Medicina veterinară

Generalități

Programul de descriere

De-a lungul cursului

Cursul oferă corpului studenților un proces de învățare practică care vizează piața profesională de către o facultate format din medici profesori care au o vastă experiență în domeniile lor de complexe atuação.No veterinare sunt practicate metode de predare, de cercetare, extensie, și îngrijire medicală și chirurgicală a animalelor mici și mari, completarea instruirii teoretice.

Structura sa de sprijin are trei camere de operare, opt clinici de ingrijire clinice, laboratoare clinice, creșterea animalelor și medicină preventivă, camere de autopsie și tehnica chirurgicală, laboratoarele de anatomie si microscopie, camera de fluid și industria de imagistica ( radiologie, ecografie si ecocardiografie), precum și mari de îngrijire a animalelor de curte, grajduri și cuști pentru păstrarea animalelor complexe și sub îngrijire.

În timpul cursului, studentul este încurajat să participe la activitățile de cercetare desfășurate de profesori, precum și programe de cooperare tehnică și științifică întreținute cu instituțiile naționale și străine, cum ar fi San Diego Zoo, cu care și-a menținut singurul proiect în țară finanțat de Societatea Zoologica din San Diego. activități educaționale sunt promovate, inclusiv cursuri și prelegeri pentru comunitate cu privire la îngrijirea de bază în manipularea animalelor, proprietate responsabil pentru animale de companie și bunăstarea animalelor, campanii de vaccinare și sterilizării câinilor și pisicilor, proiectele de adopție a animalelor abandonate și asistență veterinară pentru exploatațiile agricole .Professores cursul și studenții care fac cercetări științifice alcătuiesc un grup de cercetare intitulat structurală și funcțională Patologie veterinară, înregistrată în (Consiliul Național pentru dezvoltare tehnologică și științifică) CNPq, care dezvoltă proiecte în linii de cercetare de Boli infecțioase și parazitare la animale domestice si Wild, Patologie experimentală, Oncologie și toxicologie veterinară.

Piața muncii

Medicul veterinar dezvoltă acțiuni ce țin de sănătatea animală și de producție, sănătatea publică, producția de alimente și de protecție a mediului. Activitățile sale sunt îndreptate la clinici veterinare și spitale, universități și instituții de cercetare, agențiile de finanțare sau administrația guvernamentală, societățile ecvestre și jockey, grădini zoologice, laboratoare și produse de fabrici de uz veterinar, frigidere, produse de origine animală servicii companii de inspecție cooperativele agricole și rurale.

diferențială

Studenții obținut în 2010 ENADE cel mai bun media tuturor cursurilor veterinare mai mari São Paulo, adăugând până la un scor maxim 5 dat de comisia de verificare în locul INEP / MEC pentru excelența proiectului său pedagogic și a infrastructurii. Cursul are un parteneriat cu Anclivepa (Asociatia Nationala a animalelor mici Clinic Medicii veterinari) să efectueze cursuri specializate și Programul de îmbunătățire profesionala in Medicina Interna la animale mici.

Serviciul comunitar

Complex veterinare Locație: Av. Locotenentul Laudelino Ferreira do Amaral, 700 Telefon (campus Sao Miguel): Serviciul 2037-5792Horário: de luni până vineri, de la 8am la 12 și de la 13h la 17h, sâmbătă de la 8am la prinz.

informaţii suplimentare

Dimineața - 7.30-12.50. clase de sâmbătă, în unele semestre.

Ultima actualizare Aug 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A Cruzeiro do Sul Educacional foi fundada em 1965 na cidade de São Paulo e, atualmente, é composta pelo Colégio Cruzeiro do Sul, SP– SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP – SP; Centro Universitário Mód ... Citeste mai mult

A Cruzeiro do Sul Educacional foi fundada em 1965 na cidade de São Paulo e, atualmente, é composta pelo Colégio Cruzeiro do Sul, SP– SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP – SP; Centro Universitário Módulo, Caraguatatuba – SP; Centro Universitário do Distrito Federal, Brasília – DF , Universidade Cidade de São Paulo, SP – SP, Universidade de Franca, Colégio Alto Padrão e Colégio CTEC, em Franca – SP , Faculdade São Sebastião e Colégio Objetivo São Sebastião – Centro, em São Sebastião – SP , Faculdade Caraguatatuba, em Caraguatatuba – SP; e mais recentemente, pelo Centro Universitário Nossa Senhora do Patrocínio, Colégio CEUNSP, Colégio Itu e Colégio Cidade de Salto, nas cidades de Itu e Salto –SP. O diferencial estratégico do grupo é o fato de atuar com instituições, marcas e posicionamentos diferentes, conforme os mercados específicos e as características das cidades onde mantém estabelecimentos de ensino. Todas as instituições preservam sua identidade, sem abrir mão dos princípios éticos e ideais de educação que norteiam as ações da Cruzeiro do Sul Educacional, o que se traduz em alguns dos melhores indicadores acadêmicos entre as instituições de ensino brasileiras. Citește mai puţin