Ms in asistenta medicala: comunitatea asistenta medicala de sanatate

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Science în Nursing: programul Nursing Sănătate Comunitară este conceput pentru a RN cu diplome de licență care doresc să aibă o carieră în Sănătate Comunitară Nursing management clinic. Acesta oferă cunoștințe aprofundate și abilități legate de comunitare de sanatate Nursing Practice avansată. Absolvenții opțiunii au o combinație unică de cunoștințe și abilități în managementul clinic, asistenta medicala transcultural si comunitare de sanatate. Absolvenții programului sunt eligibile pentru a sta de certificare in Advanced comunitara in domeniul sanatatii Nursing, Acasa Sanatate Nursing, Administrația Nursing si Nursing transculturale. Elevii care intră în programul de urmări part-time sau full-time de studiu (3-9 credite pe semestru). Programul poate fi completat în patru semestre academice și o sesiune de vară.

Obiectivul acestui program este de a pregăti asistente medicale cu experienta in asistenta medicala comunitate de sanatate si management clinic pentru a planifica sistemele și protocoale de ingrijire, care sunt receptive la echipa de sanatate diversitate culturală și categorii de pacienti. Este această combinație unică de asistenta medicala comunitate și de calificare managerială în contexte transculturale care vor pregăti absolvent al acestui program cu competența necesară de a lua un rol de lider în arena clinice comunității.

Pentru a afla mai multe despre Master of Science în Nursing: programul Nursing comunitare de sanatate, vizitati http://grad.kean.edu/masters-programs/community-health.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropol ... Citeste mai mult

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropolitan, comprehensive, interactive university that provides world-class education to its approximately 2,500 students. Citește mai puţin
New York , Uniune + 1 Mai mult Mai Puțin