Nivelul 6 Diplome în Nutriție

Generalități

Programul de descriere

Cursurile de diplomă BCNH de nivel 6 sunt concepute pentru candidații care doresc o educație de înaltă calitate, dar nu au neapărat timp sau resurse financiare pentru a se angaja la un program complet de licență (Hons).

La studenții BCNH, studenții cu diplomă și BSc (Hons) lucrează împreună și completează aceleași module de nutriție. Prin urmare, toate modulele BCNH care sunt studiate la cursurile de diplomă sunt evaluate de către Universitatea din Greenwich la nivelurile 4, 5 sau 6.

Universitatea supraveghează toate aspectele modulelor BCNH de la conținut la metode de evaluare, marcare și control al calității.

Acest lucru înseamnă că puteți avea încredere că, chiar și ca student de diplomă, primiți o educație livrată la nivel de diplomă. Singura diferență este că studenții BSc (Hons) sunt, de asemenea, înregistrați la Universitatea și completează module universitare suplimentare alături de modulele BCNH.

La sfârșitul anului 3, toți studenții care au absolvit cu succes studiile, au acumulat 195 de credite. Studenții BSc (Hons) câștigă încă 165 de credite la sfârșitul programului BSc cu un grad de onoruri complete.

Muncă și studiu

Ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, cursurile de diplomă sunt concepute cu flexibilitate în minte și pot fi completate alături de alte angajamente.

Deoarece predarea este la nivel de grad, cursul poate fi o provocare, cu toate acestea, echipa noastră vă va sprijini la fiecare pas al modului de a vă face experiența și studiile la BCNH plăcută.

În timp ce nu trebuie să renunți la slujba de a studia cu BCNH, recomandăm un program de lucru de 4 zile pe săptămână, unde este posibil (deși programul de lucru de 5 zile pe săptămână este acceptabil dacă sunteți dispus să "sacrificați" unele dintre weekend-urile pentru timpul de studiu), pentru a se potrivi celor 15 ore pe săptămână de timp de studiu auto-reglat estimat a fi necesar pentru finalizarea cu succes.

La BCNH oferim două programe de diplomă de nivel 6:

1. Diplomă de nivel 6 în nutriție

Diploma BCNH în nutriție

Elevii care studiază pentru Diploma în Nutriție

Drept urmare, această diplomă nu este în prezent acreditată de NTEC și nu este potrivită pentru oricine dorește să practice ca terapeut nutrițional înregistrat. În schimb, această diplomă este mai potrivită pentru oricine dorește să-și completeze activitatea într-un domeniu profesionist asociat (de exemplu, alți profesioniști în domeniul sănătății, jurnaliști, scriitori de sănătate, antrenori de fitness etc.).

Candidații vor primi diploma de nivel 6 în nutriție și certificat de sănătate de către BCNH, sub rezerva finalizării cu succes a 13 module BCNH de bază.

2. Diplomă de nivel 6 în terapia nutrițională

Diplomă BCNH în terapia nutrițională este un curs de 4 ani cu fracțiune de normă, care include practica clinică obligatorie în anul 4.

Acest curs este acreditat de Comisia pentru Educație Terapia Nutrițională (NTEC), permițând absolvenților să solicite înscrierea directă în registrul profesional deținut de Comisia Complementară

Dacă doriți să practici ca un terapeut nutrițional înregistrat, acesta este cursul potrivit pentru dvs. și vă va oferi o bază temeinică atât în ​​ceea ce privește cunoștințele tehnice, cât și abilitățile clinice, permițându-vă să practici cu încredere.

Dacă nu doriți să practici Terapia Nutrițională și sunteți în căutarea de a studia numai pentru interes personal, Diploma noastră în Nutriție și Sănătate poate fi o opțiune mai potrivită pentru dumneavoastră.

Candidații vor primi diploma de nivel 6 în certificatul de terapie nutrițională de către BCNH, cu condiția finalizării cu succes a 13 module BCNH de bază și a celei de-a 4-a practici clinice.

Nivelul 6 Înscrierea la diplomă (18-19)

Elevii se pot înscrie la modulele BCNH Diploma două ori pe an:

  • 15 august 2018 - septembrie *
  • 15 noiembrie 2018 ** - Intrarea în luna decembrie **

* Chiar dacă ați pierdut data de înscriere în luna august, vă rugăm să luați legătura în cazul în care vă putem oferi un loc pentru aportul din septembrie .

