Medicină

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Medicină

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

medicină

P rofile retras

Medicul care a absolvit PUCMM prezintă abilități care promovează sănătatea, prevenirea, diagnosticarea, intervenție și reabilitare la nivel individual, de uz casnic și de comunitate. Absolvent de Medicina este capabil să:

 • Întemeindu practica sa medicală pe un fundal științifică și academică solidă, un set de competențe și abilități clinice, managementul academic și informații
 • Practica profesia lor atașat la principiile etice universale și un angajament social pentru calitatea vieții și a demnității umane. Acesta arată un respect umanist și de altruism și de înaltă pentru sine și pentru alții, fără diferențe de sex de rasă, cultură sau religie spirit.
 • Act în primul rând la nivel primar, atât individual, cât și colectiv, în rezolvarea problemelor de sănătate predominante și nevoile comunității.
 • Prioritizarea de promovare a sănătății și prevenirea bolilor, prin participarea individului, familiei și comunității, ținând cont de schimbările epidemiologice, noi forme de marginalizare socială, provocările legate de mediu, o nouă legislație și probleme factorii economici și politici care afectează sectorul sănătății.
 • Dezvolte și să participe la programe de predare-învățare care vizează pacienții, utilizatorii de servicii medicale, familiile lor și alți membri ai echipei de sanatate.
 • Un diagnostic de boli majore și de a evalua alternativele medicale sau chirurgicale terapeutice, și, dacă este necesar, face trimiteri, în timp util, instituții relevante sau specialiști.
 • Recunoașterea și de a rezolva urgențele medicale majore.
 • Judecă reabilitarea, atât fizice și mentale, pacient, îngrijirea paliativă si sa se implice cu pacientii lor si a familiilor lor.
 • Să accepte o atitudine grijuliu, creativ și onest analitică, critică, având în vedere dinamica lumii de azi, se confruntă cu probleme și care caută soluții inovatoare prin muncă în grupuri interdisciplinare de formare în management, administrare și conducere.
 • Promovarea cercetării științifice și medicina bazată pe dovezi, folosind metoda științifică și critică pentru a identifica, analiza și rezolva diferite probleme de sanatate crezut.
 • să comunice în mod eficient, atât verbal și în scris, pentru a face schimb de informații și de a interacționa cu alți profesioniști implicați în îngrijirea bolnavilor prin munca în echipă.
 • Responsabilitatea pentru dezvoltarea lor profesională și de creștere personală printr-o atitudine de auto-învățare și de auto-evaluare.

Absolvent este capabil de a comunica oral și în scris în limba engleză la un nivel avansat, ceea ce va permite o mai bună performanță în conformitate cu cerințele și necesitățile specifice ale lumii globalizate, mai multe oportunități de a intra pe piața forței de muncă se referă la oameni alte culturi, au acces la diferite surse de informare și să extindă viziunea lor asupra lumii.

la locul de muncă

Medicul care a absolvit PUCMM va efectua în următoarele domenii:

 • Ca un profesionist din domeniul medical în instituțiile publice și private, din perspectiva abordărilor individuale, familie și comunitate.
 • Efectuarea unui medicale de specialitate.
 • Corelarea linii de cercetare în domeniu și în proiecte de promovare a sănătății.
 • Efectuarea unui master sau doctorat, care permite implicarea în cercetare și educație medicală.

D urata

Medicin cariera la Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra are 349 de credite și este împărțit în trei cicluri:premedical

 • 6 perioade academice cu 118 credite

Stiinte Medicale de baza

 • 4 perioade academice cu 88 de credite

Stiinte clinice

 • Preinternado: 4 perioade academice cu 91 de credite
 • Îmbarcare: 3 ani universitari cu 52 de credite

Departamentul de Medicina

misiune

Tren medici cu un profil umanist și etic, conform valorilor creștine care inspiră universitatea de sănătate concepe ca un bun și echitate socială, abordarea ființei umane holistic și care au o pregătire științifică și de înaltă critică; prin concursuri de promovare a sănătății: prevenirea, diagnosticarea, tratarea și reabilitarea individuale, familiale și la nivel comunitar probleme de sanatate proces de boala predominante. asistenta medicala primara, de cercetare, de auto-învățare continuă, profiluri epidemiologice, probleme de mediu, progresele științifice și tehnologice, reglementările din sectorul sănătății și provocările globalizării este accentuat.

vedere

Consolidarea lider în formarea de lideri și manageri de procese de sănătate, cu o viziune globală și acțiuni locale, la nivel individual și de comunitate, eficiente și eficace, care acordă prioritate echitatea și echilibrul societății în ceea ce privește sănătatea, cu abilități care să le permită să fie inserate în diferite scenarii, atât naționale cât și internaționale.

Această școală oferă programe în:
 • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
6 anii
Cu normă întreagă
Locations
Republica Dominicană - Santiago De Los Caballeros, Santiago Province
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Republica Dominicană - Santo Domingo, Distrito Nacional
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala