Msc în moșit

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

-Intrarea directă Bastyr University Master of Science în programul Moașe trenuri de studenți în toate aspectele legate de ingrijire obstetricii, pregătindu-le pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea și amploarea îngrijirii de maternitate oferite femeilor și a familiilor lor. Se califică, de asemenea, absolvenți pentru a deveni stat (sau provincial) licențiate și moașele certificate la nivel național.

Riguroase, curriculumul dovedit - în baza competențelor stabilite de Alianța Moașelor din America de Nord (MANA) și expertiza combinată a Universității Bastyr și fosta Seattle moașelor School - utilizează tehnologii de ultimă oră și o rețea extinsă de clinică site-uri de formare din întreaga lume. Programul este destinat pentru studenții obstetricii entry-level și este de trei ani, cu o lungime (11 trimestre), care se încheie cu un Master of Science în domeniul obstetricii.

Finalizarea programului se califică absolvenți să se așeze pentru examene pentru a deveni licențiat ca moașă la Washington sau alte state, înregistrate în provinciile canadiene, și la nivel național certificat de către Registrul Nord-American de Moaselor (Narm) ca un profesionist Moașă Certified (CPM).

De-a lungul acestui program, studenții sunt obligați să participe la cursuri la fața locului în campusul Kenmore, Washington. Atunci când acestea sunt studenți la fața locului se bucură de o sală de clasă obstetricii dedicat, cu ferestre mari, care oferă lumină naturală și cu vedere spre un peisaj liniștit. Această clasă este mobilată confortabil și include tehnologia de-arta pentru instructor și studenți prezentări. Cursuri de aptitudini clinice sunt predate de instructori calificați și toate livrările (altele decât instrumente de student și echipamente) sunt furnizate de către școală.

Departamentul de Moașe are o persoană de personal dedicat, care menține un inventar organizat și belșug de provizii pentru experiențe de învățare. facilități campus includ un bun comun de luat masa pentru achiziționarea de produse naturale si organice, spatii student studiu, cazare peste noapte (la un cost suplimentar pentru student), un student lounge, sală de exercițiu, o bibliotecă, un departament de consiliere și mai multe servicii de student.

Cariere

  • Începeți sau alăturați-vă unei practici private care vă oferă îngrijire moașă de anvergură, concentrându-vă asupra nașterilor de naștere și a nașterilor
  • Calificați-vă pentru înregistrarea în Canada ca moașă care practica în case, centre de naștere și spitale
  • Dezvoltați sau lucrați într-un centru comunitar de naștere
  • Acordați îngrijiri ca parte a unei echipe integrate de îngrijire a maternității
  • Efectuați cercetări
  • Acționați ca consultant pentru inițiativele de sănătate materne / infantile
  • Lucrați la nivel național și / sau internațional pentru a preda și a oferi îngrijire
  • Serviți ca avocat al politicii naționale

Angajarea este reglementată în mai mult de 25 de state prin licențiere, certificare și înregistrare.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along wit ... Citeste mai mult

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along with Sheila Quinn, named the school after their beloved teacher and noted Seattle naturopathic physician Dr. John Bastyr. Citește mai puţin
Kenmore , San Diego + 1 Mai mult Mai Puțin