Ms în exercițiu și sport știință

Generalități

Programul de descriere

Acest Master of program de gradul Stiinta este conceput pentru a preda elevilor despre mișcare umană, exercitarea fiziologie, reabilitare cardiopulmonare, psihologia sportului, și biomecanica. Acesta este conceput pentru studenții care doresc să lucreze în aceste domenii, în avans cunoștințele lor de dincolo de educația lor de licență, poate să se pregătească pentru studiu la nivel de doctorat.

Melodii

  • Exercitarea Știință și Reabilitare
  • știința sportului

Cerințe de înmatriculare

Solicitanții trebuie să ofere cel puțin un curs de licență în fiecare dintre următoarele: fiziologia umană, anatomia umană, fiziologia exercițiului și biomecanica.

Un curs în fizică și un curs de chimie sunt recomandate.

Solicitanții competitive au de obicei grade universitare de licență în Exercise Science sau Educație Fizică. Alte grade poate oferi, de asemenea fundal de învățământ adecvate (de exemplu Kinetoterapie, formare atletic, etc).

Elevii trebuie să demonstreze, de asemenea, competență în tehnicile de bază ale haltere și corp condiționat. Acest lucru poate fi realizat prin finalizarea unui curs în acest subiect, de certificare corespunzătoare de către o organizație recunoscută la nivel național (de exemplu, NSCA), sau dovada de cel puțin un an de experiență practică în domeniu.

Solicitanții care îndeplinesc cerințele generale de înmatriculare ale colegiului pot fi acceptate pentru înmatriculare condiționat.

Un student absolvent poate îndeplini aceste condiții de admitere prin completarea cursuri corespunzătoare în divizia de licență Brooklyn College.

Solicitanții trebuie să aibă un minim de medie punct de gradul de licență de 3,00.

O medie de minim 3,00 în cursuri postuniversitare este necesar pentru a menține înmatriculare. Solicitanții internaționale pentru care engleza este oa doua limbă sunt necesare pentru a trece testul de limba engleza ca limba straina (TOEFL), cu un scor minim de 550 la testul pe suport de hârtie sau 213 la testul pe calculator sau de pe internet 79 test bazat, înainte de a fi luate în considerare pentru admitere.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around th ... Citeste mai mult

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around them. Citește mai puţin