** De asemenea, oferim o dată de începere a lunii decembrie pentru modulele BCNH. Termenul limită pentru înscrierea în luna decembrie este 15 noiembrie 2018. Elevii înscriși până la această dată vor începe cursul cu modulul BCNH nr. 2 și vor completa modulul BCNH nr. 1 în vara anului 2019.

Acreditarea învățării anterioare (APL)

Dacă ați studiat recent o parte din programele noastre ca parte a calificărilor sau studiilor anterioare și dacă credem că subiecții au fost acoperite în aceeași lățime și adâncime ca la BCNH, acest lucru vă poate scuti de modulele predate la Diploma BCNH programe (nu BSc).

Puteți aplica pentru APL după un interviu cu un membru al consiliului academic al BCNH. Vom putea lua în considerare cererea dvs. pentru APL numai după ce vom primi dovezile documentare necesare.

Nu putem garanta că aplicația dvs. APL va avea succes. Cu toate acestea, dacă nu vă putem oferi APL, vă vom informa de ce nu a reușit solicitarea dvs.

Criteriile BCNH pentru un APL de succes:

  1. Pentru fiecare modul pentru care aplicați pentru APL, vi se va cere să prezentați dovezi care să demonstreze că programa, examenele sau sarcinile acoperite în studiul anterior corespund nivelului, conținutului și standardului programelor BCNH, examenelor și alocărilor
  2. Pentru a vă asigura că cunoștințele dvs. sunt actuale, studiul dvs. anterior trebuie să fi fost finalizat cu succes în ultimii cinci ani.
  3. Dacă dovezile de mai sus nu sunt suficiente, vă putem solicita să examinați examenele BCNH pentru fiecare modul (taxa de examinare pentru fiecare lucrare este de 60 de lire sterline)

Timp de studiu

Deoarece modulele noastre sunt foarte academice, veți avea nevoie de aproximativ 15 ore pe săptămână pentru a studia module, a citi articole de cercetare, exerciții complete de chestionare on-line, sarcini sumative etc.

Deși acest lucru poate părea o investiție semnificativă în timp, subiectele pe care le predau cursului sunt fascinante și, dacă sunteți pasionați de nutriție, nu se va simți ca un "sacrificiu".

Echipa noastră vă va sprijini, de asemenea, la fiecare pas al modului de a vă face plăcut experiența și studiile la BCNH.

Suport pentru studenți

Tratează studenții ca indivizi, nu ca numere. Ne pasă de fiecare dintre voi și vă asigurăm că sunteți sprijinit în orice mod posibil pentru a-ți atinge obiectivele.

Fiecare student are un tutore personal, disponibil prin intermediul Skype, și poate posta întrebări tutorelui prin intermediul unui forum student în mediul nostru virtual de învățare.

Elevii pot posta întrebări tutorilor prin Student Forum pe site-ul nostru interactiv, care oferă o comunitate on-line de neprețuit pentru interacțiunea studentului și suport tutorial în cursul anului universitar.

Pregătirea clinică

Pentru a pune teoria în practică și pentru a vă pregăti pentru practica clinică din anul 4, veți începe formarea dvs. clinică în anul 1, de la primul modul.

Fiecare modul are o componentă clinică în care studenții, facilitată de un tutore clinic, discută diferite studii de caz cu condiții legate de modul.

Veți învăța de la început cum să aplicați principiile medicinei funcționale, cu un accent puternic pe o abordare holistică, deși bazată pe dovezi.

Anul 4 al Diplomei în Terapia Nutrițională este un an dedicat Clinicilor de Practică. În timpul celei de-a 4-a ani de practică clinică, precum și în cadrul consultărilor nutriționale supravegheate, veți fi introduși în marketing, în registrul de bază și în modul de creare a unui plan de afaceri, toate asigurându-vă că beneficiați de cea mai bună bază posibilă pentru succesul carierei.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established over 17 years ago, BCNH is known for its academic and clinical excellence, with an evidence-based curriculum delivered by highly respected lecturers, experts in their field.

Established over 17 years ago, BCNH is known for its academic and clinical excellence, with an evidence-based curriculum delivered by highly respected lecturers, experts in their field. Citește mai puţin