Citește Descrierea Oficială

Universitatea Internațională de stiinte medicale

În timpul studenții pre-clinice Medical Science participa la ICM ca la începutul studiilor clinice, care servește ca pregătire pentru rotatii lor clinice.

Este esențial, pentru succesul elevilor medicali la bord medicale examene si in performanta pe tot parcursul clerkships lor clinice, pentru studenti medicale pentru a învăța cum să interacționeze cu pacienții și cadrele medicale, și în mod progresiv pentru a obține istorii relevante, să întreprindă examinări relevante și de a efectua proceduri, în temeiul îndrumarea personalului clinic.

Scopul programului ICM este de a familiariza studenții cu cunoștințele adecvate abilitățile clinice și examinarea fizică necesare pentru a asigura tranziția eficientă la rotații clinice. Ne așteptăm în continuare studenților să dobândească competențe, înțelegere și intuitivitatea despre procesul clinic astfel încât acestea să poată angaja mai eficient în practica clinică de medicament în timpul clerkships lor clinice.

IUHS consideră că o abordare globală integrată a procesului de învățare este cel mai eficient mod de a asigura că studenții nu vor înțelege doar concepte, ci, de asemenea, au capacitatea de a transforma aceste cunoștințe în condiții clinice. Acest lucru se realizează printr-o combinație de: cursuri on-line distribuite (Integrat cu bloc curriculum-ului nostru preclinice), simulare clinice - activități de învățare pe bază de performanță și competențe de echipă, și activități de supraveghere directă cu asociat facultatea noastra clinica in pacient reala clinice întâlnește Elevii vor învăța să:

 • să includă toate aspectele legate de întâlnirea pacient din interviul initial la examenul fizic, prin care se dispune de teste, diagnostic și tratament de lucru
 • gestiona corect un pacient într-un cadru clinic si spital
 • apreciază rolul integrantă a echipei medicale joaca in furnizarea de ingrijire optima
 • să se familiarizeze cu integrarea complexă și semnificativă a tuturor disciplinelor medicale și rolul vital al practicianului în orchestrat acest proces în teatrul clinic.

simulare virtuală pacient

Universitatea folosește DXR clinician, un software de simulare pacient web-based pentru predare, învățare și evaluare cheie abilități clinice raționament.

Elevii sunt provocați cu o multitudine de probleme de caz clinice pe tot parcursul perioadei preclinice folosind interfata noastra DXR. Studenții sunt obligați să lucreze prin fiecare caz clinic sistematic, care le oferă o perspectivă și o înțelegere clară, concisă fiecare procedură.

Facultatea de asociat Clinic

Începând din primul bloc de pre-clinice, studenții sunt în parteneriat cu IUHS asociat clinice Facultatea / Mentori. Acești membri ai facultăților sunt practica medicilor în stare bună cu autoritățile jurisdicționale medicale, care se vor angaja elevii cu IUHS semnificative de curriculum și activități pe tot parcursul învățământului pre-clinice studenților. Această instrucțiune "hands-on" oferă studenților cu experiențe clinice menite să integreze cunoștințe fundamentale și de a dezvolta abilitățile clinice necesare pentru interviu, evaluarea pacientilor si in cele din urma sa ia decizii clinice. Atunci când elevii sunt în rotații clinice și de rezidență, înțelegerea luare a deciziilor clinice și integrarea competențelor va fi esențială pentru student modern, pentru a efectua bine.

Elevii petrec aproximativ 30% din perioada lor preclinice angajate în "hands-on" curriculum semnificativ.

Fiecare membru Facultatea asociat Clinic nu este destinat să fie un expert în conținut pe fiecare subiect. În urma unui curriculum definit, el sau ea va demonstra și instrui pe elev aptitudini examenului clinic și fizice relevante legate de fiecare bloc de pre-clinice. Acestea facultate vor motiva și ghida elevii pentru a discuta și de a explora practica medicina si le provoaca sa se integreze studiile lor cu ingrijirea pacientului.

Membrii asociați Facultatea clinice (de asemenea, cunoscut sub numele de Mentori), sunt de așteptat să:

 • întâlni în mod regulat cu elevii și să le angajeze în experiențe clinice, proporționale cu programul curriculum-ului ICM și studenții bloc de curent de studiu.
 • acționează ca un catalizator pentru stimularea studentului de a explora probleme medicale curente și de muncă prin probleme care pot apărea într-un cadru clinic.
 • discuta și de a explora probleme cu elevii, aducand experienta lor clinice inainte de a explica semnificația științelor fundamentale importante și aspecte clinice. In plus, acestea vor consolida conceptele cheie și principiile introduse prin intermediul studiilor de caz, precum și orice alte probleme care apar în discuții.
 • asista studentul în a obține expunerea clinică suplimentară în cazul în care este posibil, aliniate la problemele studiate.
 • oferă oportunități de a lua istorii pacientului, scrie comenzi si termina examene fizice la pacienți atunci când este cazul.
 • oferi perspective suplimentare, comentariile și contribuțiile relevante pentru nevoile studenților.
 • ajuta la testarea acestor abilități atunci când este necesar.
Universitatea Internațională de stiinte medicale
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la International University Of The Health Sciences »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019, Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Sept. 2019, Feb. 2020