Msc în nutriție

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

În maestru științei în nutriție (MSN), program, veți obține o imagine de ansamblu solidă a științei nutriționale, teorie și cercetare. Vei învăța să echilibru o perspectivă holistică cu o înțelegere riguroasă de biochimie și metabolismul nutrienților. Acest program inovator oferă o educație largă în materie de sănătate preventivă și wellness, pregătește pentru a evalua în mod critic literatura științifică, și servește ca o bază solidă pentru educația viitoare.

Primul an de cursuri cuprinde domenii, cum ar fi metabolismul nutrienți, aplicate și nutriție terapeutică, abilități de cercetare și alimente integrale. Anul a doua cursuri include comunitate și perspective globale privind nutriția și cercetarea tezei.

Caracteristici de program

  • Un curriculum riguros bazat pe știință pregătește absolvenți pentru o profesie de masă, cu o perspectivă naturală de sănătate.
  • Înalt calificat facultate cuplat cu clasa de dimensiuni mici și un program puternic de consiliere.
  • Un întreg de alimente nutriție bucătărie modernă și complet echipate, în cazul în care elevii își dezvoltă abilitățile lor culinare și să aprofundeze înțelegerea lor de concepte nutriționale.
  • Commons întregi de luat masa de alimente care conțin preparate organice, locale.
  • Bastyr elevii de nutritie ajuta la menținerea Universității medicinale zarzavaturile și 350 de specii de plante și culturi sezoniere. Grădina servește ca un laborator pentru agricultura ecologică, durabilă și regenerabilă.
  • Accesul la cursuri elective legate în cadrul curriculum-ului larg Bastyr, inclusiv științele pe bază de plante, medicina naturistă și psihologia sănătății.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along wit ... Citeste mai mult

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along with Sheila Quinn, named the school after their beloved teacher and noted Seattle naturopathic physician Dr. John Bastyr. Citește mai puţin
Kenmore , San Diego + 1 Mai mult Mai Puțin