Modele de formare a analizelor comportamentale aplicate pentru familii și îngrijitori

University of New Brunswick College of Extended Learning

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Modele de formare a analizelor comportamentale aplicate pentru familii și îngrijitori

University of New Brunswick College of Extended Learning

Ridicarea unui copil cu provocări comportamentale este o călătorie lungă, dar ajutorul este pe drum

Modulele de formare pentru comportamentele de pregătire pentru familii și îngrijitori (ABATMF) sunt potrivite pentru gestionarea provocărilor comportamentale ale persoanelor de toate vârstele și abilitățile. Dacă membrul dvs. de familie sau cineva pe care îl aveți în îngrijire are dizabilități intelectuale, tulburări de spectru autism (ASD) sau provocări comportamentale generale, acest program vă poate ajuta să gestionați cererile de zi cu zi cu care vă confruntați. Toate modulele din acest program se bazează pe principiile analizei comportamentului aplicat (ABA).

Acest program constă în prelegeri online și preînregistrate, care vă permit să lucrați în propriul ritm. Instructorul este, de asemenea, disponibil online la orele programate pentru a răspunde la întrebările dvs., iar la sfârșitul fiecărui modul, va avea loc un apel de conferință cu instructorul pentru a discuta despre experiențe și a pune întrebări.

Beneficii

  • Lucrați în ritm propriu - un curs la un moment dat
  • Rețea și învățați de la alți părinți care au provocări similare
  • Accesați un facilitator instruit care vă va oferi îndrumări de-a lungul drumului

Care ar trebui să participe?

Programul este conceput pentru membrii familiei și îngrijitorii persoanelor cu provocări comportamentale sau nevoi speciale.

module

Modulul 1 - comportamentul 101 - CAIS 9001

Notă: Acest modul este o condiție obligatorie pentru toate modulele ulterioare.

Acest modul servește ca fundație pentru fiecare dintre cele cinci secțiuni rămase din programul ABATMF și acoperă elementele de bază ale comportamentului, definind ce este, înțelegând de ce apare un comportament bun și provocator și cum să îl măsurați și să-l urmăriți atunci când se întâmplă.

Cost: 49 USD HST

Modulul 2 - Reducerea comportamentului provocator - CAIS 9002

Această secțiune este pentru familiile care întâmpină dificultăți în gestionarea comportamentelor provocatoare ale unui individ. Vi se va cere să selectați un comportament pe care să-l afișeze membrul familiei pe care doriți să lucrați. Veți învăța cum să identificați motivul pentru care membrul dvs. de familie continuă să se angajeze în acest comportament și va primi strategii pentru a preveni apariția comportamentului în viitor. Veți învăța, de asemenea, cum să răspundeți în mod eficace când apare.

Cost: 49 USD HST

Modulul 3 - Predarea competențelor noi - CAIS 9003

Această secțiune este destinată familiilor persoanelor cu dizabilități intelectuale și tulburărilor din spectrul autism care se luptă să-și îndeplinească abilitățile de viață cotidiană. Accentul va fi pus pe modul de a vă ajuta să vă ajutați membrul familiei să devină mai independent prin predarea unor aptitudini importante de viață, cum ar fi abilitățile de auto-ajutor și igiena personală. Veți învăța strategii care s-au dovedit eficiente și se bazează pe Analiza comportamentului aplicat.

Cost: 49 USD HST

Modulul 4 - Dificultăți la alimentație - CAIS 9004

Dacă un membru al familiei refuză să mănânce, are o selecție foarte limitată de alimente pe care le va mânca, refuză să se hrănească sau se angajează într-un comportament discontinuu, acest curs vă va învăța strategii pentru a ajuta la scăderea refuzului alimentar, alimente noi, și să predați comportamente adecvate pentru mese.

Cost: 49 USD HST

Modulul 5 - Instruirea în comunicarea funcțională - CAIS 9005

Această secțiune este pentru familiile ale căror indivizi au limite de competențe lingvistice. Veți învăța strategii care vizează creșterea abilităților de comunicare adecvate și reducerea comportamentelor necorespunzătoare pe care membrul dvs. de familie îl utilizează în prezent pentru a-și comunica dorințele și nevoile.

Cost: 49 USD HST

Modulul 6 - Formarea pentru toaletă - CAIS 9006

Această secțiune este pentru familiile care au dificultăți de a-și pregăti toaleta copilul. Vă va pregăti să vă îmbarcați într-o aventură intensă de antrenament și veți învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta copilul să aibă succes în domeniul antrenamentului olărit. Subiectele vor include dezvoltarea unui program de oliță, pregătirea copilului pentru pregătirea olăritului, utilizarea armării pozitive și tratarea accidentelor. Vor fi, de asemenea, discutate provocări și strategii comune pentru a le evita și a le depăși.

Cost: 49 USD HST

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare July 6, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Price
Preţ
- Cost: 49 HST pe modul
Information
Deadline
Locations
Dates