Microbiologie medicală msc

Generalități

Programul de descriere

Programul de Master Microbiologie Medicală își propune să ofere o cunoaștere teoretică cuprinzătoare de microbiologie medicale, inclusiv răspândirea microorganismelor, legătura de cauzalitate boala, diagnosticarea și / sau tratamentul agenților patogeni ai importanță majoră pentru sănătatea publică și instruire practică avansată în acest domeniu diversă. Incidența în creștere infecțiilor microbiene la nivel mondial este agravată de evoluția rapidă a variantelor rezistente la medicamente și infecții oportuniste ale altor organisme.

Studenții care doresc să fie atribuite gradul de Master în Microbiologie Medicală poate lua oricare din cursurile de mai jos. Ca răspuns la un nivel ridicat de interes student la infectii virale, LSHTM a decis să ofere posibilitatea pentru elevii care se concentrează asupra virusurilor în alegerile lor de curs să fie atribuit un grad de Master în Microbiologie Medicală (virusologie). Această alegere va depinde de alegerea unității de studiu al studentului individuale în Termenii 2 și 3.

Absolvenții de la acest curs muta într-o carieră sanatate la nivel mondial legate de microbiologie medicale în cercetare sau instituții medicale și industria farmaceutică.

Premiul Drasar Bo este acordat anual pentru performanțe remarcabile de către un student Microbiologie Medicală. Acest premiu este numit dupa profesorul Bohumil Drasar, fondatorul cursului Master Microbiologie Medicală.

Premiul va fi acordat Tsiquaye anual pentru cel mai bun proiect pe bază de virusologie.

Obiectiv


Până la sfârșitul cursului studenții ar trebui să poată: demonstra cunoștințe avansate și înțelegere a naturii de virusuri, bacterii, paraziți și ciuperci și criterii de bază utilizate în clasificarea / taxonomie a acestor micro-organisme; explica modurile de transport și ciclurile de creștere a microorganismelor patogene; explica modurile de transport și ciclurile de creștere a microorganismelor patogene; demonstra cunoașterea și înțelegerea mecanismelor de patogeneza microbiene și rezultatele de infectii; distinge între și să evalueze critic abordările clasice și moderne la dezvoltarea agenți terapeutici și vaccinuri pentru prevenirea bolilor microbiene omului; demonstrează cunoașterea diagnosticului de laborator al bolilor microbiene și abilități practice; să efectueze o serie de abilități avansate și tehnici de laborator, inclusiv purificarea agenților patogeni microbiene izolate, studiul de cicluri de crestere microbiene și analize de proteine ​​lor și acizi nucleici pentru aplicații în aval, și să demonstreze abilități de cercetare.

Curriculum

TERMEN 1


Termen 1 începe cu o perioadă inițială de orientare de o săptămână pentru toți studenții. În acest timp elevii sunt introduse la LSHTM și membrii personalului, având în vedere timpul să se stabilească în Londra și pentru a satisface alți studenți pe cursul lor. Există o introducere pentru a studia la LSHTM, sesiuni de competențe-cheie de calcul și de studiu și o introducere în grupe majore de agenți patogeni. Termenul de 1 modul pentru Master Microbiologie Medicală constă din cinci săptămâni de predare Core Bacteriologie, urmată de o săptămână de lectură, și apoi cinci săptămâni de Core Virusologie predare. Există o evaluare separată, la sfârșitul fiecărui modul Core, care iau forma atât de un examen practic și Multiple Choice Question testare. Sesiuni de calcul de bază, biologie moleculara si statistici sunt rulate pe întreaga durată pentru toți studenții.

Termeni 2 și 3


Elevii să ia un total de șase module, câte unul din fiecare slot orar (C1 la E2). O selecție de module tipic este prezentat mai jos; nu toate modulele vor fi disponibile în fiecare an. Unele module poate fi luată numai după consultarea cu directorul de golf.

- Termen de 2 opțiuni

C1: Biologie Moleculara si ADN-ului recombinant Tehnici; Parazitologie de bază.

C2: Sanatate Clinical & Public Bacteriologie 1 (legat); Molecular Virusologie.

D1: Advanced formarea practică în Gene Clonarea; Virusologie clinice; Molecular Cell Biology & infectare.

D2: Sanatate Clinical & Public bacteriologie 2 (legat); Genetica a agenților patogeni & Vectori; MBID: Cercetare Progress & Aplicații.

- Termen 3 opțiuni

E1: SIDA; Micologie; Formare în metodele de cercetare 1 (legat).

E2: Chimioterapia antimicrobiană; Controlul de reproducere infectii ale tractului / boli cu transmitere sexuală; Formare în metodele de cercetare 2 (legat).

Raport de proiect


Elevii finaliza un proiect de cercetare originale pe baza de laborator pe un aspect al unui organism relevant. Proiectele pot avea loc în cadrul Școlii sau cu colaborarea oameni de stiinta din alte colegii sau institute din Marea Britanie. Studenții care studiază pentru MSc în Microbiologie Medicală (virusologie) trebuie să ia un proiect de cercetare pe bază de virologie.

Majoritatea studenților care se angajează proiecte în străinătate să primească sprijin financiar pentru zborurile din fondurile fiduciare School constituite în acest scop.

Acreditare Curs


Royal College of patologi acceptă curs, ca parte a experienței profesionale a ambilor candidați medicale și non-medicale care solicită calitatea de membru. Cursul pune un accent deosebit pe aspectele practice ale subiecților cele mai relevante pentru practica curentă de laborator clinica si de cercetare.

Durata programului


Full-time pentru un studiu an sau împărțită de peste doi ani. Elevii care cursul de studiu împărțită de peste doi ani participa cu normă întreagă pentru o parte din Anul 1, și apoi se angajează restul cursului lor în anul 2. Divizarea poate avea loc oricând între pauză de Crăciun și sfârșitul predare formală în luna mai, de aranjament prealabil cu directorul de golf. Hârtie 1 poate fi luată la sfârșitul Anul 1 sau la sfarsitul anului 2. Cartea 2 trebuie să fie luate la sfarsitul anului 2. Solicitanții interesați ar trebui să indice alegerea pe formularul de cerere.

Cerințe de intrare


Fie un grad de clasa a doua Onoruri de o universitate recunoscută în domeniul științei, sau un legate de subiect sau o diplomă în medicină. Candidații cu o calificare corespunzătoare tehnice și experiența de muncă, sau calificări echivalente, sunt, de asemenea, luate în considerare pentru admiterea la curs.

* Taxa de scolarizare: Starea taxe este considerat la cerere.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin