale pentru profilurile naționale Competente profesionale pentru paramedicii. Elevii vor beneficia de instruire clasă extinse precum teren și învățarea clinică.

Paramedicii sunt de înaltă calificare profesionistilor in domeniul sanatatii, care funcționează în domeniul EMS, initierea tratamentului medical pentru persoanele aflate în situații de criză. Pe baza cunoștințelor tehnice solide, paramedicii demonstrează rațional abilități de rezolvare a problemelor și excelente abilități de luare a deciziilor. Profesia de paramedic cere integritate universală, un comportament exemplar, și dăruire în slujba umanității. Paramedici să adere la standardele de comportament etic, iar activitățile lor profesionale sunt caracterizate prin onestitate, empatie, conștiinciozitate și fiabilitate.

Beneficii clinice și de câmp

Elevii vor fi de așteptat să călătorească și să suporte costurile asociate cu plasamente în spital și ambulanță diverse departamente (private și pe bază de spital). Aceste destinații de plasare clinice / domeniu sunt limitate, iar studenții vor fi plasate în funcție de disponibilitate. Site-urile pot include de Est, Centrală, de Vest si Labrador Grenfell Sanatate Autoritatile regionale, care include Sf. Ioan, Carbonear, de apă dulce, Placentia Bay, Clarenville, Burin, Gander, Grand Falls-Windsor, Lewisporte, Deer Lake, Corner Brook, Stephenville, portul Aux basci și Sf. Antonie. Alte site-uri pot fi disponibile, deoarece acestea sunt dezvoltate.

Cerințe de admitere academice:

diploma de liceu sau de echivalență de liceu (transcriere și / sau diplomă care urmează să fie transmisă Colegiului); sau studenții maturi care nu îndeplinesc condițiile necesare de educație pot fi luate în considerare pentru admiterea pe o bază individuală, dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

  • Solicitanții sunt de cel puțin 19 de ani, la momentul depunerii cererii;
  • Solicitanții au fost în afara de școală pentru cel puțin un an;
  • Solicitanții completează instrumentul de evaluare standardizat și a obține rezultatul de echivalență de liceu cu privire la toate subtests;
  • Solicitanții prezintă o copie certificată de clase pentru cel mai înalt nivel de educație atins.
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Keyin College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare