PROGRAM INTERNAȚIONAL AEGD + MASTERS DEGRADE

Generalități

Programul de descriere

Studenții postuniversitari înscriși în anumite programe de educație avansată din cadrul Kornberg sunt eligibili pentru a finaliza simultan programul MS Științe de sănătate orală. Aceasta include programul acreditat de 2 ani pentru educația avansată în stomatologie generală (AEGD), Comisia pentru acreditare dentară (CODA).

Cerințele pentru Master includ credite suplimentare de curs și finalizarea unui proiect de cercetare academică original autodirigit, o revizuire sistematică sau alte lucrări științifice acceptate de Comitetul de masterat al studentului.

Studenții care finalizează cu succes acest program vor obține un certificat de educație avansată de 2 ani în stomatologie generală și un masterat în științe de sănătate orală.

Obiectivele acestui program vor extinde fundamentul studențesc al cunoștințelor și experienței clinice, coroborat cu o înțelegere a metodei științifice la nivel absolvent.

 • Acționați ca furnizor de asistență medicală primară pentru pacienți. Aceasta include furnizarea de asistență medicală orală cuprinzătoare de urgență și multidisciplinară; oferirea de îngrijiri orientate către pacient, coordonate de medicul generalist și dirijarea activităților de promovare a sănătății și de prevenire a bolilor
 • Planificați și oferiți servicii de sănătate orală multidisciplinare pentru o mare varietate de pacienți, inclusiv pacienți cu nevoi speciale. Aceste persoane cu nevoi speciale includ, dar nu se limitează la acestea, persoanele cu dizabilități de dezvoltare, probleme medicale complexe și limitări fizice semnificative.
 • Gestionați furnizarea de asistență medicală bucală prin aplicarea conceptelor de gestionare a pacientului și a practicii și îmbunătățirea calității care răspund unui mediu dinamic de îngrijire a sănătății.
 • Funcționează eficient și eficient în cadrul echipelor interdisciplinare de îngrijire a sănătății.
 • Aplicați principiile științifice învățării și îngrijirii sănătății orale. Aceasta include utilizarea gândirii critice, a dovezilor sau a rezultatelor bazate pe luarea deciziilor clinice și a sistemelor de recuperare a informațiilor bazate pe tehnologie.
 • Utilizați valorile eticii profesionale, învățării pe tot parcursul vieții, îngrijirii centrate pe pacient, adaptabilității și acceptării diversității culturale în practica profesională.
 • Înțelegeți nevoile de sănătate orală ale comunităților și angajați-vă în serviciile comunitare.
 • Avansați cunoștințele și înțelegerea în domeniul științific al științelor sănătății orale.
 • Dezvoltați „cercetători clinici” în domeniul stomatologiei, oferind o educație adaptativă la nivel absolvent într-o varietate de discipline dentare aplicabile sănătății bucale.
 • Oferiți profesioniștilor din domeniul sănătății bucale posibilitatea de a obține o înțelegere mai profundă și mai concentrată a disciplinelor respective.
 • Oferiți pregătire la nivel de absolvent și experiență în metodologia și tehnologia de cercetare pentru a califica mai bine studenții pentru cariere în activități academice și / sau de sănătate orală legate de industrie.
Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Mission The Kornberg School of Dentistry promotes health and wellness through the comprehensive education of diverse general and specialty dentists utilizing inter-professional collaboration; providin ... Citeste mai mult

Mission The Kornberg School of Dentistry promotes health and wellness through the comprehensive education of diverse general and specialty dentists utilizing inter-professional collaboration; providing compassionate, comprehensive, patient-centered, evidence-based and outcome-driven oral health care; engaging in research and scholarly activities; and serving the community. Citește mai puţin