Medicina veterinară

Generalități

Programul de descriere

Profesionistul antrenat este calificat să acționeze în domeniile de chirurgie clinică și animalelor de companie, clinica si chirurgie a animalelor de fermă sau sportului și, de asemenea, în echipe multidisciplinare în domeniul sănătății publice, ecologia, salubrității mediului înconjurător și prevenirea zoonozelor. În activitățile de creștere a producției și a animalelor, operează în domeniile de creație creșterea animalelor și producția de carne și lapte din diverse specii, precum și tehnologia și inspecția produselor de origine animală. agricultură și agro-business management și control tehnic al laboratoarelor de droguri de animale și uzine furajere sunt, de asemenea, zone de rolul medicului veterinar, printre multe altele.

Cursul de Medicină Veterinară Farm School are Spitalul veterinar modern, care găzduiește proceduri de învățământ, cercetare și servicii pentru comunitate. Cursul este zi, cu durata de 5 ani.

Veterinar Medicină Curs CENTER UNIVESITÁRIO PREȘEDINTE ANTONIO CARLOS / Campus Juiz de Fora ar trebui să formeze o capabili profesionist de a se angaja cu activitățile de medicină veterinară, pentru a rezolva probleme legate de zona economică, socială, de mediu și de politică. Profesionistul trebuie să aibă o cunoaștere largă teoretice, practice, științifice și tehnologice, precum și capacitatea, gândirea critică și creativitatea, astfel încât să puteți genera tehnologii și satisface nevoile în concordanță cu nevoile actuale, în special în regiunea, pe baza intereselor comunității și în integrarea permanentă și armonioasă dintre animale, oameni și sănătatea publică.

Obiectivul general al desigur Medicină Veterinară este de formare a medicilor generaliști, într-o vedere de ansamblu, cu abilitățile și competențele necesare pentru activitățile de prevenire, diagnostic și tratament al bolilor la animale, producția de animale, tehnologia de produse de origine animală și sănătate publică. Cursul oferă profesioniștilor solide de formare comise punct de vedere etic, cu producerea și difuzarea cunoștințelor, angajându-se să nevoile comunității, precum și analiza și construirea de natură și a rolului social al medicului veterinar.

Ultima actualizare Feb 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada.

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada. Citește mai puţin