Ms în administrarea sănătății

Generalități

Programul de descriere

Dinamic domeniu de îngrijire a sănătății prezintă în continuă schimbare provocări pentru profesioniști. Master of Science în Health Administration (MS), program de la Universitatea din St. Francis este Conceput pentru studenții care au cunoștințe și experiență în domenii specifice de ingrijire a sanatatii și caută o înțelegere mai largă a domeniului. In timp ce programul este oferit într-un format convenabil, conținutul este riguros. Curriculum-ul include atât teoriile de management și aplicarea practică a acesteia în domeniul asistenței medicale. Sunet pe abilități sistematice administrative, critice și investigare deschisă a literaturii și a datelor pentru rezolvarea problemelor dificile sunt esențiale pentru profesioniștii care se pregătesc pentru roluri din ce în ce semnificative în societatea de astăzi.

Programul de administrare a Sănătății nu numai că abordează competența tehnică profesională, dar etică profesională a serviciului.

Cine sunt elevii HA?

Studentul tipic în acest program a fost angajat într-o organizație de îngrijire a sănătății pentru un număr de ani. Studentul este în sus mobil și se așteaptă ca această educație pentru a îmbunătăți abilitățile lui / ei în cadrul organizației serviciilor de sănătate.

Pentru profesioniștii care lucrează

USF se străduiește să ofere un program educațional de calitate care se potrivește în viața ocupat cursanților adulți. Elevii pot completa programul lor de HA în ritmul lor propriu în timp ce continuă să lucreze. Clasele sunt oferite on-line cu unele cursuri de întâlnire într-o seară pe săptămână sau la șase sesiuni pe tot parcursul zilei de sâmbătă pe parcursul semestrului 14 săptămâni în locații din întreaga țară.

practic

Cursuri rula trei semestre în fiecare an (toamna, primavara, vara) si un student poate intra în program pe parcursul oricărui semestru. Acest program de nouă-curs (36 de ore de credit) poate fi finalizată în doar 15 luni. Cursurile sunt proiectate timp de trei ani, la un moment dat, care să permită studentului să-și planifice programul lui / ei.

Flexibil

Întregul program HA este oferit on-line și la fața locului, în anumite locații (vezi mai jos). Cursuri on-line sunt o alternativă viabilă pentru profesioniștii cu caracter personal ocupat, locul de muncă și / sau programe de călătorie. Conținutul de curs online, cerințele și sarcinile, precum și calendarul semestru, sunt aceleași ca și cursuri on-campus. Elevii interacționează în mod regulat cu facultate, care sunt special instruiți pentru a oferi o provocare, foarte interesant și semnificativ de experiență curs online. În plus față de formatul on-line, există unele cursuri de electivă oferite într-o seară pe săptămână și la sesiuni de sâmbătă șase pe tot parcursul zilei.

Locații onsite

Programul MS este oferit în prezent la fața locului în:

  • Birmingham, AL
  • Joliet, IL

Pentru locațiile de până la zi, a se vedea "Este acest oferit în țara dumneavoastră?", Pe link-urile de pe partea stângă.

Convenabil

Elevii pot completa un grad HA, în orice moment, orice loc prin intermediul lor de laptop, acasă sau la birou de calculatoare și de un furnizor de servicii Internet. De la admitere prin absolvire, USF lucrează, de asemenea, cu elevii pentru a se asigura că toate părțile procesului educațional progresul lin.

Experiență a lumii reale

Facultatea de în programul HA au atât acreditări academice și lumea reală experiență. facultate full-time sunt active în consultanță, cercetare și asociații profesionale. Facultatea de adjunct sunt profesioniști în conținutul cursurilor pe care le predau. Ele aduc experiențele lor la clasă pentru a oferi studenților cu imediată aplicare, în practică.

Networking

Studenții în programul HA sunt persoane fizice care împărtășesc obiectivul de creștere și dezvoltare profesională, aducând la clasă perspectivele și trecutul lor. Studenții învață unii de la alții ca ei rețea și de schimb de cunoștințe într-o gamă largă de educație și de afaceri subiecte. medii de dimensiuni de clasă între 15 și 20 ani, oferind oportunitatea unui mediu interesant de învățare interactivă.

Cerințele de admitere

Astăzi se aplică! Nu există nici o taxă să se aplice. Pentru a fi luate în considerare pentru admitere, un student trebuie să aibă cel puțin doi ani de experiență semnificativă în domeniul asistenței medicale și o diplomă de licență de la un colegiu regional acreditate sau universitate și un minim 2.75 GPA.competență calculator în procesare de text și foi de calcul este necesar.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Serving 3,700 students nationwide, USF offers undergraduate, graduate and doctoral programs in arts, sciences, business, education, nursing, health care.

Serving 3,700 students nationwide, USF offers undergraduate, graduate and doctoral programs in arts, sciences, business, education, nursing, health care. Citește mai puţin