On-line Master International în monitorizarea studiilor clinice

Generalități

Programul de descriere

încercări

A ar trebui să OMS

Acest program de specializare profesională este orientată spre Superior Gradul, de preferință în domeniul de stiinte medicale (biologie, farmacie, medicină, chimie, etc.) care doresc o încorporare rapidă de muncă în poziții de responsabilitate legate de dezvoltarea clinice și departamentele medicale -scientists, ambele companii farmaceutice și structurile profesionale internaționale și locale ale oricărei organizații de cercetare Contract (CRO) sau prezența într-o piață globală și care contribuie la punerea în aplicare corespunzătoare a protocoalelor internaționale de cercetare clinica.

OBIECTIVE

O Maestru International CESIF în studiile clinice de monitorizare are ca obiectiv principal de a dobândi o bază solidă de cunoștințe necesare în diferite aspecte legate de Clinical Research International la om și fazele sale diferite și procese și să aprofundeze înțelegerea cuprinzătoare de dezvoltare de droguri și a proceselor actuale pentru punerea în funcțiune în sus, monitorizarea și controlul de cercetare clinică a procedurilor de calitate scăzută existente și toate pentru faza ciclului de cercetare clinica.

 • Cunoașterea bazelor științifice: Structura și mediul de cercetare clinica.
 • agențiile participante și actorii implicați în dezvoltarea studiilor clinice.
 • Proiectarea și testarea Fazele de studii clinice Tipuri clinical- si studii de cercetare.
 • Analiza mediului de reglementare internațional.
 • Etapele studiilor clinice.
 • Monitorizarea studiilor clinice și a metodologiei.
 • Farmacovigilență în ECCE.
 • biometria Data- si Analiza Managementul rezultatelor.
 • pozițiile de muncă și dezvoltarea carierei în cadrul cercetării clinice.

DURATA

1500 ore. 90 de ore de clase virtuale, 20 de ore de tutoriale virtuale, 950 de ore de muncă cu caracter personal și 440 de ore dedicate pregatirii proiectului final.

DOCUMENTAȚIE

Pe durata cursului, fiecare student va avea acces prin intermediul Virtual Campus, la toate documentele relevante pentru zonele programate. Totul conținutul de studiu și materiale necesare pentru dezvoltarea corespunzătoare a cursului de sprijin este inclus.

TUTORIALE

Fiecare student va efectua diverse activități practice legate de principalele zone ale cursului care urmează să fie evaluate ulterior de către Program Manager.

PROGRAMUL DE CUPRINS

Programul de Master International în studiile clinice de monitorizare este împărțit în 9 blocuri, în scopul de a acoperi toate aspectele necesare pentru formarea completă a studentului.

1 bază științifică: STRUCTURA ȘI MEDIULUI DE CERCETARE CLINICE

Principiile de bază pentru dezvoltarea pozițiilor științifice, clinice și de management în concepte din industrie.

In acest prim modul va lucra la achiziționarea de bază și a dezvoltării preclinice legate în toxicologie, farmacologie, farmacocinetică și doza precum și elementele de bază ale eficiente și de siguranță corespunzătoare dezvoltării clinice și metoda științifică Studii clinice.

2. PARTICIPATING AGENȚII ȘI ACTORII în cadrul studiilor clinice

 1. Introducere în mediul industriei farmaceutice la nivel național și internațional legate de cercetare clinica si departamentele medicale si operațiuni clinice.
 2. Cunoașterea diferiților actori, organizații, activități, funcțiile și responsabilitățile pozițiilor țintă de master. Acestea vor fi abordate în detaliu structurile organizatorice și profesioniști implicați în dezvoltarea și gestionarea studiilor clinice.

3. PROIECTARE ȘI FAZELE de studii clinice

 1. Introducere cunoștințe în diferitele tipuri de studii clinice și proiecte de cercetare, precum și diferite stadii de dezvoltare și a procedurilor de gestionare și de punere în aplicare.
 2. Cunoașterea detaliată a diferitelor elemente din tipul de design de studiu, obiectivele și domeniul terapeutic.
 3. Tipuri de proiecte ECCE și de cercetare. Proiectare si tipuri de studii clinice.
 • Studiile clinice de faza I, Faza II, de faza III, Faza IV.
<li>  Studii observa&#539;ionale.</li>
<li>  Studii epidemiologice.</li>

4. MEDIUL DE REGLEMENTARE

aspectele etice și juridice la nivel local, european și internațional.

Vom aborda în vigoare și aplicabile la elaborarea și aprobarea documentației privind studiile clinice. documente esențiale pentru procesele de elaborare și aprobare a diferitelor tipuri de studiu: Legislație FDA, EMEA si AEMPS. GCP, ICH, Declarația de la Helsinki ...

