Ms în cercetarea clinică on-line

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în grad de cercetare clinică (MSCR) este un program on-line:

 • Conceput pentru a educa elevii în evaluarea literatură, studiu de design, metodologii de cercetare, de gestionare a datelor, precum și analiza statistică și interpretare.
 • Oferă aceeași intensitate și calitatea claselor față-în-față, dar fără timp și călătorie constrângerile unei clase tradiționale.
 • Permite elevilor să exceleze academic cât și profesional în domeniu interesant și tot mai mare de cercetare clinica
 • Concepute special pentru a îmbunătăți interacțiunea dintre colegii, facultate și profesioniștii din industrie
 • Culminează cu un proiect de cercetare bazat pe interes terapeutic al studenților. Elevii pot lucra în mod independent sau să colaboreze cu un alt student MSCR. Facultatea de a servi in ​​calitate de consilieri de proiect de cercetare pe parcursul întregii experiențe de proiect de cercetare
 • Pregătește absolvenți pentru a intra în domeniu în posturi, inclusiv manageri de date, scriitori medicale, monitoare de cercetare clinice, coordonatori de studiu, afaceri, specialiști de reglementare instituțională Review Board (IRB) administratori și specialiști de proiect. În plus, mulți absolvenți urmăresc grade profesionale în domeniul științelor medicale și de sănătate
 • Pot beneficia de studenți în toate categoriile sociale, de la profesioniștii care lucrează, studenți în alte programe educaționale profesionale, precum și persoanele fizice care doresc pentru a spori oportunitățile de angajare.

Acest program este complet on-line cu nici o rezidenta necesară; Prin urmare, solicitanții internaționale nu sunt eligibile pentru a primi vize de studii din SUA.

Clasele online din programul MSCR:

 • Sunt proiectate special pentru colaborare și interacțiune cu colegii și facultate.
 • Va găzdui o varietate de formate atât de învățare interactive și independente, astfel încât să răspundă cel mai bine nevoilor de învățare variate ale elevilor noștri. Exemple de formate de colaborare includ proiecte de grup, grupuri de discuții, prezentări, sesiuni de clasă sincrone, webinarii cu vorbitori invitați, acces în timp real pentru studenți și cadre didactice prin săli de clasă on-line sau camere de chat și revizuirea inter pares a sarcinilor. In plus, metodele colaborative sunt completate cu sarcini independente, cum ar fi lecturi, înregistrări video, misiuni individuale, auto-evaluări, teste, examene și tutoriale
 • Sesiuni online în cazul în care folosesc profesorii sunt capabili să organizeze chestionare și sondaje în timp real pentru a evalua nivelul de cunoștințe și confort studentului cu subiecte acoperite. sesiuni online pot fi înregistrate și vizualizate ulterior de către studenții care nu pot participa în direct.
 • Permite studenților să aibă capacitatea de a lucra în colaborare în timp real, în săli de întâlniri virtuale în orice moment; zi sau noapte, fără implicarea profesor. În aceste camere de întâlniri virtuale, ele pot difuza lor ecrane de calculator, adnota virtuale, whiteboard cota de conținut web și mai mult.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Campbell is a teaching institution first and foremost, which means students are treated like real people, not just a number.

Campbell is a teaching institution first and foremost, which means students are treated like real people, not just a number. Citește mai puţin