Medicină

Generalități

Programul de descriere

Medical School (BS) este oferit în campus Nova Iguaçu, în full-time, cu o durată de 12 semestre, cu volumul de muncă total de 7990 ore de clasă.

organizarea curriculum-ului

Construcția de cunoștințe într-un mod integrat și coordonat într-un curriculum ghidat de competență necesită o regândire a culturii pedagogice concentrat curs pentru angajamentul grupului de predare. Modul de lucru colegial are drept scop o înțelegere critică a realității de sănătate și formarea profesională umane, reflexiv, activ, democratic și angajat la problemele sociale. Acest punct de vedere mai larg de predare și învățare necesită o nouă atitudine a profesorului în ceea ce privește cunoștințele anterioare, nevoile și interesele și fiecare elev ritmuri de învățare.

Prin urmare, este necesar să se lucreze „cu elevii capacitatea de a stabili relații între informațiile pe care le primesc și să aducă și între cunoștințele pe care le dobândesc și reconstrucție (Santome, 1998).

În coping perspectiva situațiilor legate de formarea medicală în context, curriculum-ul ghidat de competenta desigur Medicina de Itaperuna este organizat după cum urmează: - matricea curriculum, format din 12 module care acoperă subiecte integratorii Seminarii (SI), PIESC program de integrare școală, și în folosul comunității) și stagii. Fiecare modul descris, există o intenție de predare a distribuției acestora, în funcție de nivelul de complexitate care îndeplinesc; - Module de predare flexibile, compuse din electives și activități complementare, în scopul facilitării formării studentului. Aceste diferite dimensiuni ale programei școlare medicale sunt separate numai în scopul explicării didactice. Cu toate acestea, este articulat în structurarea proiectului pedagogic. Astfel, organizarea curriculară a cursului urmărește să integreze disciplinele pe parcursul plății sale.

Laboratoare

Laboratoarele care servesc școala medicală sunt concepute pentru a oferi instruire practică pentru învățarea conținutului de discipline. Utilizarea politicii respectă cu strictețe la orele curriculare, deși există încurajarea participării studentului de a studia gratuit. Există un management general al laboratoarelor să se ocupe de problemele administrative și tehnice, în plus față de clasele de pre-preparare. Principalele linii directoare ale laboratoarelor sunt o întreținere și upgrade-uri care îndeplinesc programul de priorități de servicii la nevoile programelor de educație și de cercetare Următoarele descrie laboratoarele utilizate de către școala medicală cu principalele sale caracteristici si lista de echipamente permanente.

Cursul de licență în medicină utilizează pentru disciplinele de bază laboratoare multidisciplinare de la Scoala de Stiinte Biologice si stiinte medicale (FaCBS), defalcat după cum urmează: - Misiunea laboratoarelor multidisciplinare este de a prezenta contactul practic academic al științelor experimentale pentru a consolida cunoștințele tehnician științific. Scopul este de a rula procesul de observare dihotomie pentru confirmarea gândirii științifice explorator necesare pentru evoluția științei.

  • Infrastructura laboratoarelor multidisciplinare este format din șapte (07) unități de laborator separate pentru clase practice de realizare, care urmează lista următoare: Laborator 1 la 6, plus Parazitologie de laborator.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A UNIVERSIDADE IGUAÇU - UNIG foi criada a partir do amadurecimento das Faculdades Unificadas de Nova Iguaçu, pela Portaria MEC nº 1318, de 16 de setembro de 1993, publicada no D.O.U. de 20/09/93, seçã ... Citeste mai mult

A UNIVERSIDADE IGUAÇU - UNIG foi criada a partir do amadurecimento das Faculdades Unificadas de Nova Iguaçu, pela Portaria MEC nº 1318, de 16 de setembro de 1993, publicada no D.O.U. de 20/09/93, seção I, pág. 14017. Tem como mantenedora a Associação de Ensino Superior de Nova Iguaçu - SESNI, entidade sem fins lucrativos, de natureza filantrópica, com sede e foro na cidade de Nova Iguaçu - Estado do Rio de Janeiro. Tem como sede o Campus I, através do qual interage, nos âmbitos social, econômico, cultural e político com a Baixada Fluminense e com o norte do Estado do Rio de Janeiro, gerando tecnologia e conhecimentos fundamentais para o progresso dessas regiões, para o Estado e para o País. Citește mai puţin