5. ETAPE de studii clinice: selectarea centrelor / ȚĂRI ȘI RECRUTARE

Vom ridica și discuta în detaliu punerea în aplicare a studiilor, contracte Unități Start de tehnologizare. Protocoalele și metodele de colectare a datelor, managementul și procedurile care trebuie urmate cu echipe de cercetare și centre selectate. Analiza consimțământului informat și documentul de informare a pacientului.

6 MONITORIZAREA EECC - METODOLOGIE

Ne angajăm acest domeniu major de Master cu o analiză aprofundată a importanței monitorizării studiilor clinice în dezvoltarea de noi medicamente.

Elevii vor lucra cu metodologia de mare adâncime și monitorizarea tuturor proceselor și procedurilor pentru buna desfășurare a cercetării clinice. Monitorizați responsabilități în studiile. Documentarea protocolului de studiu și raport de caz CRD / datele CRF cu clinice de controlare de cercetare comitetele de etică și autoritățile de sănătate, întâlniri de cercetători:

 • Vizite la domiciliu.
 • Follow-up vizite / monitorizare.
 • Închiderea vizite.
 • pregătire înainte de vizite.
 • Colectarea datelor.
 • medicatie de management.
 • Pregătirea, gestionarea și raportarea vizitei.
 • Identificarea evenimentelor adverse și a evenimentelor adverse grave.
 • Auditurile și prevenirea practicilor științifice rele în diferite faze ale studiului.
 • sisteme bazate pe risc (RBM) de monitorizare.
 • Monitorizarea și întâlniri cu echipe de cercetare.
 • Pregătirea și gestionarea auditurilor și inspecțiilor în studiile clinice.

Farmacovigilență în ECCE

cadrul juridic care reglementează siguranța medicamentelor în studiu și raportarea și monitorizarea evenimentelor adverse grave /, interacțiuni medicamentoase, iar procesul de fabricație a rapoartelor periodice actualizate privind siguranța vor fi abordate în detaliu.

Procedura de comunicare și de gestionare a evenimentelor adverse și a evenimentelor adverse grave. Importanța și semnificația Farmacovigilență în studiile clinice.

8 biometriei ȘI GESTIONAREA DATELOR

Participanții vor dobândi cunoștințele și instrumentele necesare pentru prelucrarea datelor statistice, comunicare științifică și publicarea rezultatelor. Biostatistica și aplicarea lor în studiile clinice. Rolul departamentelor și procedurilor statistice.

9. MEDICALE AFACERI cercetare Clinica

Vom aborda în detaliu diferitele activități de afaceri medicale in domeniul medico-științifică în industria farmaceutică și pozițiile cheie legate ca cifre Consilierul medical și medicale Liaisons științifice, precum și funcțiile departamentului de sprijin științific Marketing, departamentele de relații între Departamentul medical si Departamentul de Operatiuni clinice. Interacțiuni legate de studiile clinice.

ASISTENTA carieră profesională

În filosofia educațională a CESIF și ca un supliment de formare, CESIF ON LINE oferă studenților săi după finalizarea satisfăcătoare a perioadei lor de formare, posibilitatea de a avea serviciile unei cariere profesionale de asistență (specializată în Online Job Search Consultant), care trimite periodic fiecare student aceste oferte de locuri de muncă care se potrivesc profilului și sunt considerate atractive pentru dezvoltarea carierei sale.

CARIERA

Sectorul farmaceutic include o piață dinamică de locuri de muncă în poziții legate de cercetare clinică și activități medico-științifice, ambele companii farmaceutice și companiile care efectuează un contract de cercetare (Cros).

Profesioniștii care lucrează în acest domeniu și îndeplini funcțiile cu înaltă calificare înainte și să aibă o dezvoltare profesională atractivă și competitivă. Master permite accesul, printre altele, următoarele sectoare:

 • laboratoare farmaceutice.
 • Unitate de cercetare (CRO).
 • Spitale.
sectoare

Printre zonele funcționale includ:

 • Departamentul operațiuni clinice: studii clinice, coordonare de proiect și biometrie.
 • Științifice: Departamentul de farmacovigilenta, Medical afaceri, marketing medical si Pharmacoeconomics.
zone
Ultima actualizare Apr. 2017

Despre facultate

CESIF es una institución privada nacida en 1990, cuya actividad está centrada en las industrias farmacéutica, parafarmacéutica, biotecnológica, alimentaria, química, cosmética y – en general – en todo ... Citeste mai mult

CESIF es una institución privada nacida en 1990, cuya actividad está centrada en las industrias farmacéutica, parafarmacéutica, biotecnológica, alimentaria, química, cosmética y – en general – en todos los sectores afines relacionados con la sanidad. Citește mai puţin