PG Dip in Sanatate Publica

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Diploma noastră postuniversitară în domeniul sănătății publice este o diplomă avansată menită să echipeze profesioniștii ocupați în domeniul sănătății cu o calificare recunoscută de la o universitate de top din Marea Britanie, continuând să lucreze în același timp.

Diploma de studii postuniversitare în domeniul sănătății publice oferă o înțelegere mai profundă a sănătății publice prin încorporarea subiectului-cheie al epidemiologiei.

Veți baza pe cunoștințele esențiale obținute de la unitățile din cadrul Certificatului de studii postuniversitare în sănătatea publică și veți explora conceptele epidemiologice esențiale ale măsurării bolii și interpretarea informațiilor privind sănătatea la nivel de populație.

De ce să studiezi acest subiect?

Cunoștințele și abilitățile pe care le veți dezvolta în acest curs vă vor ajuta să dezvoltați încrederea în măsurarea și interpretarea datelor la nivel de populație, care se vor combina pentru a vă susține capacitatea de a evalua prioritățile, de a promova sănătatea publică și de a lua în considerare factorii determinanți mai largi ai sănătății populației.

Destinații de carieră

Ca absolvent de diplomă postuniversitară în sănătate publică, veți avea cunoștințe avansate despre teoria sănătății publice și despre metodologiile care stau la baza implementării acesteia, ceea ce va permite o evoluție ulterioară a rolului dumneavoastră de sănătate publică sau pentru intrarea în industrie. Veți putea, de asemenea, să progreseze fără probleme la cursul nostru Master of Health.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Citeste mai mult

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Citește mai puţin
Colchester , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin