Nutriție Master pentru sănătate la nivel mondial

Generalități

Programul de descriere

Acest curs își propune să ofere formare cuprinzătoare în hrana de sanatate publica într-un cadru global cu alegerea specializat în o serie de teme și într-o gamă de contexte. Acesta oferă un program integrat care să acopere dietetice, epidemiologice, sănătatea publică, aspectele sociale și biologice ale științei nutriționale.

Subiectele de specialitate includ mamei și alimentația copiilor, nutriție în situații de urgență, planificarea program de nutritie, evaluare și monitorizare, si epidemiologie nutritionale. Cursul atrage absolvenți din multe țări și diferite discipline care doresc să se echipeze pentru cercetare publică nutriție sănătate și de predare, activitatea operațională în cadrul programelor de teren sau de nutriție comunitate, munca în hrana de sanatate publica, inclusiv promovarea sănătății și educația nutrițională, precum și pentru politica și planificarea programelor în nutriție.

Master a fost conceput să se concentreze pe problemele de nutriție în țările în curs de dezvoltare și a societăților de tranziție.

Absolvenții de lucru pentru autoritățile locale și naționale, ONG-uri, agenții internaționale, instituții academice, și în domenii variind de la situații de urgență de alimente la cercetarea privind interacțiunile nutrient-gena. Master a fost conceput să se concentreze pe problemele de nutriție în țările în curs de dezvoltare și a societăților de tranziție.

Obiective

Până la sfârșitul acestui curs elevii ar trebui să poată: demonstra cunoștințe avansate de o hrana de sanatate publica, la nivel biologic, sociale și politice; evalueze critic, selectați și să aplice o serie de abilități și tehnici de cercetare adecvate, de la antropometrie și informații privind consumul de abilități analitice mai largi; interpreteze și să sintetizeze diferite tipuri de date utilizate pentru a analiza și evalua problemele de nutriție la nivel de populație și populația sub-grupuri; evalua critic rezultatele studiilor științifice ale hrana de sanatate publica; diseminarea și să prezinte rezultatele cercetării într-o gamă de formate și contexte; identifice și să formuleze răspunsuri adecvate și strategii de intervenție pentru a aborda problemele nutritionale, ținând cont de contextele de sănătate publică și politica socială, și să aplice cunoștințele de abilități de lucru în echipă și de comunicare eficiente pentru a rezolva problemele și pentru a atinge obiectivele.


TERMEN 1

Elevii ia cinci module obligatorii: fundamentale de Sănătate Publică Nutriție (echivalentul a 3 module); Statistici pentru EPH; Epidemiologie de bază.

În circumstanțe speciale, un modul sasea pot fi luate. Alegerea: Principii de Cercetări Sociale; Teoria Promovarea Sănătății; Health Policy, de proces și de putere.


Termeni 2 și 3

Elevii să ia un total de șase module, câte unul din fiecare slot orar. O selecție de module tipic este prezentat mai jos; nu toate vor fi disponibile într-un an. Unele module poate fi luată numai după consultarea cu directorul de golf.

C1: vitamine și minerale

C2: Design & Analiza studii epidemiologice; Metode statistice în Epidemiologie; Metodologii calitative.

D1: materna & Nutrition copii

D2: Nutriție-bolilor cronice legate de


E1: Nutriție în situații de urgență; Predarea pentru cadrele medicale; Epidemiologie și control a bolilor netransmisibile; Integrarea Module: de Sănătate Publică; Health Sciences promovare.

E2: Probleme actuale în Safe Mama & Perinatal Sănătate; Planificarea programului de nutritie; Istorie si Sanatate.


Raport de proiect

Elevii finaliza un proiect de cercetare scurt, care le permite să lucreze la un subiect de interes special, abilitățile practice de analiză și prezentare, și să integreze diferite aspecte ale activității anului.

Acreditare Curs

Cursul este acreditat de Nutriție din Marea Britanie Societate și va contribui la acreditarea persoanelor fizice în nutriționiștii de sănătate publică din Marea Britanie. Trebuie remarcat faptul că, desigur, nu este o calificare dietetice.

Durata curs

Full-time pentru un an sau part-time peste doi ani. Elevii care cursul de peste doi ani pot alege să participe la part-time în întreaga doi ani (acest lucru implică participarea la Scoala de cel puțin două zile în fiecare săptămână în timpul mandatului-time).

Alternativ, studenții care cursul de studiu împărțită de peste doi ani participa cu normă întreagă pentru o parte din Anul 1, și apoi se angajează restul cursului lor în anul 2. Divizarea poate avea loc oricând între pauză de Crăciun și sfârșitul predare formală în luna mai, de aranjament prealabil cu directorul de golf. Hârtie 1 poate fi luată la sfârșitul Anul 1 sau la sfarsitul anului 2. Cartea 2 trebuie să fie luate la sfarsitul anului 2. Solicitanții interesați ar trebui să indice alegerea pe formularul de cerere.

Cerințe de intrare

Un minim de un grad superior onoruri doua clasă de la o universitate recunoscută în domeniul științei sau un legate de subiect sau o diplomă în medicină. Candidații cu o calificare corespunzătoare tehnice și experiența de muncă, precum și o dovadă a calificărilor academice echivalente, sunt, de asemenea, binevenite. Se va acorda prioritate candidaților care au lucrat în activități legate de sănătate în țările în curs de dezvoltare.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin