Ms in asistenta medicala: management clinic

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Departamentul de Nursing ofera un Master of Science in Nursing: programul de management clinic, cu un accent în concepte de asistenta medicala transculturale. Elevii care intră în programul de urmări part-time sau de studiu full-time (3-9 credite pe semestru). Programul poate fi completat în patru semestre academice și o sesiune de vară. Absolvenții programului sunt eligibile pentru a sta de certificare în Administrația Nursing si Nursing transculturale.

Obiectivul programului este de a pregăti asistente medicale cu experienta in managementul clinic subliniind planificare și protocoale de dezvoltare îngrijire care sunt receptive la echipa de sanatate diversitate culturală și categorii de pacienti sistemului. Este această combinație unică de ingrijirea medicala transcultural și priceperea manageriala, care pregătește absolvenți ai acestui program, cu competența necesară de a lua un rol de lider în arena clinice.

Pentru a afla mai multe despre Master of Science în Nursing: program de management clinic, vizitati http://grad.kean.edu/masters-programs/nursing-clinical-management.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropol ... Citeste mai mult

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropolitan, comprehensive, interactive university that provides world-class education to its approximately 2,500 students. Citește mai puţin
New York , Uniune + 1 Mai mult Mai Puțin