Oftalmologie clinică (ChM - Învățare online)

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Acest nou program de doi ani, cu frecvență redusă, predat în întregime online, este oferit în comun de Universitatea din Edinburgh și de Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh, și conduce la gradul de Master of Chirurgie (ChM). Acesta a fost dezvoltat cu sprijinul NHS Education for Scotland (SES).

ChM este conceput pentru a sprijini stagiarii oftalmologi avansați în Marea Britanie și la nivel internațional printr-un curriculum care recunoaște interesele lor oftalmice subspecialiste în pregătirea pentru examenul de ieșire și practica bazată pe spitale.

Programele noastre sunt aliniate curriculei atât a examenelor FRCSEd cât și a FRCOphth din Regatul Unit și Irlanda, făcând aceste grade foarte atractive pentru studenții interni și internaționali.

ChM oferă instruire avansată pentru medicii oftalmologi medicali și chirurgi care se pregătesc pentru examenele de părtășie ale Colegiului Regal de Chirurgi din Edinburgh (RCSEd) și Colegiului Regal de Oftalmologi (RCOphth) din Marea Britanie și Irlanda și cei care se apropie de consultanță. La finalizarea acestui program elevii vor putea:

 • să demonstreze cunoștințele aprofundate ale subspecialității lor chirurgicale alese și să poată aplica aceste cunoștințe la evaluarea și gestionarea sistematică a pacienților medicali și chirurgicali în cadrul clinicilor elective, urgente și de urgență
 • să recunoască contribuția de lider și responsabilitățile oftalmologului în gestionarea multidisciplinară a bolilor complexe medicale și chirurgicale
 • să reflecte critic asupra practicii medicale și chirurgicale zilnice în contextul progreselor recente și să se implice în dialogul critic cu colegii și experții din alte specialități
 • să aplice principiile generale ale designului studiului clinic, eticii și statisticilor pentru a evalua critic literatura științifică în cercetarea medicală și chirurgicală și să facă judecăți în cunoștință de cauză cu privire la aspecte noi și emergente în medicină și chirurgie
 • exercită un nivel ridicat de autonomie și inițiativă în activitățile profesionale la un nivel de practică medicală și chirurgicală independentă

Ophtalmology

Învățarea online

Programul este predat în întregime online. Elevii sunt sprijiniți de o discuție asincronă cu e-tutori - toți medicii de conducere din domeniul lor - și au acces la o resursă mare de învățare, inclusiv abonamente la cărți și jurnale online importante. Se așteaptă ca studenții să conducă e-seminarii și cluburi de e-jurnal.

Tehnologia noastră online de învățare este pe deplin interactivă, premiată și vă permite să comunicați cu cadrele didactice cu înaltă calificare din confortul propriei case sau locului de muncă.

Studenții noștri on-line nu numai că au acces la resursele excelente din Edinburgh, ci și fac parte dintr-o comunitate on-line de sprijin, reunind studenți și tutori din întreaga lume.

Structura programului

Programul se desfășoară pe o bază de semestru pe o perioadă de 2 ani și implică aproximativ 10-15 ore de studiu săptămânal într-o manieră flexibilă, modulară.

Programul este livrat cu ajutorul unui mediu de învățare conceput pentru scopuri care sprijină o varietate de stiluri de învățare și permite flexibilitatea studenților în modelele lor de studiu.

Core, modulele obligatorii în fiecare domeniu de oftalmologie clinică sunt aliniate la programele de învățământ ale FRCSEd și FRCOphth. Acestea sunt predate și evaluate utilizând o abordare bazată pe probleme clinice, susținută de o revizuire bazată pe sisteme a materialului de curs. Cunoștințele și înțelegerea vor fi evaluate cu un examen oficial MCQ conceput pentru a replica examenele de ieșire ale cursanților.

Modulele academice (de bază și de specialitate) permit studenților să exploreze metodologia de cercetare și de predare, precum și să dezvolte abilități care să asigure capacitatea de a analiza dovezile publicate și de a explora abilitățile de comunicare clinică interactive și scrise. Elevii sunt obligați să finalizeze o disertație electronică care implică o critică academică într-o zonă de sub-specialitate de lucru adecvată, cum ar fi aceea care rezultă dintr-o publicație într-un jurnal revizuit de colegi.

Anul 1

 • Oftalmologie 1
 • Core Oftalmologie
 • Științe fundamentale aplicate, examinări și strategii chirurgicale
 • Luarea deciziei clinice, terapia, evitarea și gestionarea complicațiilor
 • Diagnostic și tehnologii în practica clinică
 • Oftalmologie acută, traume și tehnici avansate chirurgicale

Anul 2

Modulele academice vor explora metodologia de cercetare și predare, permițând în același timp studenților să dezvolte capacitatea de a analiza dovezile publicate și de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare clinică interactive și scrise. Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a finaliza un proiect de cercetare academică în anul 2, de exemplu, cercetarea originală sau o revizuire sistematică într-un domeniu relevant de lucru. După finalizarea programului, studenții sunt încurajați să caute publicarea studiului lor într-un jurnal revizuit de colegi.

Elevii sunt susținute pe tot parcursul programului prin discuții asincrone cu e-tutori, care sunt toți medici de conducere în domeniul lor. Elevii au, de asemenea, acces la o resursă mare de învățare, inclusiv abonamente la cărți și jurnale online importante. Un examen scris (MCQ)) se desfășoară în al doilea an, după finalizarea modulelor de bază.

 • Oftalmologie 2
 • Activitatea academică de bază (ePortofoliul reflectorizant)
 • Examinare (MCQ și EMI)
 • Activitate academică specializată (Proiect de cercetare)

Oportunități de carieră

Programul va oferi o alternativă la formarea în domeniul cercetării clinice / de laborator pentru acei studenți care nu doresc să-și ia un timp de pregătire. Acesta va dezvolta portofoliul academic al stagiarului și va facilita proiecte de cercetare medicală / chirurgicală esențiale pentru o carieră activă în cercetare.

Programul ChM este conceput pentru a urma curricula FRCSEd și FRCOphth și pentru a pregăti stagiarul avansat pentru examenele lor de ieșire profesională.

Atribuirea lui ChM va evidenția angajamentul stagiarului de a continua dezvoltarea profesională și va asigura un avantaj competitiv atunci când solicită posturi de consultant.

Cerințe de intrare

O diplomă medicală (MBChB sau echivalent) recunoscută de Consiliul Medical General. De asemenea, trebuie să vă bazați pe un program de formare supravegheat.

Solicitanții din Regatul Unit ar trebui să fi absolvit formarea inițială de specialiști (ST 1/2) sau formarea de bază (CT 1/2) și formarea intermediară timpurie (ST 3) și, în mod normal, vor începe formarea intermediară (ST 4).

Solicitanții din afara Regatului Unit și candidații care nu se află într-un program de formare recunoscut trebuie să demonstreze că cursul este direct relevant pentru formarea chirurgiei oftalmice.

Ar fi trebuit să aveți un minim de 24 de luni de formare de bază în specialitățile chirurgicale și 18 luni de formare de specialitate în oftalmologie înainte de înscriere.

De asemenea, vom lua în considerare cererea dvs. dacă sunteți oftalmolog stabilit și independent.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
 • IELTS Academic: total 6.5 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 92 (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 61 (cel puțin 56 în fiecare dintre secțiunile "Competențe de comunicare", secțiunile "Abilități Enabling" nu sunt luate în considerare)
 • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Citește mai puţin