Ms în asistență medicală: asistență medicală școală

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Universitatea Kean Master of Science în Nursing: Scoala de program Nursing este singurul program absolvent asistenta școală în centrul New Jersey. Opțiunea Nursing School se bazează pe cursuri de fundație pentru asistenta medicala de sanatate comunitare și să se concentreze pe dimensiunea transcultural serviciului face unic printre programele de asistenta scoala absolvent în interiorul statului.

Programul asistenta școlii MSN educă RNS cu diplome de licență să fie bine calificat și pregătit pentru a răspunde nevoilor de sanatate ale districte școlare ale statului, fie ca asistente medicale scolare de instruire, eligibile pentru a preda sănătate în clasă, și / sau de supraveghere ale sanatatii școală servicii, care pot gestiona programe de sănătate pentru districte școlare. Elevii care termina programul va califica pentru certificare de asistent școală de instruire și / sau supraveghetor a serviciilor de sănătate școală.

Pentru a afla mai multe despre Master of Science în Nursing: Scoala de program Nursing, vizitati http://grad.kean.edu/masters-programs/school-nurse.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropol ... Citeste mai mult

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropolitan, comprehensive, interactive university that provides world-class education to its approximately 2,500 students. Citește mai puţin
New York , Uniune + 1 Mai mult Mai Puțin