Msc analiză farmaceutică

Generalități

Programul de descriere

De ce acest curs?

Acest curs vă oferă cunoștințe de specialitate a tehnicilor analitice utilizate pentru a detecta, identifica și determina cantitativ droguri și substanțe înrudite.

Ești prezentat tehnici de evaluare a datelor analitice și validarea metodelor analitice. Veți examina, de asemenea strategii de cercetare și dezvoltare analitică.

Veți câștiga experiență practică într-o gamă largă de instrumente și tehnici moderne.

Veți studia

Cursul este format din patru teorie și două module practice de funcționare între octombrie și aprilie, urmată de examene.

Dacă treci toate examenele și doriți să continuați să Master atunci vei întreprinde un proiect de cercetare de 10 săptămâni. Acest lucru va fi in Universitatea sau la o companie externa sau organizație. Veți depune o teză la sfârșitul lunii august.

Facilități

O Strathclyde Institutul de Farmacie si Stiinte Biomedicale (SIPBS) oferă un mediu excelent pentru cercetare și predare. Este situat intr-un imobil nou cu mai multe laboratoare. Toate sunt dotate cu cele mai noi echipamente.

Cursul are acces la intreaga gama de spectroscopice de analiză și instrumente cromatografică, inclusiv:

  • Rezonanta magnetica nucleara (RMN)
  • Ultra-Violet (UV)
  • Atenuat total reflexie Fourier Transform Infrared Spectroscopy (ATR_FTIR)
  • Spectrometrie de masă (MS)
  • Înaltă presiune Cromatografie lichidă (HPLC)
  • Cromatografie gaz (GC)
  • Lichid / gaz cromatografie spectrometria de masă Cromatografie (LC / GC-MS)

Cerințe de intrare

Master: solicitanții cu o prima sau a doua clasă Onoruri grad, sau de peste mări echivalent, într-o știință adecvată.

PgDip: gradul științei caz, sau calificare de peste mări echivalente.

Cerințe de limbă engleză

Limba engleză IELTS minime 6.5 sau TOEFL IBT 90-95.

Va oferim o gama de curs de limba engleză pentru studenții care doresc să îmbunătățească limba engleză lor. Modulul 3 este gratuită pentru toți solicitanții și vă recomandăm tuturor studenților internaționali pentru a profita de acest curs gratuit.

De asemenea, oferim cursuri de cuprinzătoare de limba engleza pre-sesiuni și fundație pentru studenții ale căror scoruri IELTS sunt sub 6.5. Pentru elevii cu IELTS de 6.0, o ofertă poate fi condiționată de module de completare 2 și 3 din Pre-sesiuni engleză.

Pentru elevii cu IELTS de 5.5, o ofertă poate fi condiționată de module de completare 1, 2 și 3 din Pre-sesiuni engleză.

Cariere

Mulți dintre absolvenții noștri să obțină poziții în industria farmaceutica si chimica si unele au continuat în cercetare de doctorat.

Absolvenți anterioare ale cursului sunt:

  • un număr de academicieni de renume mondial
  • actualul șef al Biroului Națiunilor Unite pentru Droguri și Criminalitate
  • Șeful precedent a laboratorului farmacopeea europeană cu sediul la Strasbourg
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Faculty of Science investigates the challenges and possibilities of the natural and technological world, from drug discovery and public health to environmental concerns, tackling cybercrime and un ... Citeste mai mult

The Faculty of Science investigates the challenges and possibilities of the natural and technological world, from drug discovery and public health to environmental concerns, tackling cybercrime and understanding space. Citește mai puţin