Citește Descrierea Oficială

Programul International MD la Vita-Salute San Raffaele University a fost conceput pentru a promova un nou tip de doctor. Acest medic va poseda valori profesionale umane necesare, culturale și de a furniza asistență medicală și de a împărtăși idei în lumea globalizată de azi.

Programul MD la San Raffaele Universitatea Vita-Salute se bucură de recunoaștere din partea Organizației Mondiale a Sănătății, Consiliul Britanic Medical general și de către Comisia de învățământ din SUA pentru absolvenți medicale externe (ECFMG®).

Caracteristici cheie ale programului

Caracteristicile principale care fac din programul International MD unic sunt: ​​- Treisprezece credite ECTS - dedicate științelor umaniste: filozofia, etica, științele umane, filozofia științei și limbajul și abilitățile de comunicare sunt studiate pentru pregătirea unui nou medic care are culturale și profesionale fundal necesar în lumea de astăzi globalizată.

  • evaluarea dobândirii cunoștințelor în colaborare cu o terță parte externă și independentă: aceasta permite o evaluare amănunțită a pregătirii studenților, precum și măsurarea eficacității didactice pe baza unor criterii internaționale de încredere; - electives internaționale și activități de formare în străinătate: curriculum-ul a fost conceput pentru a permite studenților să completeze examenele de acordare a licențelor americane USMLE pasul 1 și 2 în calendarul corect și să-și petreacă o parte din ultimul an în străinătate, participând la electives internaționale și programe de pre-rezidență .

  • Clase mici: un număr restrâns și limitat de studenți sunt admiși în fiecare an, ca urmare a unui test de admitere bazat pe abilități analitice și logice. Studenții care provin din medii diverse, din întreaga lume, cu ușurință să devină o parte din mediul multicultural San Raffaele.

  • Engleza este limba oficială pentru toate lecțiile, activitățile și examene practice: sunt organizate cursuri de limba italiană în timpul primilor ani pentru studenții străini, pentru a permite interacțiunea cu pacienții pe parcursul anilor clinice.

Elevii din studiu San Raffaele într-un mediu interesant, în cazul în care sunt în curs de descoperiri făcute în fiecare zi, în tratamentul afecțiunilor acute și cronice. Facultatea de Medicina, Institutul de Cercetare si spitalul San Raffaele toate dispun de facilități de stat-of-the-art care permit o interacțiune de neegalat.

Curriculum

Curriculum-ul Programului San Raffaele International MD este un curriculum solid, dar inovator, bazat pe doi ani preclinice inițiale care iau un solid în profunzime uita la bază-științele necesare pentru profesia medicala, precum si la stiintele umane necesare pentru a dezvolta o relație medic-pacient eficient.

Anii preclinice sunt urmate de trei ani, clinice, care au ca scop să dezvolte abilități medicale articulați, atât la nivel teoretic și practic. A șasea, și ultimul, an va fi în întregime dedicată pregătirii unei teze și dobândirea noțiunilor de specialitate, care vor facilita accesul la rezidențe și programe post-universitare.ydil

Un curriculum personalizat: în plus față de subiectele de bază, studenții vor fi capabili de a personaliza cariera lor academice alegând dintr-o gamă largă de activități și perspective adaptate.

Limba engleză este limba oficială pentru lecții, activități practice și examene. cursuri de limba italiană vor fi organizate în primii ani de viață atât pentru a facilita în fiecare zi, în Italia, și, de asemenea, pentru a permite interacțiunea cu pacienții pe parcursul anilor clinice.

Numărul total de credite prevăzute pentru cursul medical 6 ani este de 360, care sunt organizate în conformitate cu Planul de studiu IMDP general.

În funcție de numărul de credite obținute în sfârșitul anului universitar, studentul este înscris în anul corect. Dacă la sfârșitul unui an universitar un student are mai mult de 20 de credite totale lipsă, el / ea va fi înscris în anul precedent ca un student repetitoare (în italiană - FUORI CORSO) și va avea un alt an întreg pentru a prinde din urmă cu examene lipsă.

Cerințe

Candidații trebuie să se asigure că au documentele corecte pentru enroling trebuie să le treacă de selecție: Cerința minimă academică pentru înscrierea la un curs de studii medicale în Italia, este de a avea o diplomă de liceu și să aibă cel puțin 12 ani de învățământ.

Certificatele non italiene de liceu trebuie să fie tradus și legalizat de către Centrul Italian de Cultură Consulatul / italian, care dă în declarația finală de valabilitate a titlului numit Dichiarazione di Valore (DV).

Fără a acestui document Universitatea nu poate accepta inscrierea chiar daca elevul a trecut de selecție, astfel, dacă aveți îndoieli, vă rugăm să verificați dacă îndeplinesc cerințele cu dvs. locale italiene autoritate diplomatică.

Lecții și programarea Examen

Iată câteva informații generale cu privire la lecție și examenul de organizare pentru a vă ajuta să înțelegeți modul în care Anul universitar este structurat.

giaAnul universitar începe în primele zile ale lunii octombrie și se încheie la data de 30 septembrie.

În primii doi ani există o distincție între perioada de lecție și perioada de examen, iar anul universitar este organizat în două semestre; Primul semestru începe în octombrie și se termină în ianuarie cu pauza de Crăciun în decembrie. Luna februarie este dedicată în întregime examenelor (sesiune de examen de iarnă) Semestrul al doilea începe în martie și se termină în iunie.

Lunile iulie și septembrie sunt dedicate examenelor (sesiunea de vară și toamnă). Pauza de vară este în luna august, când nu se desfășoară nici o activitate academică în cadrul Universității.

Lecțiile încep în mod normal, la ora 9 dimineața și se termină la 4 sau 18 în funcție de diferitele subiecte și pentru posibile laboratoare sau activități practice. Pauza de prânz este de la 1 la 2 um. Se solicită participarea deplină timp.

Din anul 3 lecții sunt structurate în "blocuri", ceea ce înseamnă că studenții se concentreze pe un singur subiect la un moment dat, prin urmare, sesiunile de divizare semestru și de examene, nu sunt atât de strict definite ca fiind în primii 2 ani. După fiecare bloc de lecții elevii au concediu de studiu de o săptămână și apoi ei stau pentru examenul înainte de a trece pe la blocul următor.

Pentru fiecare subiect se poate fi de până la 5 zile de examen repartizate pe și în timpul diferitelor sesiuni de examene (de exemplu, 2 în februarie, 2 în iulie și 1 în septembrie). Anumite subiecte pot necesita examene pe termen mediu, de asemenea.

Sistemul italian de evaluare merge de la 18 puncte la 30 cum laude, în cazul în care 18 mijloace trec și 30 cum laude corespunde onoruri.

sryk
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Università Vita-Salute San Raffaele »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
6 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date